[SA] Skill Arena Messages

Brisanje acc sa foruma!

Posto su poceli odredjeni igraci da se mangupiraju i manipulisu po forumu, provociraju i izazivaju nacionalizam/politicke svadje i vredjaju igrace, sada brisemo accounte koji namerno provociraju druge nacije. Ne zanima me politika, niti me ikada interesovala, ovaj forum nije mesto za politiku vec za gaming. Koga zanima politika neka se uclani u stranku i pise po novinama komentare, a ne na ovom gaming forumu. Svaki sledeci post/topic/avatar/slika vezano za neku politiku letece sa foruma i bice mu obrisan acc.

Takodje komentari poput "OMG ZA STA BRISU ACC OMG BANUJU BEZ RAZLOGA" - Isto letite sa foruma. Dosta vam se oprastalo, vreme je da se neinteligentne osobe pociste sa ove zajednice.

Ante_Kolobaric

Verified Member
 • Content count

  978
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Neutral

About Ante_Kolobaric

 • Rank
  [SA] Smoker
 • Birthday 07/23/2002

Recent Profile Visitors

2,731 profile views
 1. Dobio ban s CB neznam što?

  Jeri sam ovo zaslužmio?

  (FOTO+VIDEO+SISE)

 2. http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/69038-bmw-m5-croatian-police-car.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/69036-bmw-x5-croatian-police-car.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/68990-mercedes-sprinter-croatian-police-van.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-bikes/68988-croatian-police-bike.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/44249-toyota-land-cruiser-coatian-police.html
 3. Ime Prezime: Ante_Kolobaric Level: 54+ Trenutna organizacija: ID skina: 111 Svrha skina: Zbog rpa, rpamo talijansku mafiu ovaj sam uzeo, zato što na taj ide skin koji trebam, molim vas. ( probao sam promjenit, ali neki bug se dešava i neće samo na ovaj ide, preko gamemodinga sam skinuo, a iako igrači nemaju ovaj moj skin što sam skinuo ovaj je identičan. ) Slika statsa: https://imgur.com/a/nBMACht Ukoliko je vas zahtev odbijen, sledeci mozete da postavite 7 dana nakon dobijanja odgovora.
 4. Pogledaj moje develope pa ćeš shvatiti zašto? Ja imam takav stav ustvari moj karakter ja nisam trolovo nego sam lijepo rp-a, a kao što se vidi on je mene izdmo, kako je on čuo vrijeđanje kroz zatvoren prozor moj Bože ko vam dade u PD. Razočaran sam stvarno.
 5. Vase ime na serveru: Ante_Kolobaric Ime clana na kojeg se zalite: Talic & Nemanja_Djukic Razlog zalbe: NonRP, PG, ja psujem IC on nabija wl pritom mu je zatvoren prozor izvlace se kako je zbugano to, a ja kad sam pito on me ignoriro. Mislim nije se on izvlacio nego Talic za njega. Vidio sam okupljanje bio sam spreman na normalan rp a ne i DM. Dokazi: https://imgur.com/a/d5K3zLa