Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Sogli

[SA] V.I.P.
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  42m 14s

Community Reputation

1 Neutral

6 Followers

About Sogli

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 • Birthday 12/09/2004

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Pa od Mireta
 • Organizacija
  Civil

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime: Sogli. Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Apex. Razlog žalbe: Non RP kradja novca,i DM na kraju. Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike):
 2. Ime_Prezime: Sogli. Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Djeva_Sa. Razlog žalbe: Ovako,bio sam na pijaci,prodavao kola,odjnom je poceo neki lik da capsa i da govori citiram "VRATI MI PAREUZO SI MI 10,2m", prisao sma d amu pomognem i rekao je da mu je Djeva_Sa ponudio Super GT umesto infernusa od drugog lika,zvao sam @Nodyx da resimo to,ali on nema ss da ga je prevario,prisao sam i pitao sma Djevu,zasto je to uradio,sve ima na slikama,meni je jako zao lika jer ima samo tih 10m,verovatno je pocetnik,ako moze ista preko ovih slika da se uradi,zaboravio sam ime od igraca koji je scaman,ali to stvarno nije uredu,i kasnije spominje da je cak bio i GM i da mu je skin ostao,e moja administracijo,koga sve primate... Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike):
 3. dil na sred ulice...
 4. Ime_Prezime : Sogli Ime admina koji vam je zabranio pisanje oglasa :mislim da je Hado. Razlog : Stavio sam oglas da Cope strima,i dobio sam ban,ako moze unbun,ako ne... SS bana :
 5. Sogli

  Hugo Dawn.

  Prve potrosene parice.
 6. Ime i prezime: Hugo Dawn. Droga: / Oruzije: / Kuca: Rent. Novac: 0$. Vozilo: / Ima 110 kila,vecina je salo. Hugo je rodjen u Los Santos Bolnici blizu Jeffersona. Rodjen je 2002. Godine. Izgubio je roditelje u saobracajnoj nesreci,tada mu se zivot sveo na siromastvo i burbu za dinar. Pohadjao je skolu,ali kada mu se desila tuga u porodici,prestao je jer nije mogao finansijski sve da izdrzi. Kuca mu se srusila i nije bilo moguce da se tu stanuje,tako da je lutao ulicama i spavao na podovima,te je prihvacen u jednu kucu u Gantonu. Zbog nesrece sa roditeljima,odlucio je da nadje sebi prijatelje i da pokusa da nadje posao.
 7. Ime i prezime: John Moragn. Droga: / Oruzije: / Kuca: Zivi sa ocem. Novac: 1050$. Vozilo: / John je rodjen u Los Santos Bolnici blizu Jeffersona. Rodjen je 2001. Godine. Majka mu je nastradala u saobracajnoj nesreci,a otac mu je teski pijanac. Pohadjao je skolu,ali je izbacen posto nije bio redovan na nastavama. Ostao je u kuci sa ocem,nema para ni za sta,otac sve trosi na alkohol,a on ide sa klicnima u kraj i bavi se preprodajem raznih spstanci,pljackom bankomata,dilovanjem oruzija... Poginuo : Bio drukara.