Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Luka_Jovicic.

Verified Member
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  3h 54m 56s

Community Reputation

22 Neutral

About Luka_Jovicic.

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Lepo
 • Organizacija
  Jovicic Crime Family ︻┻┳═一

Recent Profile Visitors

2002 profile views
 1. Default, sve sto je mod to je sranje. Jedino ako se slaze sa default texturom GTA San Andreasa, a ne ovako Deagle izgleda kao da je izasao iz GTA V i usao u GTA SA grafiku. Meni je to sranje.
 2. [ PHOTO ] Las Venturas at night, with  @Lazar_Jovicic

  sa-mp-452.png

 3. 2pac je bio mentor Bigiju, naucio ga je kako da se ponasa kada bude bio slavan i to. Moje misljenje 2pac ali i Biggie je vrh! Svako na svoj nacin..
 4. ljubav prema novcu je koren sveg zla. Ja bih novac ulozio u moju drzavu Srbiju da vlast da taj novac gradjanima da im poveca plate s njim ako moze.
 5. Nasa Skill Arena je vec umorna od mrznje. Ukoliko zelis da server ucinis boljim pogledaj sebe i odatle zapocni promenu.
 6. Znate svi za onu izreku "U zdravom telu zdrav i duh" ,pa me zanima koliko su clanovi foruma zdravi? Preporucio bih svima koji su neaktivni da se aktiviraju ,jer time cete samo unaprediti sebe...fizicki i sto je jos vaznije ,duhovno!
 7. Kako mogu poslati message @Deity vazno je nesto u vezi Servera. On nije odobrio Message a ja nemam drustvene mreze da ga tu kontaktiram pa zato pitam ovde.
 8. Nepotrebno je predstaviti Torrent kao ilegalan ali dobro to je stav nekih drzava ne bih tu mesao prste.
 9. Vlast ne zanimaju migranti vec postovanje od EU, Vucic zeli kopirati Angelu Merkel pogledaj sta je ona uradila sa Nemackom. Srbi izbeglice tokom rata 90ih i dan danas posle 20 godina zive u losim uslovima sve zahvaljujuci vlasti kojoj su vise drazi Migranti nego svoj narod.
 10. Kada bih ja dosao na vlast, osnovao bih titulu Gartir umesto Predsednik. Uveo bih Rasnu Eugeniku, sve ne bele gradjane Srbije bih pomerio u blize zemlje kao sto su Rumunija, Bugarska, Madjarska.. Sednica Rasna Klasifikacija bi bila usvojena, tu ce sastanak voditi najbolji strucnjaci Rasne Klasifikacije u Srbiji o tome koliko procenta ne belog zivlja imamo u Srbiji. Osnovao bih posebne organizacije za decake pod imenom Mladi Srbi, oni bi dobili deo novca od drzave i pomagali bi raznim siromasnim porodicama sirom Srbije. Ako bi mojoj zemlji ponestalo novca za izgradnju Skola, Autoputeva. To bi se moglo resiti tako sto bi svaki gradjanin mogao donirati 1e i tako od naprimer 5.000.000 gradjana posto nece svi donirati imala bi Srbija 5.000.000e sto nije malo da se izgradi barem neka Skola za decu i te stvari. Resio bih pitanje Kosova i Metohije dmah tako sto bih poslao Vojsku Srbije u okviru KFOR-a na Severu KIM i srpskim enklavama. Pitanje Srba u Crnoj Gori, to bih ucinio odmah posle Kosova, znaci sacekati izbore ako sadasnji predsednik ostane onda bi narod morao da se naoruza za pobunu protiv Vlasti znaci nikakvi ratovi jer je vlast u pitanju, ne narod Crne Gore. I ako bi smo mi pobedili u toj pobuni Milo Djukanovic bi pao s vlasti, SPC bi ostala, Srbi bi dobili prava kao nekada sto su imali znaci jednaka kao i Crnogorci u Crnoj Gori, kao i uvek u istoriji sto je bilo tako neka ostane.
 11. Jovicic Crime Family ︻┻┳═一

  sa-mp-451.png

 12. With my brother @Lazar_Jovicic

  In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

  sa-mp-468.png