[SA] Skill Arena Messages

Brisanje acc sa foruma!

Posto su poceli odredjeni igraci da se mangupiraju i manipulisu po forumu, provociraju i izazivaju nacionalizam/politicke svadje i vredjaju igrace, sada brisemo accounte koji namerno provociraju druge nacije. Ne zanima me politika, niti me ikada interesovala, ovaj forum nije mesto za politiku vec za gaming. Koga zanima politika neka se uclani u stranku i pise po novinama komentare, a ne na ovom gaming forumu. Svaki sledeci post/topic/avatar/slika vezano za neku politiku letece sa foruma i bice mu obrisan acc.

Takodje komentari poput "OMG ZA STA BRISU ACC OMG BANUJU BEZ RAZLOGA" - Isto letite sa foruma. Dosta vam se oprastalo, vreme je da se neinteligentne osobe pociste sa ove zajednice.

Jones

[SA] V.I.P
 • Content count

  378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Neutral

About Jones

 • Rank
  Glupi sistem zalutali metak
 • Birthday 09/04/2002

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Drugovi me navukli P

Recent Profile Visitors

2,431 profile views
 1. @Edin , @Viktorija @Diksy i @Fnx bili i ostali najbolji dmeri kraj price.
 2. 1.Na primer ima 12 igraca i igraju fudball koji prvi tim dodje do 5 golova on je pobednik na ovakvu foru deity probavao si ovo : bilo bi ekstra ovo da se doda ne znam samo da li ovo bilo moguce da se napravi bio bi odlican event + da pobednicki tim dobije 20,000$-50,000$ i da bude najbolji igrac i da bude na primer /publika da ljudi mogu da gledaju event bilo bi odlicno ovo ne znam za ostale meni je ovo predobro.
 3. ajde da vas vidim misevi najtuzniji momenat .
 4. @Viktorija @Savke. @Jevric @Kika @Sanja @Richard_Zakheaew @Celar
 5. @Shone_Athlone @Lepi @Adi_Sokol @Shaolin-cin cin