Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Aven

[SA] Administrator
 • Content Count

  14516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49
 • Time Online

  5h 6m 18s

Aven last won the day on April 27

Aven had the most liked content!

Community Reputation

5582 Godlike

About Aven

 • Rank
  RPE Vodja & RP Server Head Administrator
 • Birthday 03/17/2001

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  U guslarskoj pesmi
 • Organizacija
  RPE Tim

Recent Profile Visitors

331967 profile views
 1. @Mateja_Ivic odluka RPE Clana se ponistava, @Jokic. setaj mu RP Diplomu. Tri stakve su presudile u ponistenju ove odluke. 1. Auto koje je u prvoj brzini ne moze da se pomera silom jednog coveka pogotovo ne na tom terenu gde je taj auto parkiran odnosno zadnji deo auta je na blagom nagibu ka dole, moguce je da ga pomeris par cm ali bas da ga izguras do kraja to ne bi mogao. Naravno to uopste nije bitno jer tu da li ces pogresiti ili neces ne zavisi od tvog RP-a i tvojeg baratanja komandama vec od tvog poznavanja fizike automobila i tih mehanizama. 2. Drugi i jaci razlog zasto je ova odluka ponistena jeste upravo to sto je lepo objasnio Ivic a to je cinjenica da RP Diploma sluzi kao pokazatelj da je igrac dovoljno sposoban RPer da ne mora da prolazi test od strane Vodje Lidera, Gamemastera i slicno i da je igrac ostvario neke RP Uspehe u toku svoje igre, i kao kruna na sve to da je zavrsio RP Skolu koju drze clanovi RPE Tima. Stoga smatram da bi bilo pravedno da dobije diplomu jer sam licno prisustvovao casu, odnosno vodio sam cas u kojem je on bio jako aktivan za razliku od ostatka grupe. Inace, hteo bi da napomenem da Jokic nije pogresio vec je sledio uputstva koja su mu data, receno mu je da je Test za RP Diplomu strog i da se i za najmanju gresku pada, ali posto ovde nije u pitanju nepoznavanje RP-a vec nepoznavanje mehanike vozila onda ga ne mozemo za to oboriti, da je imao prilike da vozi auto IRL verovatno da bi znao to sto je pogresio. 3. Razlog jeste cinjenica da se jako kulturno poneo i da je vrlo dobro argumentovao svoje stavove. Smatram da je odluka na mestu. @Jokic. setaj mu RP Diplomu.
 2. @Stefan_Casteelo /ame rusha ne funkcionise tako. To koristis kada je u pitanju Brawl i neke situacije gde nema vremena da se odrpa svaka ziva /me i /do linija. Naravno smeo si to i sada da iskoristis ali kada uradis /ame rusha ti onda treba stvarno da pomeris svog lika ka njemu i da ga udaras, on ti onda odgovara na tu borbu bez rpanja svakog udarca i tu se izudarate, onaj koji dodje na low hp taj cracka. Ovaj decko nije bio uopste low hp prilikom jaila tako da nije morao da crackuje. Kada ti izrpas /ame rusha to ne znaci da odmah mora da crackuje vec znaci da ti treba da ga stvarno karakterom u igri izudaras dok ga ne dovedes do low hp-a da on posle cracka. Dobio si minus jer si potpuno nevalidno zatvorio lika. Bolje da ste obratili paznju na Mima Boss koji je skroz pogresno koristio /do komandu u svrhe komunikacije a ne u svrhe davanja dodatnih informacija na RP i da ste mu ukazali na gresku, bolje da si to uradio umesto da jailas ovoga. Prihvacena zalba, RPE je dobio 1 minus. Minus moze biti skinut ako se ova situacija ne ponovi. Po 3 warna za mesanje u sekciju, sledeci put banujem.
 3. Zivi ti u tvom stanu i unutar njega radi sta hoces, ali nema potrebe da troll animacijama ometas RP, ne vidim sta dobijas od toga, pored svega toga znamo i ti i ja da u slucaju da oni tu ne RPaju ti to ne bi ni radio jer glavni cilj zasto to radis jeste da njih provociras i ometas, udji u stan posto je to tvoja imovina pa unutra radi to sto imas, prostor ispred stana nije tvoja imovina, jedino label sa tekstom. Iskreno uopste te ne razumem, radije ces da se bakces oko svega toga nego da uzivas u svojoj igri, a radis to svesno da ih trollujes. Odbijena zalba, ne trolluj vise ljude. A ti @Blayze_Dviar pripazi malo na ponasanje, rekao sam kako se odgovara na zalbe. Ne razumem cemu potreba za ovim.
 4. Nije RPE. Vise ne premestaj u Zalbe na RPE, Ako igrac hoce da se zali na RPE Nek se malo pomuci da nadje odgovarajucu sekciju i odgovarajuci formular.
 5. Zalba prihvacena ,minus obojici. Eto hvala bogu otvorio se pa mozes sto pre da postavis.
 6. Izvini sto moram ovde da ti pisem, jer u PM ne odgovaras, ali da li je moguce prijavljivanje za UCP i dalje ?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Delorean

   Delorean

   pa zasto je receno da se ljudi prijavljuju xD ?

   dobio sam unban danas pa malo heh znas

  3. Stefan Vujić
  4. Ogi_Gajic
 7. Aven

  Zahtev za Unban.

  Moze dajte mu unban ali u buduce nemoj dmati u rp zoni, idi na dm zone jer su one mesta za to.
 8. Aven

  Zalba

  Pa na osnovu Balsinih slika vidi se samo kako ti DMas, da imas slike da potkrepis svoju tvrdnju da ste se pucali pa te je jail jer nije uspeo da te ubije onda bi prica bila drugacija. Odbijena zalba.
 9. To Noki resava ja mu se ne mesam u njegov posao.
 10. Radio si DB u RP zoni, po meni ban je na mestu. Nisam Vodja Gamemastera pa zato ja ni ne mogu da resim zalbu. Morate da sacekate Vodju.
 11. Pa onda se ne mesaj.
 12. lindra li se bez mene?

  1. Aven

   Aven

   Ne, od kad tebe nema smor nam je.

  2. Ogi_Gajic

   Ogi_Gajic

   vracam se ja uskoro hehe

 13. Nije tacno odredjeno, zavisi od Xundera.
 14. Ne zna se koji vise RP2WINa i krsi pravila, bitno da pametujete jedan drugome, prosto mi ovime unistavate svaki atom snage da se potrudim ista za RP Server i RP uopsteno. Kad vidim ovo pozelim da nikad nisam ni imao komp i internet da gledam ovo sto gledam. Taman dobijem neki hype i nadu da ce sve ici lepo i kako treba i onda me podsetite na to za koga radim i smuci mi se zivot. Za ljude koji nisu sposobni da svoj OOC konflikt razdvoje od IC odnosa.
 15. Ja mislim da bi @Nemanja_Radic trebao dobiti rp server tim.Lik je vec 10 mjeseci u govrnmentu i uspjeo je da ga digne

  1. Aven

   Aven

   Hvala na misljenju.

  2. Stjepić

   Stjepić

   al si me izjeboFeelsBadMan

  3. Stefan Vujić

   Stefan Vujić

   Sta ce ti covjek drugo reci.