[SA] Skill Arena Messages

[SA] YouTube Kanal

 Ukoliko zelite da gledate nase evente i da ucestvujete u nekima ostavite subskrajb na nas youtube kanal :
https://www.youtube.com/channel/UCd1TL4AFCeTGW8VIhQTAMAg?view_as=subscriber

Donacije za aktore

Od danas (02.11.2018) nije moguće donirati za aktore IG novcem. Prešli ste granicu sa zloupotrebom i prodajom imovine uz aktore. Moguće je donirati za aktore regularnom donacijom RL novcem i po pravilniku o donacijama će vam biti brisani accounti ako ih prodate.

RP ZONE

"Obavestavamo igrace da su uvedene Roleplay zone, sve informacije o RP zonama mozete pronaci na sledecem linku - https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/359805-sa-rp-zone/ , - RPE Tim.

Duzzboi

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Neutral

About Duzzboi

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. William Adams - 39 Y/O Prebiva u Palomino Creeku, gdje je i rodjen u neljudskim uslovima. William Adams je rodjen 19.3.1979. god. u vlastitoj kuci jer njegov otac (psihicki bolesnik) nije pustio njegovu majku (alkoholicarka) da se premjesti u bolnicu kako bi porodjaj prosao u miru. Nesto vremena kasnije biva primoran da postane clan rasisticke sekte koju predvodi njegov otac, kroz razne rituale kojima je prisustvovao mu je ispran mozak rasizmom i mrznjom. Bas kako njegova sekta propagira "Kroz skoriju buducnost, dogoditi ce se rat rasa u kojoj ce pobjediti crna ako bijela ruka nesto ne poduzme." on se drzi tog praznovjerja i siri mrznju nad crnom rasom. William je kroz svoje adolescentno doba bio dosta odbacivan od drustva zbog njegovog siromastva i asocijalnosti i naivnosti, nesto kasnije postao je clan skinhead grupe i kroz par godina (19) bio je uhapsen radi pokusaja ubojstva lokalne Afro-Americke prostitutke hladnim oruzijem. Bio je osudjen na 15 godina bez pomilovanja. Kroz zatvor se dosta promjenio i zazalio sto se uvukao u "lose drustvo", poceo se sve vise priblizavati svojoj religiji o kojoj je bio zainteresiran. Kroz vrsenje svoje zatvorske kazne procitao je dosta knjiga od kojih se njemu posebno izdvajaju Kuran i Biblija. S viskom znanja i zaludjenosti svojom izmisljenom religijom bio je predmet ismijavanja cak i u zatvoru gdje nije imao nikakvog drustva i skoro svih 15 godina nije bio uopce komunikativan. U zatvoru razvija svoje psihicke poremecaje zbog velike depresije i anksioznosti. 15 godina kasnije kad je napustio ćeliju i saznao da mu je majka mrtva, njegova majka je nastradala od noza njegova oca u svrhu zrtve izmisljenom Bogu. Williama je to mnogo pogodilo ali ipak otac mu ponovo uspijeva isprati mozak s pricom kako je sve to zelja "Gospodara". William nakon toga naivno shvaća svoju religiju i vise nego ozbiljno, postaje desna ruka malobrojne sekte svog oca. Williamu je duznost da siri "pravu religiju" mladjoj populaciji po lokalnim selima, a svako tko se suprotstavi i shvati kao problem cesto biva pretucen na mrtvo ime pa cak i u nekim slucajevima smaknut bez traga.
 2. Lock, nema vajde @Profi_Zivanovic
 3. dajes znaci ove smajlove haha i oni tuzni, zavrsili smo