[SA] Skill Arena Messages

[SA] Roadmap

Uskoro:

> Forum Update na 4.4.x
> Nove teme na forumu
> Sredjivanje laga, timeout, ddosa i ostalih problema vezanih za web.
> Fortumo sistem mobilnog placanja za sve stvari in game ( donacije preko mobilnog za SAMP, MC, uskoro i FiveM )
> 5.0 Update SAMP
> Migracija TS-A, FiveM, MC-a na novi dedicated server sa velikim resursima, novi projekat za Minecraft Network, kupovina TS3 license.
> MTA Alpha

Stay tuned!

Deagle event!

U subotu (24.08.2019) ce biti odrzan Deagle Event koji ce biti strimovan na nasem YouTube kanalu -> Skill Arena YT

Prijave ce se vrsiti kao i svaki put, na strimu ce biti forma koju igraci trebaju da popune kako bi obezbedili svoje ucesce na eventu i mozda osvojili neke od vrednih nagrada.
Zovemo, reklamiramo, nagradice na 1000/1000 ^_^

Vuk_Torronto

[SA] Lider
 • Content count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 Good

About Vuk_Torronto

 • Rank
  FBI Director
 • Birthday 05/06/2002

Recent Profile Visitors

1,559 profile views
 1. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao ODBIJENA. Razlog je sto ne mogu da potvrdim da si bio u FBI-u jer sam ja bio u Sheriffu sve vreme i odatle te znam.
 2. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao ODBIJENA.
 3. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao PRIHVACENA. Javite se u zgradi Federalnog Biroa.
 4. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao PRIHVACENA. Javite se u zgradi Federalnog Biroa.
 5. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao PRIHVACENA. Javite se u zgradi Federalnog Biroa.
 6. Zalba prihvacena. Ne zbog taz na gun, zato sto se ne vidi da ga pucas vec zbog PGa za taz sa velike daljine. Takodje i za RP.
 7. Ima tu dosta njih, ali nabrojacu neke sa kojima mi je bilo do jaja RPati i trenutno jeste. Sheriff: @Emil_Popov @Blayze_Dviar @Garrett @Vuleq^ @Nikola_Zakhaev FBI: @Ampe @Vergilije @Johnny Hillson. @Hamza_Cakic @Kaletina_Andrija
 8. Godinu dana sam proveu u Sheriffu, pre toga LSPD nekoliko meseci, i u svakom momentu sam RPao detektiva. Pre par nedelja, doslo mi je na pamet da se konkurisem za lidera FBI-aja, jer opet, imam toliko iskustvo u RPanju detektiva, a recicu, RP u FBIu je generalno detektivski.
 9. Poceo sam da igram pre 5 godina. Drustvo iz osnovne me navuklo na SAMP. Prva org u kojoj sam bio jeste bio stari LCN dok je jos bio RP. HQ im je bio na Las Colinasu. Od tad sam SAMP igrao zato sto je to za mene bila igrica u kojoj je cilj simulacija rl zivota i od tad samo RPam, ni u jednom trenutku nisam usao u DM. Kada igram samp umem dosta da se uzivim u samu igricu, sto ume da bude lose u nekim ocima ali ima i svoje dobre stvari. Svakako, Skill Arena Samp RolePlay Number One !
 10. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao ODBIJENA.
 11. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao PRIHVACENA. Javite se u zgradi Federalnog Biroa.
 12. Nakon sto je vasa aplikacija pregledana od strane F.B.I. Directora, ocenjena je kao PRIHVACENA. Javite se u zgradi Federalnog Biroa.