[SA] Skill Arena Messages

ZBSAMP reklama

New beginning! 

baner.gif

Stefan_Cupic

[SA] Promoter
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Stefan_Cupic

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 • Birthday 01/22/2004
 1. Od 13h pa sve do 23h,a i posle server je pun 1000/1000 ,a ceka se sigurno sat mozda cak i sat ipo vremena za ulazak dok na spawnovima stoje minimalno 60 AFK ljudi,a tek koliko ih ima u enterijerima ,sumama,selima itd.Adminima kada se posalje poruka odgovaraju veoma ironicno i drsko(ne svi,ali uglavnom test admini,ali nisam slikao tako da ne mogu da potvrdim koji admin).Nema nikog da kicka ove na spawnu,dok neki koji zele da udju da igraju moraju da cekaju po sat-sat ipo,a i kada adminima spomenemo da treba da odu na spawn da kickaju naravno kazu "resicemo bez brige" na to mozemo odmah i zaboraviti..Potrudicu se da uslkam primere takvih.

  Mozda je ovo trebalo ici u zalbe,ali mislim da je ovde to ok.

  1. Deity

   Deity

   pa ti udji u 7 ujutru do 11 i imaces mesta

 2. Ja se izvinjavam sto negde ima po 2 reklame na istoj strani,jer su mi tek sad prihvatili da se uclanim u jos nekoliko grupa na fb.
 3. Ime i prezime na serveru: Stefan_Cupic Vase godiste: 2004 Slike statsa: https://imgur.com/a/VO6ISWI Da li ste ikada bili promoter na nasem server: Nisam 50 SS-ova. (25 fb, 25 yt): Facebook: https://imgur.com/a/ELjRAT6 Youtube: https://imgur.com/a/imWyVXl