[SA] Skill Arena Messages

Brisanje acc sa foruma!

Posto su poceli odredjeni igraci da se mangupiraju i manipulisu po forumu, provociraju i izazivaju nacionalizam/politicke svadje i vredjaju igrace, sada brisemo accounte koji namerno provociraju druge nacije. Ne zanima me politika, niti me ikada interesovala, ovaj forum nije mesto za politiku vec za gaming. Koga zanima politika neka se uclani u stranku i pise po novinama komentare, a ne na ovom gaming forumu. Svaki sledeci post/topic/avatar/slika vezano za neku politiku letece sa foruma i bice mu obrisan acc.

Takodje komentari poput "OMG ZA STA BRISU ACC OMG BANUJU BEZ RAZLOGA" - Isto letite sa foruma. Dosta vam se oprastalo, vreme je da se neinteligentne osobe pociste sa ove zajednice.

Ane_Blagojevic

[SA] Lider
 • Content count

  1,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ane_Blagojevic last won the day on May 28 2016

Ane_Blagojevic had the most liked content!

Community Reputation

965 Excellent

About Ane_Blagojevic

 • Rank
  [SA] Ultimate Badass
 • Birthday 04/04/2002

Recent Profile Visitors

22,221 profile views
 1. Prvi deo sa kadom nije iz iskustva (logicno), ali frend zona jeste lol...
 2. Samo vi cekajte pa posle kad upadnete u frend zonu nemojte da kukate i drkate u kadi uz srceparajuce ex yu rock balade.. Cekanje da, ne zaletati al' brate ako cekas predugo videce te kao druga i kraj, popusio si ga... Jednostavno iz te rupe neces izaci koliko god se trudio.. Ako ga bas ljucki ispusis onda slusaj ovo i veruj mi iz depresije dize za minut hahahahha
 3. CUTIIII!

   

  1. Ivan_Hrushev

   Ivan_Hrushev

   Blagojevic robokap.

  2. Veselinović
  3. Ivan_Hrushev

   Ivan_Hrushev

   Ovde si bar imao normalan mikrofon PogChamp

 4. Kakve su privilegije voziti spori, veliki autobus? Zar nije bolje da rade grobara em manje vozilo em brze?
 5. Ko je uopste rekao da se iko treba naterati da da ostavku?? Covek da sam ostavku ako ga smori i kad nema lidera obrise se. Drugo ovo resenje je sporedna tema, glavna su resenje 1 i poslovi jer sam to drugo resenje samo naveo u teoriji iako znam da se nece desiti. Bus vozaci ne znaju da voze jednostavno, neka bude grobar posao za level 1 onda ili bilo sta ne mora taxi samo da ne voze onolike autobuse.
 6. samo da konvertujem VIDEO TO MP3...

  -MP3 go ahead

  1. Veselinović

   Veselinović

   retard & autizam alert over 9000

  2. Lulac_Palilulac

   Lulac_Palilulac

   al ipak je mejden u pitanju

  3. Danijel_Suarez

   Danijel_Suarez

   Tako je hahah

 7. Problem sa prevelikim brojem organizacija moze se resiti na vise nacina. 1.Izbaciti taxi i parking servis (iskreno izbacio bi i vatrogasce ali ajde, oni s' vremena na vreme i nesto rade ali slabo je to). E sad, drugi problem jeste preveliki broj poslova koji zahtevaju voznju velikih vozila po putevima, jos sto to rade niski leveli...Problem je teror na ulicama od strane bus vozaca koji kao da drze "W" i ne gledaju u ekran kad voze. Sta uraditi? Jednostavno, izbaciti bus vozaca i sve poslove sto zahtevaju velika vozila sem kamiondzije recimo i umesto tih poslova staviti posao grobara ili slicno. Bolje zar ne? DRUGO RESENJE ZA PREVELIKI BROJ ORGANIZACIJA (imajte u vidu da je ovo samo u teroiji resenje, ne mora da znaci da je najbolje i niko se ne primorava da da ostavku vec jednostavno kada lidere smori daju i kraj): Kako lider donatorske organizacije da ostavku da se ista izbaci dok se ne dobije neki normalan broj organizacija i kraj.Recimo lider BCC sad da ostavku (onaj ko je donirao za tu org na serveru odavno ne igra ili nije lider) i sad kad nema lidera jednostano zatvore se donacije i izbrise se BCC (ne mora BCC sad, ali dajem primer).
 8. Smatram da je malo ne fer da neko ko bleji mesecima kao GM, pa onda kao vodja GM dobije samo AL 1 kada "zasluzi".Na neki nacin vodja GM dodje jaca pozicija nego AL 1 kada pogledas, a opet dodje lik i donira bam eto mu odmah AL3. Sta mislite da vodje GM-a posle odmah dobijaju boost na AL 3?
 9. Kakav LV i sf to nije moguce uraditi ds ovom brojem igraca, selo i ls je moguce.
 10. Pa za RP u selu ti treba 100 igraca max, drugo nije RP najbitniji vec generalan tok igraca tamo. Drugo vec sam rekao 100x ne treba T2 nigde da se mrda, neka je tu gde jeste.Ima 3 jos sela.
 11. Ma gotovo vec te promenila pozicija, postao nalozeni retard u rekordnom toku. Khm... 

  1. Aven

   Aven

   Hahahahahahahahaha

  2. Marko_Djukic

   Marko_Djukic

   Trebamo ga Ane kod Drekavca da ga izleci paganskom magijom.

 12. Da i inace u rl ne ide 50 ljudi da pljacka vec 1 pa aj da kazemo do 4...