[SA] Skill Arena Messages

Vracanje acc / Global Unban / Announce!

Hej hej! Poceli smo da radimo na 4.6 update, koji ce biti brutalan, novi "Arena" Pass sistem challenge-a, novi sistem pljacke banke/zlatare/opstine, weekly rewards, questovi, actor-guided tutorial, bugfixevi i jos mnogo toga!

Ne znamo jos ETA releasea, ali znamo da cemo dati global unban na 8 godina postojanja "Skill Arena Zajednice"(3 godine CS-hostinga)(5 godina SAMP), takodje vracamo accounte igracima koji su obrisani ->

https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/forum/212-vracanje-accounta-obrisanih/

Takodje, ako je igracu obrisan account zbog cheata, bice mu vracen kao i ostalima besplatno, s'tim sto ce biti flagovan za warden i PERM disarmovan, dakle nece moci da DM-a neko vreme, dok se ne nadje alternativna solucija.

Vidimo se!

Danilo Bojcetic

Verified Member
 • Content count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About Danilo Bojcetic

 • Rank
  Varrio'Los Aztecas Por Vida.

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. Jacob dolazi nazad u kraj:
 2. @Nihad_Kasapovic Odluci, po meni je ovo nezahvalno. Ti si lider ne ja tako da odluci o ishodu zalbe.
 3. Ime i prezime:Danilo_Bojcetic zašto sam odsutan: Odlazak u selo datum početka odsustva:2.7.2018. datum završetka odsustva:RECIMO do 12.7.2018. Medjutim,dan-dva posle toga idem u drugo selo tako da necu biti tu jos 14 dana.Ali za to cu naknadno ako stignem. Dodatno:Pozdrav za sve,lepo se provedite i lepo mi RPajte momci.Uzivajte u letnjem raspustu i u RPanju. Cico Munez[R:3] Addio'.
 4. Ako je istina to sta se prica,steta bio si dobar i dobro si radio svoj posao kao admin.Jos jednom preispitaj svoju odluku,medjutim kako god bilo srecno dalje.