Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Cox

[SA] Elite V.I.P.
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About Cox

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 • Birthday 09/26/2003

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Drug..

Recent Profile Visitors

1,632 profile views
 1. Igor Žarković Rodjen je 1999. godine u srcu Beograda Voždovcu, sa svojih 17. godina biva izbačen iz škole zbog nanošenja teških telesnih povreda profesorici. Otac mu je bivši šef državne bezbednosti Radomir Žarković, zbog toga nikada nije završio u vaspitnom domu niti u zatvoru. Više puta je privodjen zbog posedovanja vatrenog oružija ali bi svaki put bio vrlo brzo pušten. Nakon raspada njegove grupe seli se u Nemačku u grad Frankfurt tamo se zadržava do 2019. godine, pa putuje u Los Santos jer je dobio dojavu da je tamo njegova stara ekipa.
 2. Igor Žarković Rodjen je 1999. godine u srcu Beograda Voždovcu, sa svojih 17. godina biva izbačen iz škole zbog nanošenja teških telesnih povreda profesorici. Otac mu je bivši šef državne bezbednosti Radomir Žarković, zbog toga nikada nije završio u vaspitnom domu niti u zatvoru. Više puta je privodjen zbog posedovanja vatrenog oružija ali bi svaki put bio vrlo brzo pušten. Nakon raspada njegove grupe seli se u Nemačku u grad Frankfurt tamo se zadržava do 2019. godine, pa putuje u Los Santos jer je dobio dojavu da je tamo njegova stara ekipa.
 3. Ime i prezime (IG):Kyle_Cox Slika statsa (samo osnovno i profil):https://imgur.com/a/FjW15He Zbog cega se prijavljujete u RP skolu? Zelim da poboljsam svoje RolePlay znanje, jednom sam bio prihvacen za skolu ali nisam mogao doci jer nisam posedovao TEAMSPEAK mislim jesam ali nije radio kako treba to je bilo za vreme @Jevta. Pa se sada ponovo prijavljujem kako bih naucio nove stvari, i samim tim postao bolji RolePlay igrac. Da li posjedujete Team Speak3? (u koliko ne automatski se odbija konkurs):Posedujem.
 4. Sto nisi rekao da Developas i ti mogo sam i ja axax GLGL
 5. Cox

  [SA-GFX] 1vs1 #115

  Rad 2, lepse uklopljen 3D Render nego na Rad-u 1 .