[SA] Skill Arena Messages

[SA] Roadmap

Uskoro:

> Forum Update na 4.4.x
> Nove teme na forumu
> Sredjivanje laga, timeout, ddosa i ostalih problema vezanih za web.
> Fortumo sistem mobilnog placanja za sve stvari in game ( donacije preko mobilnog za SAMP, MC, uskoro i FiveM )
> 5.0 Update SAMP
> Migracija TS-A, FiveM, MC-a na novi dedicated server sa velikim resursima, novi projekat za Minecraft Network, kupovina TS3 license.
> MTA Alpha

Stay tuned!

Deagle event!

U subotu (24.08.2019) ce biti odrzan Deagle Event koji ce biti strimovan na nasem YouTube kanalu -> Skill Arena YT

Prijave ce se vrsiti kao i svaki put, na strimu ce biti forma koju igraci trebaju da popune kako bi obezbedili svoje ucesce na eventu i mozda osvojili neke od vrednih nagrada.
Zovemo, reklamiramo, nagradice na 1000/1000 ^_^

Soprano.

Members
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Neutral

About Soprano.

 • Rank
  [SA} Professor
 • Birthday 01/06/2003

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Preko YT-a

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. Ime i prezime: Soprano Koji ste čin: Police Sergeant II Zašto nećete moći da dođete: Idem na put, vraćam se večeras, tako da neću stići.
 2. Vic

  Dobar, dobar
 3. 1. DEO APLIKACIJE Ime i prezime: Frenk Johnson Mesto stanovanja: Temple - Sunrise Datum rođenja: 6.01.1990 2. DEO APLIKACIJE Da li ste nekada bili u državnoj službi: Ne. Koji ste čin bili u tim službama: / Koliko imate godina radnog staža u službama bezbednosti: / 3. DEO APLIKACIJE Vaša životna priča: Ime mi je Frenk , rođen sam u predgrađu Temple-a, živio sa majkom i ocem. Otac nas je izdržavao od svoje plate koju je zarađivao u Policijskoj upravi San Fierro, potom smo se preselili u Los Santos zbog mog školovanja, završio sam Saobraćajnu školu, kao i Kriminalistički fakultet, od tog' dana sam počeo raditi , gdje sam mogao, praksirao sam se na raznim mjestima, nakon nekoliko godina, dovoljno stečenog staža, odlazim u Sigurnosni centar za sigurnost određenih objekata. Radio sam u nekim većim tržnim centrima, gdje je svaki dio tržnog centra bio pod video nadzorom, uključujući i mene. Takođe sam i tu stekao par godina staža, nakon toga, moj Otac odlazi u mirovinu, Savjetovao sam se sa Ocem o aplikaciji za Policajca, te mi je tu pružio podršku kao i ostali članovi porodice. Vrline i mane: Za Vrline bi' sebe opisao kao Odgovornog, hrabrog i upornog momka, što se tiče mana, ponekad sam impulsivan Lična karta [sve slike statsa]: https://imgur.com/a/uHdGCqE 4. DEO APLIKACIJE Da li imate Teamspeak i mikrofon: Da Koliko dnevno možete biti aktivni TS/IG: 3-4h Da li ćete,ukoliko budete prihvaćeni,posećivati LSPD forum bar jednom u 24h[DA/NE]: Da Koje ste godište: '04 Objasnite zašto bi hteli da uđete u LSPD,šta će vam biti zanimljivo,zašto ste izabrali baš LSPD od ostalih LAW organizacija: Pa, zato što sam bio prije u ovoj organizaciji, stekao sam prijatelje kao i proširio svoje LAW znanje Ovim konkursom potvrđujem da ću, ukoliko budem primljen, biti u organizaciji do ispunjenja svog ugovora od 20 dana[DA/NE]: Da
 4. GL Profesoru RP-a, sretno RL ❤️

  1. Jevta

   Jevta

   Hvala, majstore.

 5. LS:PD Od početka 2019 do otprilike Juna, možda malo jače
 6. vic

  Foru koristio Hitler u Osnovnoj, ali dobro je za čuti