[SA] Skill Arena Messages

[SA] Roadmap

Uskoro:

> Forum Update na 4.4.x
> Nove teme na forumu
> Sredjivanje laga, timeout, ddosa i ostalih problema vezanih za web.
> Fortumo sistem mobilnog placanja za sve stvari in game ( donacije preko mobilnog za SAMP, MC, uskoro i FiveM )
> 5.0 Update SAMP
> Migracija TS-A, FiveM, MC-a na novi dedicated server sa velikim resursima, novi projekat za Minecraft Network, kupovina TS3 license.
> MTA Alpha

Stay tuned!

Deagle event!

U subotu (24.08.2019) ce biti odrzan Deagle Event koji ce biti strimovan na nasem YouTube kanalu -> Skill Arena YT

Prijave ce se vrsiti kao i svaki put, na strimu ce biti forma koju igraci trebaju da popune kako bi obezbedili svoje ucesce na eventu i mozda osvojili neke od vrednih nagrada.
Zovemo, reklamiramo, nagradice na 1000/1000 ^_^

Sign in to follow this  
Ivan_Potok

LS Independent News

35 posts in this topic

Posted (edited)

K0DaD-1565642472.png
Los Santos Independent News

LS Independent News je nezavisna novinska agencija koja sa ozbiljnim radom počinje krajem 2013. Njihovu reputaciju kredibilnog izvora stekli su preko interneta, a manjim udjelom i djelovanjem širom LSa. Zbog opšte popularnosti San Andreas Networka i LS Global Newsa, LS Independent News nije imao prostor da prosperira, zbog čega su redovno bili demotivisani. Ipak, agencija je danas uzela veliki headstart za veću ekspanziju popularnosti. 

Agencija je bila pred zatvaranjem zbog manjka profita, no jedan od tadašnjih pomoćnika direktora je ipak odlučio nastaviti započeti projekat i agenciju nastavio održavati vlastitim novcem. Za novog izvršnog direktora je kasnije i postavljen tadašnji pomoćnik direktora Rodger Van Zant, koji je pripomogao u održavanju agencije.

Edited by Ivan_Potok
  • Like 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

rRInu90.png

The Publisher,
osoba koja se nalazi na čelu hijerarhija, on nadgleda rad svih ostalih u agenciji. Većinu svojeg vremena provodi sa suradnicima, dok poslove sa svojim radnicima ostavlja drugim zaposlenicima. Najvažniji je i gledajući financijski aspekt jer je osoba koja određuje u što će se novac investirati.

Editor in Chief,
vodi računa o nadgledanju svih sektora unutar strukture LS Independent Newsa, određuje zadatke članovima tima i daje im dopuštenja za pokretanje određenog programa, podnosi nadležnom izvještaje o radu. On predstavlja glavnu poveznicu između Editora i Publishera.

Managing Editor,
preuzima odgovornost za sve što se nalazi na portalu LS Independent Newsa, a nadležnu figura mu je Editor in Chief. Svakodnevno vrši kontrolu sadržaja na istome, po potrebi ga odstranjuje ili dodaje u program, određuje što će se i u kom momentu pustiti u program.. Također njegova dužnost je i suradnja s Freelancerima.

Editor,
par zaposlenika čija je obaveza provjera vjerodostojnosti vijesti, lektorsko uređenje teksta i ispravljanje pravopisnih te gramatičkih grešaka, često pomažu reporterima i nadgledaju rad istih.

Reporter,
zaposlenik koji većinu svog vremena provodi na terenu u potrazi za raznim zanimljivim pričama koje mogu zainteresirati građane. Koristi svoje analitičke sposobnosti kako bi došao u doticaj sa informacijama. a to su najčešće fotografije sa mjesta događaja, izjave zvaničnika ili intervjui. Veoma su mobilni i skoro nikad ne provode vrijeme na jednoj lokaciji.
 

Intern,
mladi i neiskusni zaposlenik koji radi u grupi sa ostalim zaposlenicima dok i sam ne postane isti. Često pomažu kolegama noseći im rekvizite i uvijek se nalaze na kraćoj distanci iza istih.

Freelancer,
Honorarni poslovi gdje se ne osoba ne vodi službeno kao zaposlenik, već kao vanjski suradnik koji kroz razne aktivnosti pomaže radu same redakcije i njenoj učinkovitosti.

Edited by Ivan_Potok
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

g91KD-1565640893.png

xpc9c-1565640934.png

Edited by mirzačov
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, mirzačov said:

g91KD-1565640893.png

xpc9c-1565640934.png

omogućeno komentarisanje, navalite, samo ic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this