[SA] Skill Arena Messages

[SA] Roadmap

Uskoro:

> Forum Update na 4.4.x
> Nove teme na forumu
> Sredjivanje laga, timeout, ddosa i ostalih problema vezanih za web.
> Fortumo sistem mobilnog placanja za sve stvari in game ( donacije preko mobilnog za SAMP, MC, uskoro i FiveM )
> 5.0 Update SAMP
> Migracija TS-A, FiveM, MC-a na novi dedicated server sa velikim resursima, novi projekat za Minecraft Network, kupovina TS3 license.
> MTA Alpha

Stay tuned!

Deagle event!

U subotu (24.08.2019) ce biti odrzan Deagle Event koji ce biti strimovan na nasem YouTube kanalu -> Skill Arena YT

Prijave ce se vrsiti kao i svaki put, na strimu ce biti forma koju igraci trebaju da popune kako bi obezbedili svoje ucesce na eventu i mozda osvojili neke od vrednih nagrada.
Zovemo, reklamiramo, nagradice na 1000/1000 ^_^

Ivan_Potok

[SA] RP Enforcer
 • Content count

  2,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ivan_Potok last won the day on July 30

Ivan_Potok had the most liked content!

Community Reputation

791 Excellent

About Ivan_Potok

 • Rank
  [SA] RP Enforcer.
 • Birthday 07/16/2004

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  ​​​​​​​​​​​​​​.
 • Organizacija
  LS Indenpendent News.

Recent Profile Visitors

25,159 profile views
 1. Desi :D

  1. Dutchman

   Dutchman

   Fali jos JIzzy, Kozic i TVF je tu heheh

  2. Spencer
  3. Dutchman

   Dutchman

   Alex Ranieri inc, ako se sjecas :)

 2. Los Santos Independent News Intervju sa vlasniko, Shorty's Hot-doga Written and edited by - Andrew McFarland 16/8/2019 U ranim večernjim satima u prostorijama naše redakcije održan je intervju sa osobom koja je jedan od najvećih heroja mladih u Los Santosu. Riječ je dakako o osobi poznatoj pod nadimkom Shorty, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih štandova sa hotdogom koji nosi njegovo ime. Shorty nam je prvo ispričao svoj kratki životopis, od svoga ranog života, punog nevolja i neimaštine, pa sve do ovoga gdje je sada, postao je slavan i idol mladih širom Los Santosa i okolice. Također je i progovorio i o svome mišljenju o mlađoj populacija, koja ga kako kaže "samo nazove, a poslije uopće ne bude na toj lokaciji." Shorty je odgovorio i na još nekoliko pitanja vezanih za njegov posao. Intervju nije bio previše dugačak, no iznijeti ćemo vam par zanimljivijih odgovora. Andrew McFarland - Da li je vaš posao profitabilan, zarađujete li dovoljno za život? Shorty - Zarađujem kada odem ispred kazina u Templeu, haha, no sada ozbiljno, moguće je zaraditi za život. Andrew McFarland - Šta imate da poručite mlađoj populaciji? Shorty - Samo ustrajte u svojim ciljevima i ne obazirite se šta drugi misle o tome, jer tako ćete sigurno jednog dana uspjeti. Nickname: Email: Komentar:
 3. Los Santos Independent News Uhićen zbog ometanja u pursuitu Written and edited by - Andrew McFarland 8/16/2019 Sinoć je oko 22 sata na prostoru Idlewooda uhićen javnosti nepoznati individualac koji je ometao dužnosnike SASD-a u pursuitu. Počela su upozorenja sa megafonima da isti prestane sa svojim radnjama, no on je uporno odbijao poslušati i bio ustrajan u svojim radnjama. Zbog odbijanja suradnje sa organima reda individualac je upucan u nogu sa dva metka iz pištolja i pao na pod. Sve jedinice su se zaustavile, potom je nekoliko službenika izašlo iz vozila i uhitilo nepoznatog počinitelja krivičnog djela i odvelo ga prema bolnici na hitnu operaciju, a nakon toga će biti prevezen u stanicu na ispitavanje. SASD-u nisu poznati nikakvi razlozi ometanja pursuita niti je pronađena ikakva navodna povezanost uhićenoga sa osobom za kojom je vođen pursuit. Novinari nisu dobili konkretne informacije o pocinjenom djelu iako su se trudili da iste pronađu. koliko sutra ćemo vas izvjestiti o napredku ovog slučaja protiv individualaca koji već par dana za redom napadaju službena lica. Nickname: Email: Komentar:
 4. Zinon Gianakos, 30 years old, Greek, The Laverna.