[SA] Skill Arena Messages

ZBSAMP reklama

New beginning! 

baner.gif

Ivan_Kozic2

Verified Member
 • Content count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Neutral

About Ivan_Kozic2

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Vi ste culi za mene.

Recent Profile Visitors

220 profile views
 1. Anthony Stevenson. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Anthony Stevenson je do nedavno dobio posao u Los Santos Network-u. Zavrsio je srednju skoli i visoki fakultet Medija i komunikacija. Skolovanje je zavrsio solidnim uspehom. Srednju skolu sa prosecnom ocenom 4,68 pa do 4,82. Fakultet mu je bio pravi pogodak u zivotu, bio je jedan od najboljih, sa prosecnom ocenom 9,1. Do nedavno je bio bez posla, ziveo je od majcine i oceve plate. Los Santos Network mu je posao po struci i prvi za sada.
 2. Dok god se drustvo ne raspadne, dok god ne ode svako na svoju stranu. Ali to je vec i sada primetno, nema vise volje za igranjem, drustvo se polako 'osipa' .
 3. Prva organizacija mi je bila Los Santos Vagos, gde sam bio bot na kvadrat, kod @Richard_Corleone i @Laki_Gloza - btw kickovan sam a nzm ni danas sto Prvu R5 sam stekao u Vatrogascima kod @Talic i @Sweet_Zivotic . Prva fakcija - El Corona Latinos - @Ivan_Potok - @Salvatore_Sa
 4. Zao mi je Wright.

  Pamti, pa vrati, sta da ti kazem..

 5. Kako ti kida RP fakcija brate, to nije humano. 

  Posting to follow definitivno.

 6. Tyree Bazemore ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - 16-to godisnjak, rodjen u Jeffersonu. Vrlo neiskusan po pitanju prodavanja ilegalnih supstanci. Ponikao je u Jeffersonu, gde je vodio 'ulicni zivot' sa ostalim crncima iz tog kraja. On je veoma nadaren za pravljenje muzike i pisanje rep stihova uopsteno. - Poseduje 'Mountain Bike' i 20$ zaradjenih u Pig Penu. Do nedavno je dobio posao tamo, radi kao sanker. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- New start
 7. Desilo se isto meni, sto je i sa Potokom. Kada sam se spawnao u GSF HQ, skin je izgledao kao ID 5, ali se promenio odmah na Big Smoke-a.

  1. Sava

   Sava

   fixacu vam za 2-3 sata, ispricavam se, bio sam grad jos sad ustao tek :D 

  2. Ivan_Kozic2

   Ivan_Kozic2

   Opusteno :D