[SA] Skill Arena Messages

[SA] YouTube Kanal

 Ukoliko zelite da gledate nase evente i da ucestvujete u nekima ostavite subskrajb na nas youtube kanal :
https://www.youtube.com/channel/UCd1TL4AFCeTGW8VIhQTAMAg?view_as=subscriber

Donacije za aktore

Od danas (02.11.2018) nije moguće donirati za aktore IG novcem. Prešli ste granicu sa zloupotrebom i prodajom imovine uz aktore. Moguće je donirati za aktore regularnom donacijom RL novcem i po pravilniku o donacijama će vam biti brisani accounti ako ih prodate.

RP ZONE

"Obavestavamo igrace da su uvedene Roleplay zone, sve informacije o RP zonama mozete pronaci na sledecem linku - https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/359805-sa-rp-zone/ , - RPE Tim.

Sergio_Ferreiro

Varrio Los Aztecas

776 posts in this topic

Jos u 20. veku pocela je masovna emigracija Meksikanaca iz njihovih rodnih gradova ka Americi. Vecina je dolazilo u potrazi za nekim vecim novcem i sigurnijim zivotom. Emigranti iz Meksika koji su se odlucili da nastave svoj zivot u Los Santosu su vremenom nastanjivali vecinski juzne i istocne delove Los Santosa. El Corona, East Los Santos i Willofield bili su prebukirani Juzno-Americkim porodicama te su prouzrokovale odlazenje i doslovno proterivanje Americkog stanovnistva sa tih delova grada. Deca emigranata koji su tesko vodili svoje zivote odrastajuci u getoima bez dovoljno novca i sredstava za zivot, kriminalnim putem izgradila su neku vrstu emancipacije u svojim 'getoima'.

Рез�л�а� �лика за mexican gang youths

Jedna grupica, slicna pomenutim, na oblasti Gilmore Parka zapocinje svoju 'geto pricu'.

Ova deca su medjusobno spojena zivotnom patnjom i teskim uslovima istog. 

unknown.png

(( Koriscen ENV - https://www.upload.ee/files/8381840/Gilmore_Park.rar.html?msg=sess_expired ))

Edited by Sergio_Ferreiro
  • Like 3
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chapter I

Grupica iz Gilmorea sa malom reputacijom ojacava medjusobne kontakte i budi svest o svom kraju. Na umu ove dece se nalazi samo pravljenje novca i prezentovanje kraja.

Spoiler

9cnTQO1.jpg

vla.jpg

Vidljivo predstavljanje kraja i 'pokazivanje zuba' bilo je u trenutku kada je ceo Gilmore okruzila policija koja je mislila da se unutar ulice nalaze poznate kriminalne bande poput Surrenosa i Aztecasa.

Spoiler

VLA 3.jpg

    Momci kasnih tinejdzerskih godina pukom slucajnosti padaju pod uticaj velikog i opremljenog Kolumbijskog kartela. Nakon sto su Antonio i Emilio kidnapovani, Gilmore se puni kolumbijskom drogom i pocinje manje dilovanje u podrucju Willofield-Ganton- Sevilla. Ekipa iz Gilmora vrlo lako prihvata ilegalne poslove u cilju pravljenja novca.

Spoiler

sa-mp-025.jpg

Vecina ekipe ima neke legalne poslove kako bi sebi priustili najosnovnije (odecu, obucu, cigarete). Zelja za novcem kod dece Latino-Americkih porodica postaje sve veca i veca, dok vecina od njih imaju stvar koju kriju od javnosti. 

Spoiler

sa-mp-014.jpg

Drugarstvo polako prelazi u prijateljstvo, a prijateljstvo polako prelazi u bratstvo.

Spoiler

5.png.fba3e10b88e14547143b7bbb1f15265d.png

 

Edited by Sergio_Ferreiro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now