Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Dime ^

[SA] V.I.P
 • Content Count

  1,065
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 Good

About Dime ^

 • Rank
  Windows Destroyer
 • Birthday 10/22/2004

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  USIMA
 • Organizacija
  TEC <333333

Recent Profile Visitors

2,312 profile views
 1. Taj je valjda klk ja znam Nemoj te me warn spomenuo me.
 2. obrisao sam PUBG ne igram ga vise nervira me a Dovla ako bude zeleo tu je. Jbg
 3. Ne. IG samo VIP6 moze i VIP5 A FRM da vise sam na frm nego IG voleo bi naprimer Lokalnog Moderatora ali ono Svako misli drugacije nekome je stalo do pozicije a nekom nije.
 4. SRECAN RODJENDAN SVE NAJBOLJE TI ZELI DIME :D

 5. Dime ^

  Ahil

  Sredjan rodjendan
 6. Srecan rodjendan da zivis jos 1000 godina. 

 7. 1. Igram od Jula 2018 godine. 2. ja sam za godinu ipo dana uradio vise stvari na srw i u rl nego ti u tvom zivotu. 3. Vidim samo u TEC mozes da dobijes Rank i komande druge ne mozes. 4. I ako si poceo 2k15-te Nisi nista korisno naucio 5. Ne skrecem sa tebe ovamo pricas Kupio si rank ovamo pricas dao ti neko rank zato sto si ga molio. 6. Ja se blamiram Mrzi me da trazim zalbu gde su ti skinuli odmah lidera za psovanje na /f klk se secam ili nzm kada si bio lider TVF-a. 7. Posto vidim da me zoves klincem iako sam 2004. Godiste mogu da se kladim da ti mogu biti profesor u skoli cisto da ti kazem. 8. Prekrsio si Prvo pravilo Svih Organizacija R5 ne sme da skida R5 drugim igracima ti si meni skinuo a potom si me i kickao kada su mi vratili. 9. Ne znam kako si ti bio lider, a nisi dugo bio da ovako lazes Admine kako si ti upravu a neko nije sram da te bude lazovska. 10. Zadnje na listi. Lider me je kicko razlog Nepozeljan to ne sme mora razlog da stavi to je Ukinuto zabranjeno znaci to pravilo nepostoji Auf Wiedersehen Sta tu nije jasno. Mora razlog da se napise ako sam Uradio NJ /izbaci Dime 1 NJ a ne /izbaci Dime nepozeljan.
 8. Meni je @jakey_ dao R5 i komande ja nikom platio nisam vi ste mi samo iz cista mira skinuli bez razloga i dokaza. Znaci on mi je dao R5 posle mi je Vasic skinuo komandu Dodeli i izbaci i onda si mi ti skinuo R5 dao si mi R1 i posle si me kick. https://imgur.com/a/z5Y2RwQ evo dokaza da mi je on dao da ja nisam nikome platio to ti samo tu nesto pricas lazes da bi izvukao tebe i tvoj lidera pa ce posle da ti plati epa ne moze tako. Takodje cabe radis reorg nije bilo clanova posle reorg cabe kikas clanove kad nece sigurno da ulaze 100 puta svakih 15 dana takodje Ako zelite imam dovoljno dokaza da sam duze od tebe u org i da sam nesto doprineo organizaciji za raziku od tebe. Ovde sve lepo pise TEC Igrači sa LIDER CMD Sve komande osim /izbaci i /dodelirank mozete dobiti, jer je liderski dogovor takav. Svaka Rank 5-ica ima osnovne cmd ( /ubaci i respawn vozila) tako da se te cmd ovdje nece racunati. Lepi/sve sem dodelirank i izbaci Dime/sve sem dodelirank i izbaci Murat_Bilic/ubaci respawn Alem_Crew/Ubaci respawn Baxi/Sve sem dodelirank i izbaci Takodje evo kada je zadnji put editovano Edited Wednesday at 07:33 AM by Capital CIsto Laganje i glupiranje umesto da radis nesto ti tu lazes i kvaris drugima igru nije ni cudo sto su ti skinuli lidera za tu jezicinu sto imas ali dobro. Klk se secam dobio si ban na frm od Golda pa ono. Skapiraj neke stvari
 9. Ne moze da radis reorg ako imas 2 lidera . Jake i ja smo 28 radili reorg svakih 15 dana reorg ma daj.
 10. Jel tako cekaj malo @jakey_ Sta lupa ovaj da sam kupio rank?????
 11. Sta je bilo pa svi pisu GL i ovo nisam ocekivao. 

  1. Show previous comments  1 more
  2. Dime ^

   Dime ^

   I koji je sad Glup razlog toga uglavnom zbog gluposti skidaju sigurno su i sad.

   Nisi me slusao pa sam ti skinuo hahaha.

  3. Sava

   Sava

   sta ces brat xd 

  4. Dime ^

   Dime ^

   jbg GL dalje.

   Sad me mozda prihvate hahaha

 12. Pa da skines mi R5 i onda trazim nazad rank i ti me kickas sa razlogom Nepozeljan u slucaju zalbe da imas dokaze. ahhahah Svakako napisao si razlog Nepozeljan to ne moze plus 2 puta si me ubacio bez testa. I ja R5 nisam Kupio R5 mi je dao Jake i od tada ga imam. Nego ti to namerno skidas da me kickas Razlog Nepozeljan i posle da se vadis na to sto mi skines i onda ga trazim nazad da ti Daco pogleda kroz prte epa ne moze.