Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Deep^

[SA] Elite V.I.P.
 • Content Count

  2158
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  1h 51m 24s

Community Reputation

575 Excellent

About Deep^

 • Rank
  glavni

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  /
 • Organizacija
  /

Recent Profile Visitors

31312 profile views
 1. šta ima braćo?

 2. 9Hq1Ewy.png

  vidi utoka tebra, jel si ubijo zelene i vsetzio oca

  1. Jovan_Jevticc

   Jovan_Jevticc

   jesam bila je dobra utoka

 3. Vase Ime_Prezime: stefan_deep Ime_Prezime lidera koji vas je stavio na BL: zeljko_drazic @Zeljko_Drazic Razlog BL: donirao sam za lidera na popustima pre par meseci, pa sam tražio dozvole liderima DRa, oni su mi dali dozvole i ja sam uzeo lidera, ali sam morao leftati LCN i biti u dr neko vreme, onda sam stavljen sam na bl lcna Dodatno: ništa, kako lider odluče tako je..
 4. Ime i prezime: Stefan_Deep Member title koji zelite: glavni Zasto zelite: sviđa mi se
 5. Ime i prezime: Stefan_Deep mi je IG, ali hteo sam pitati zadužene mogu li mi setati samo Deep^ Slika statsa: ništa to.
 6. ig ig ig ig ig ig

 7. marfi aj ig

 8. @Dusan_Djolic Dozvola kao trenutni lider Vagosa..?
 9. Ime Prezime: Stefan_Deep Level: 149. Trenutna organizacija: Vagos. ID skina: 115. Svrha skina: Poseban rank u organizaciji koji je bio i pre, zahteva ovaj skin za tu vrstu RPa, ako nije problem. Slika statsa: https://imgur.com/a/nqaxac0 U koliko vam zahtev bude prihvacen, slazete li se u koliko ga budete abjuzali ( stavljali u kucu/drugi interijer) da dobijete BAN / Brisanje te imovine, zabranu postavljanja zahteva [DA/NE]: Da, kao i uvek.
 10. Ime i prezime (IG): Stefan_Deep Slika statsa (samo osnovno i profil): https://imgur.com/a/CKTgd1L Zbog cega se prijavljujete u RP skolu? ( ako bude bilo zbog diplome automatski cete biti odbijeni): Prijavljujem se da pre svega naučim nešto novo u RPu, takođe da poboljšam i proširim svoje /ame /me i /do komande, kao i neka pravila vezana za RP. Da li posjedujete Team Speak3? (u koliko ne automatski se odbija konkurs): Da, naravno.