[SA] Skill Arena Messages

Vracanje acc / Global Unban / Announce!

Hej hej! Poceli smo da radimo na 4.6 update, koji ce biti brutalan, novi "Arena" Pass sistem challenge-a, novi sistem pljacke banke/zlatare/opstine, weekly rewards, questovi, actor-guided tutorial, bugfixevi i jos mnogo toga!

Ne znamo jos ETA releasea, ali znamo da cemo dati global unban na 8 godina postojanja "Skill Arena Zajednice"(3 godine CS-hostinga)(5 godina SAMP), takodje vracamo accounte igracima koji su obrisani ->

https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/forum/212-vracanje-accounta-obrisanih/

Takodje, ako je igracu obrisan account zbog cheata, bice mu vracen kao i ostalima besplatno, s'tim sto ce biti flagovan za warden i PERM disarmovan, dakle nece moci da DM-a neko vreme, dok se ne nadje alternativna solucija.

Vidimo se!

Aventador

[SA] Administrator
 • Content count

  2,249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

828 Excellent

About Aventador

 • Rank
  6.3 V8 BiTurbo
 • Birthday 12/29/1900

Recent Profile Visitors

121,549 profile views
 1. Skini windows 7 ili 10, na xp ne radi nova verzija TS-a, drugo ne znam ni da li ce ti raditi na win 7 jer nema vise update-a za taj win (sem nekih sitnih fixeva), tako da najbolje podigni sistem na windows 10 i sve ce biti kako treba!
 2. Disk ti je pokvaren, skini sa interneta, tako ti je najbolje. S' obzirom da sam cuo kada igras gta sa CD-a da ima manje crash-ova, ali skini sa interneta i ne instaliraj modove, nece biti nikakvih problema.
 3. Moras da kupis TS za Android, da bi mogao da pricas na nasem TS serveru.
 4. Ovo te zeza, a to znaci da ti je vremenska razlika izmedju servera i teamspeak-a prevelika, stavi datum kao sto i treba da bude, sadasnji..
 5. @Deity Aj proveri ovo ako mozes, video sam da su pisali sto se ovoga tice, sad ne znam je l' trenutan bag (jer je preko 700+ igraca na srv) ili sta vec..
 6. Do win 7 je, jer on vise nema support za nove update-e, najbolje instaliraj win 10.
 7. Predji na win 10, druge nema..
 8. https://www.teamspeak.com/en/downloads Ako ti je win 32, onda skines taj za 32bit, a ako ti je 64, onda skines taj za 64bit. Ako ni te metode ne rade, onda predjes na win 10 i neces imati tih problema. Lock.
 9. Najbolje reinstall sistema, ja sam to uradio. Imao sam isto problem kad mi freeze igrica (bez razloga), a kada sam reinstall sistem sve je radilo kako treba.
 10. Ne mozemo ti pomoci oko nekih stvari sto se ne ticu servera/foruma/ts-a. Lock.
 11. Dzabe sve to, najbolje resenje je win 10, nekima radi fix za win 7, nekima ne, tako da win 10 najbolji, uvek ima novije update-e..
 12. Sta ce ti volan u sampu