Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Uros_Legacy

[SA] V.I.P
 • Content Count

  862
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

188 Good

About Uros_Legacy

 • Rank
  [SA] Spammer

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Preko brata

Recent Profile Visitors

9,546 profile views
 1. Tokom leta ove godine, 2019. godine, pogonske pucnjave i rijaliti hitovi hitova prešli su vrh. Porasla je na 31% od prošlogodišnjih 21%, grad i Policijska uprava bili su primorani da uklone sve male bande u tom području i postave vizuelnu i fizičku silu oko tog područja. Mnoge bande "upucane" su bile zatvorene ili streljane u poslednje dve godine, ali to samo ostavlja prostor novim mlađim pojedincima da sve počnu ponovo sa istim stavom i istim ciljem.
 2. mirza ruzna ti boja :P

 3. 700 block alexandria ave, ne smatram je kao vrh fakcijom ali smo uvek imali clanova i RPa
 4. Tokom leta ove godine, 2019. godine, pogonske pucnjave i rijaliti hitovi hitova prešli su vrh. Porasla je na 31% od prošlogodišnjih 21%, grad i Policijska uprava bili su primorani da uklone sve male bande u tom području i postave vizuelnu i fizičku silu oko tog područja. Mnoge bande "upucane" su bile zatvorene ili streljane u poslednje dve godine, ali to samo ostavlja prostor novim mlađim pojedincima da sve počnu ponovo sa istim stavom i istim ciljem.
 5. hvala kurcu sad si na ovom accu.

  1. Uros_Legacy

   Uros_Legacy

   i ja kazem hvala bogu 

   cuwacu se jacih glavi

 6. desi brt 

  dobrodosao nazad

 7. Naziv vašeg developa : Trayshaun Terrance Vrijeme kada je develop stavljen u arhivu : Ima 1 mesec ne znam ni ja sam Zašto ste se odlučili da prestanete sa spomenutim developom ili zbog čega ste primorani ? : dobio sam lidera i lockao sam char @Patrik @Balsa @Wright moze ova 2 karaktera da mi vratite?