[SA] Skill Arena Messages

[SA] Roadmap

Uskoro:

> Forum Update na 4.4.x
> Nove teme na forumu
> Sredjivanje laga, timeout, ddosa i ostalih problema vezanih za web.
> Fortumo sistem mobilnog placanja za sve stvari in game ( donacije preko mobilnog za SAMP, MC, uskoro i FiveM )
> 5.0 Update SAMP
> Migracija TS-A, FiveM, MC-a na novi dedicated server sa velikim resursima, novi projekat za Minecraft Network, kupovina TS3 license.
> MTA Alpha

Stay tuned!

Deagle event!

U subotu (24.08.2019) ce biti odrzan Deagle Event koji ce biti strimovan na nasem YouTube kanalu -> Skill Arena YT

Prijave ce se vrsiti kao i svaki put, na strimu ce biti forma koju igraci trebaju da popune kako bi obezbedili svoje ucesce na eventu i mozda osvojili neke od vrednih nagrada.
Zovemo, reklamiramo, nagradice na 1000/1000 ^_^

Nikola_Aleksic

Verified Member
 • Content count

  919
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Neutral

About Nikola_Aleksic

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Trazio server bez DM
 • Organizacija
  San Andreas Sheriff Department

Recent Profile Visitors

8,787 profile views
 1. #116, Sergeant, Dom Taylor A tradition of Service
 2. To i ja želim da znam, da li sam mogu da započnem fakciju a posle tokom RPa da se fakcija razvija?
 3. Zelim da osnujem neku legalnu fakciju. Ima li neko neke ideje sta bi moglo da se otvori?
 4. Vasa aplikacija je pregledana od strane Vodje Divizije i ocenjena kao ODBIJENA. Morate biti Detective II za ovu diviziju.
 5. Gledam ovo i jednostavno ne mogu da se ne umesam. Kazes da je datum veoma bitan? Da li je bitno da je to uradio prošlog meseca, juce, pre nedelju dana, Ili sta je uradio pa je otišao na BL. Da je to uradio i prošle godine, on je prekršio pravilo i jednostavno ga nece u organizaciji. Ne znam sta je tu problem i zasta ce im datum. Izvinjavam se sto sam se umešao ali jednostavno sam morao. Ne mesam se vise.
 6. Ime i prezime: Don Walker Cin: Detective II | G&N Broj znacke: #163 Broj disciplinskih postupaka: / Ordeni: / Kvalifikacije: Zaposlio: Vuleq Smith
 7. Vasa aplikacija je pregledana od strane Vodje Divizije i ocenjena kao PRIHVACENA. Dobrodosli u Gangs and Narcotics.
 8. Vasa aplikacija je pregledana od strane Vodje Divizije i ocenjena kao PRIHVACENA. Dobrodosli u Gangs and Narcotics.
 9. Ime Prezime: Nikola_Alekisc Level: 62. Trenutna organizacija: San Andreas Sheriff's Department - Detektiv ID skina: 180 Svrha skina: Detektiv sam u SDu, zelim da promenim malo one undercovere sto imamo. A i zbog RPa Slika statsa: https://imgur.com/a/Xhljc9A U koliko vam zahtev bude prihvacen, slazete li se u koliko ga budete abjuzali ( stavljali u kucu/drugi interijer) da dobijete BAN / Brisanje te imovine, zabranu postavljanja zahteva [DA/NE] DA @Emil_Popov @Vuleq^
 10. Ime i Prezime: Dom Taylor. Cin: Sergeant. Razlog azuriranja fajla: Deputy je uspesno prosao drugi FTP sa ocenom 4. Dodatno: Malo poraditi oko Felony Stopa. POTPIS: Sergeant, Dom Taylor.
 11. FILE UPDATE Ime i Prezime: Dom Taylor. Cin: Sergeant. Razlog azuriranja fajla: Prolazak treceg FTP-a sa ocenom 5. Prosek svih FTPova mu je '4' . Dodatno: Unapredjenje u Deputy Sheriff I , cestitke. POTPIS: Sergeant, Dom Taylor.
 12. Ako ima zainteresovanih za neki Tattoo RP neka mi se jave u PM. Imam dobru ideju samo sto mi ekipa fali.
 13. Moliću bez spama i svadje u ovom topicu. Topic je napravljen kako bi pitali nesto oko organizacije, sto vam mozda nije jasno ili reci nekome nesto vezano za organizaciju ili slicno. A ne da se svadjate i pišete gluposti, imate PM, TS, Discord, IG, pa se tamo svadjate i radite sta želite. @Vuk_Torronto izbriši ako možeš ove nepotrebne poruke.