[SA] Skill Arena Messages

Core changes!

Neke od promena na zajednicama!

Smanjujemo jail-ove za DM, sada uvodimo disarm kazne za svaki DM, kao i za budzenje skilla, i spawn kill. Na sve kazne davacemo veliki disarm, i resiti problem jailovanja.

Rework potpuno "share" acc sistem, jer dosta gresaka se desava za staff. Tako da ce nekima biti vracen acc za nevalidno obrisan share.

Reworkujemo dogovore za doniranje preko ig para( ex ja tebi dam 20M ti meni doniras admina) ban sistem.

Reworkujemo malo sistem za spam kao i sredjivanje poput /gmo /ao itd.

Logujemo sva pitanja i odgovore admina!

I jos upcoming changes dolazi uskoro!

'Owner

Amar_Hujdur1

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amar_Hujdur1

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 1. Ime i prezime na serveru: Amar_Hujdur Vase godiste: 2003 Slike statsa: https://imgur.com/a/rsexDyo Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru: 50 SS-ova. (25 fb, 25 yt): FB: https://imgur.com/a/EL6zijR YT: https://imgur.com/a/TyZT5KY Ako ne budem primljen, molim da mi se napise razlog da vidim u cemu sam pogrijesio. HVALA!
 2. Ime i prezime na serveru: Amar_Hujdur Vase godiste: 2003 Slike statsa: https://imgur.com/a/rsexDyo Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru: 50 SS-ova. (25 fb, 25 yt): FB: https://imgur.com/a/EL6zijR YT: https://imgur.com/a/TyZT5KY Ako ne budem primljen, molim da mi se napise razlog da vidim u cemu sam pogrijesio. HVALA!
 3. Ime i prezime na serveru: Amar_Hujdur Vase godiste: 03' Slike statsa: https://imgur.com/a/K90a3Tq Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru: Da 50 SS-ova. (25 fb, 25 yt): YT: https://imgur.com/a/xMVDUoi FB: https://imgur.com/a/W77myVr