Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Vaske_Vasquez

Almost human
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

7 Followers

About Vaske_Vasquez

 • Rank
  Legendary Eagle Master

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Jovanovic_Sa mi reko
 • Organizacija
  /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime i Prezime:Vaske Vasquez Slike zauzetih zona: Imena tih zona koje ste zauzeli:AS
 2. Ja sam 105 level, znaci penzioner I nmg imati posao, pa kako sam te onda pokrao sine?Zasto lazes?I nisi zvao admina nego sam kao neki debil cekao da me neko ubije, I + sa mutiran I sve pa nista nmg reci I bio sam u ovom polozajuko zna koliko.Sram da te bude bre.Stavis mi lisice I plus me ostavis.
 3. Ime_Prezime: Vaske Vasquez Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Toxic,Reaper I Amna Razlog žalbe: Konstantan CK,SK,DM,DB pa su me I nonrp vezali, pa psovanje...Ima jos prekrsenih pravila ali evo slike pa vi odredite Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike):https://imgur.com/a/s8zC7yQ
 4. Ime_Prezime: Vaske Vasquez Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Sasa Tadic,Stefan Stajkovicc.Nikola Maricc Razlog žalbe: Non rp vezivanje,MG,psovanje Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike): https://imgur.com/a/SUewtrr Za dodati:Ja bi ovo konfiskovao najstrozijim kaznama jer Sasa Tadic uci pocetnike da NON RP kradu novac I dmaju po server, mogao im je pokazati na primer bus vozaca za novac, a streljanu umesto dmanja.
 5. Vaše ime i prezime:Vaske Vasquez Ime i prezima igrača na koga se žalite: @Lazar_Kuburovic tagovao sam ga da cujem njegovo objasnjenje Koja pravila su prekršena:RPS Objašnjenje:Doso je taj lazar, I samo mi stavio lisice I otiso negde da se setka tamo trckara Dokazi:
 6. Ime_Prezime: Vaske Vasquez Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Milan Stojanovic Razlog žalbe: Ck Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike imam 1 sliku ali valjda je dovoljno
 7. Ime_Prezime: Vaske Vasquez Ime_Prezime igrača na koga se žalite: Nini Stojanovic Razlog žalbe: Ja zavezem lika I on pozove gm jeer ne zna da RP-a I kaze odvezi me ides forum I tako...Gm mi kaze pusti ga je ga pustim I sve super. . .Ali kad je gm otiso ovaj me ubija I salje sms dole, lezi I tako, od toga nemam slike al samo da Kazem.I mozda nemam 2 slike da me je ubio ali I na 1 se vidi da me je ubio, a I svakako ne sme da zove gm*-a ako je vezan. Slika (*OBAVEZNO*- minimum 2 slike):
 8. Vaše ime i prezime:Vaske Vasquez Ime i prezima igrača na koga se žalite: @Lazar_Kuburovic tagovao sam ga da cujem njegovo objasnjenje Koja pravila su prekršena:RPS Objašnjenje:Doso je taj lazar, I samo mi stavio lisice I otiso negde da se setka tamo trckara Dokazi:
 9. Vaske_Vasquez

  unban

  kad dobijam unban ?
 10. Pa pise ti razlog bana samo to slikaj ili napisi ovde LP
 11. Vaske_Vasquez

  Pitanje

  Ja sam na Black listi taxija, I voleo bih puno da se vratim, pa vas molim ako mozete da me skinete sa BL jako bih zeleo opet da udjem, Hvala.
 12. Evo, sada mogu opet da pisem, I kao sto je moj brat vec rekao na slici gore se vidi ono za edit so znaci da nemam chit I mogu I da snimim kako se to radi da bi ste se uverili da nisam citer. Igram ovoliko puno zasto bih citovao I sve to unistio
 13. Evo jos jedan ,vrv suto eki njegovi drugovi I zele da zezaju ove pocetnike, sto uopste nije uredu.
 14. Kako to moze biti PG ? Ne kapiram.Po RP-u to je kao da sam ja u gepeku