Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Sign in to follow this  
Dough_Johnson.

700 Block, Alexandria Ave.

Recommended Posts

Posted (edited)

Rezultat slika za los santos news png lsrp
VtQQHsg.png
700 Block, Alexandria Ave.
JNYnWov.png
VtQQHsg.png
( CHAPTER I )
Ovog datuma je pohapsen ogroman broj tinejdzera zbog pucnjave sa meksikancima iz Willowfielda. Drzavne organizacije su odmah posle pola sata od pucnjave dobili informaciju o kome se tacno radi. Nakon sledeca dva dana, veliki broj pripadnika basic unita, SWATa i SEBa su krenuli ka Gantonu. Cak desetoro momaka je privedeno, gde se tu na kraj i raspada prica o samoj grupi.

VtQQHsg.png
o7mDQtF.png
VtQQHsg.png
( CHAPTER II )
700 Block, Alexandria Avenue je ulicna banda u Gantonu kod Alexandria Parka koja je sacinjena od velikog broja tinejdzera koji se cesto bave kriminalnim aktivnostima. Ta grupa tinejdzera je zapoceta u srednjoj skoli gde su krali novac ostalima i prodavali im drogu. Medjutim, na ulici se i dalje bave prodajom droge i ukradenih odeca od ostalih ljudi. Uopste ne trpe nikakvo maltretiranje i uzvracaju mnogo grublje. Imaju ogromnu vezu u Gantonu sa Grove Streetom, gde se moze reci da je ova grupa deo njih.

VtQQHsg.png
( CHAPTER III )
    Mahlik Hill je na 29.08.2019 postao vodja seta i same bande Grove Street na podrucju celog Gantona. Mahlik je nakon nekog vremena sreo i Jacoba nakon par godina i preuzeo sa njim glavnu kretnju svega. Trenutno se na blokovima od TGB-a pa do samog terena prostiru crnci koji provode svoje vreme u glavnom na terenu, slusajuci muziku i prodavajuci drogu i odecu na sred ulice.
VtQQHsg.png
( CHAPTER IV )

Mahlik Hill na datumu 15.9.2019 biva ubijen od strane pripadnika same bande u kasnim satima oko 1:20AM kod Panopticona. Dva puta je upucan u glavu i telo je na kraj pronadjeno na istom mestu od strane jednog civila koji je nakon toga pozvao 911. Mahlik biva sahranjen na najblizem groblju.
VtQQHsg.png
( CHAPTER V )

John Clinton, brat od Jacoba, se vraca nazad u Los Santos i u Ganton zatim. John je bio u jakoj teskoj krizi sto se tice kriminalne proslosti. On sada preuzima ceo Mahlikov biznis i nastavlja raditi punom parom. John vozi modernijeg Landstalkera i jako cesto se bahati novcem pred ostalim clanovima.
VtQQHsg.png

Edited by Dough_Johnson.
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

gl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steta sto je na srpskom, ali verujem da ce i pored toga biti odlicna, srecno. :good:

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sretno vam sa fakcijom , izgrmite ovo!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this