Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Nikola_Aleksic

Almost human
 • Content Count

  1335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  1d 31m 25s

Nikola_Aleksic last won the day on August 27 2019

Nikola_Aleksic had the most liked content!

Community Reputation

265 Good

About Nikola_Aleksic

 • Rank
  [SA] RPer u pokušaju
 • Birthday 05/22/2004

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Preko YT-a.
 • Organizacija
  LSFD ( Lider )

Recent Profile Visitors

17637 profile views
 1. GL dalje brate :cry:

 2. Ime i prezime na serveru : Nikola_Aleksic.Koje ste godiste: 2004.Koliko dugo igrate na nasem serveru: 4 godine.Da li ste nekada bili Spec Team/Gamemaster/Admin na nasem serveru: Da.Da li imate WARN na serveru: Ne.Koliko dnevno mozete biti aktivni na forumu: Ceo dan visim po forumu.Slika STATS-a (Ne starija od 1H): https://imgur.com/a/Umbhmp5Konkursom potvrdjujem da sam procitao pravila za konkurs i da cu ih postovati kao i pravila moderatora[DA/NE]: DA.Konkursom potvrdjujem da necu abjuzati svoj polozaj moderatora na forumu ukoliko ga dobijete[DA/NE]: DA.
 3. PRVI DEO APLIKACIJE - OSNOVNE INFORMACIJE 1.1 Ime i prezime: Dom Taylor. 1.2 Broj vase znacke: 128. 1.3 Koji ste cin u Sheriff's Depeatmentu: Deputy Sheriff II. 1.4 Da li ste pripadnik neke druge divizije ako jeste napisite koje: Nisam. DRUGI DEO APLIKACIJE - ISTORIJA U SLUŽBI 2.1 Da li ste imali ikakvih problema u vašem radu unutar SASDa? : Ne. 2.2 Da li ste ikada bili u Traffic Enforcement Bureau? : Bio sam jos pre napustanja sluzbe. 2.3 Napišite nam svoju kratku "putanju" kroz SASD: Bio sam Sergeant, a u nekom delu karijere i Detective III. Otisao van grada na godinu dana i kada sam se vratio dobio sam cin Deputy Sheriff II. 2.4 Da li ste napravili išta značajno unutar SASDa, i da li se to osjeti i dan danas?: Uhapsio dosta velikih kriminalaca kao Detective u ovoj sluzbi. Spasio dosta civila i ucestvovao u mnostvo potera. 2.5 Koji su vaši planovi za dalju budućnost u Depatmentu?: Napredovanje do sto veceg cina. TREĆI DEO APLIKACIJE - MOTIVACIJA I DODATNA PITANJA 3.1 Da li posjedujete važeću vozačku dozvolu A ((Za motor)) kategorije? : Posedujem. 3.2 Da li ste ikada bili kažnjavani po pitanju prometnih propisa? : Nisam. 3.3 Što za vas predstavlja Traffic Enforcement Bureau, što mislite koja je njegova uloga? : Da izvrsavaju sve poslove na putevima i magistralama. Najcesce istrazivanje saobracajnih nesreca. 3.4 Kako bi se vi trebali odnositi prema građanima koji su možda ugroženi, ili u opasnosti? Sprecio bi tu opasnost sto brze mogu i pokusao da pruzim prvu pomoc pre dolaska EMS pripadnika na scenu. 3.5 Što za vas predstavlja ulazak u Traffic Enforcement Bureau i dobivanje kvalifikacije TEBa? Mogu vratiti svoju uspesnu karijeru, kao i pre odlaska iz Departmenta. 3.6 Što su vaši ciljevi unutar Traffic Enforcementa, kako mislite napredovati? Trud, zalaganje i aktivne patrole pod tagovima ove divizije. 3.7 Zbog čega bi trebali odabrati baš vas za posao Traffic Deputy-ja? Vec sam bio pripadnik ovog biroa, imam iskustva sa ovim poslom, fizicki i psihicki sam spreman za ovako nesto. CETVRTI DEO APLIKACIJE - ZAVRSNA FAZA Da li potvrdjujete da su sve iznete informacije 100% tacne?: Da. Da li prihvatate najstroziju kaznu ukoliko se otkrije suprotno?: Da. POTPIS Deputy Sheriff II, Dom Taylor.
 4. Vaše Ime i prezime: Dom Taylor. Razlog ažuriranja fajla: Prosao trecu fazu Field Training Programa. Datum: 31.05.2020. Vaš Čin: Deputy Sheriff II. Dodatno: Deputy je spreman za zadnju fazu Field Training Programa, Final Exam. Potpis: Dom Taylor.
 5. GL TI DALJE BRATE MOJ!  :feelsbadman:

 6. Nisam te ja kick, ali svakako imam dokaze. Drzis M4 ispred stanice, RPS. Kimac je na low, vidi se krv na podu, DM. https://imgur.com/a/pYMilVU Nemoj vise da pises posle ovoga, nepotrebno je, samo budzis postove.
 7. Odgovor pod sekcijom 2.4. je izmenjen i dopunjen. Dom Taylor. (( @Mateja_Ivic ))
 8. | 1. Odeljak - Licne informacije | 1.1 Ime i prezime: Dom Taylor. 1.2 Datum kada ste zadnji put bili u službi: Zadnji put sam bio prvog meseca ove godine, ne secam se tacnog datuma. 1.3 Ko vas je otpustio: Sam sam napustio. 1.4 Koja je bila vasa znacka: #120 1.5 Koje ste kvalifikacije i ordene imali: | 2. Odeljak - Odgovori | 2.1 Koji je bio razlog vašeg otpuštanja?: Napustio sam grad na neko vreme, morao sam dati otkaz. (( Prestao igrati na neko kratko vreme SAMP )) 2.2 Koji je bio vaš prijašnji čin?: Sergeant, a u nekom delu moje karijere imao sam cin Detective III, zamenik Lead Detective-a. 2.4 Zašto želite da se vratite u službu? (Minimum 50 riječi): Nakon povratka u Los Santos, zelim da se vratim i pomognem ovoj sluzbi kao sto sam radio do zadnjeg trenutka prevodenoj u njoj. Zelim da nastavim sa cinom Detective i smanjim kriminal u ovom gradu. Hrabar, odgovoran, spreman na svaki izazov i zadatak, mogu pomoci u svakom segmentu jer imam iskustva sto se tice ovakve vrste posla. Sve sto radim radim timski i sa velikim zalaganjem i oprezom kako ne bi rizikovao svoj zivot, a pre svega zivot ostalih gradjana. Svakodnevno treniram i vezbam kako bi ostao u dobroj formi i postigao sto veci uspeh. Uzivam u poslu i zelim da sebe opet vidim u civilnoj odeci kako se borim protiv kriminala u Los Santosu. | 2. Odeljak - OOC Informacije | 3.1 Slika kao dokaz da ste bili u organizaciji: Signature. 3.2 Slika statsa: KLIK - Postavljam ostavku sutra, zanemarite poziciju lidera.