[SA] Skill Arena Messages

ZBSAMP reklama

New beginning! 

baner.gif

Dule

Verified Member
 • Content count

  1,099
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Neutral

About Dule

 • Rank
  [SA] Ancient Member
 • Birthday 06/05/2004

Recent Profile Visitors

4,846 profile views
 1. Dejti aj mi otvori pm,da ti posaljem nesto :D

 2. pitanje

  Primer: ja sam vip 4, platim vip 5, VIP 4 mogu pokloniti nekoj drugarici/drugaru i bice automatski produzen besplatno mesec dana. Oce to jos trajati ili? samo do 14.?
 3. Jao pa sta bi Leonardo rece ti meni da nemas cit ? Eto zevs vidis reko sam ti da ga proveris odma posle digl turnira jer je sve nas pobedio 5/5 ,a lepo ti stoji taj sivi znakic 'Banned' @Zevs

 4. SMRT GRIZLIJIMA :P

 5. [SA-GFX] 1vs1 #50 !!!

  GLAS [Rad 2] Mnogo vise je bolji nego prvi,prvi je nekako ruzan ako mogu tako da kazem ,ne svidja mi se kako je uradjen.. Drugi ima blaze boje dok prvi prejake..
 6. :x SRECAN RODJENDAN!

  1. Nexus

   Nexus

   Hvalaaa <3 

 7. :x

  1. Oreo

   Oreo

   ne moze, srca bez :D

  2. Grizzly

   Grizzly

   Resi glupog dujeta

  3. Dule
 8. E restart sam komp sada radi,hvala vam momci! lock neko
 9. Jesam,ali ne radi nece
 10. Zna neko kako resit?nedavno sam svasta brisao sa kompa sad probam uci u video i ne radi>? Evo vam slika : https://imgur.com/a/2JGwJA8
 11. Vase Ime_Prezime:Dule Da li je predlog vezan za Weekly ili Daily event:Weekly Naziv eventa:Ne znam kako da nazovem. Detaljno opisan event(slika/video):Posto sam video da @Avdagic ima veoma mnogo posla oko Imovine,smislio sam ovu ideju ako vam se svidja. Znaci da ima neki plac i na njemu npr 8 Sand Kinga,i ko zadnji ostane na tom placu,a da ne padne ili umre bude pobedink i na primer dobije Kucu neku ili neku imovinu bilo gde ,Ali da udjes u event moras platiti na primer 500k ili besplatno.Mislim da bi igracima mozda bilo zanimljivo da se tako bore za imovinu.A ne trazi se mnogo? Kontam zabava nama,avdagicu manje posla mozda. @Nexus Sta je potrebno da se event organizuje: Pa par vozila po vasoj zelji i neki plac,ne veliki. Evo cak sam i naso mesto gde bi se moglo igrati https://imgur.com/a/Lnd8Erq Tvoja odluka Nexuse.
 12. ebrt @Veselinović hvala ti ebrt sto si me pre 1-2 god spasio da ne dobijem 2 miliona sekundi disarma ebrt.
 13. drago mi je ebrt glavni,ja sam ebrt novi
 14. ebrt jesi ti glavni ebrt?