[SA] Skill Arena Messages

ZBSAMP reklama

New beginning! 

baner.gif

Sava

[SA] Administrator
 • Content count

  10,828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Sava last won the day on January 18

Sava had the most liked content!

Community Reputation

3,806 Excellent

About Sava

 • Currently Viewing Forums Index
 • Rank
  If you are happy, you will know the key to success.
 • Birthday 07/10/1999

Recent Profile Visitors

156,049 profile views
 1. Kad pregledas setanje skina drug :D 

 2. Miki,kad najcesce gledas zahteve za setanje skina?

   

  1. Huky_Huston

   Huky_Huston

   Odbijen , Lok !

 3. sava dme sine gadja 5/5 ahahha cmarim se bravo

  1. Sava

   Sava

   ha vazi, koliko jadno 

 4. Ej buraz, napravio sam novi akaunt za sprdnju (Naravno imam dozvolu). Pošto sam prihvaćen na Main acc (glavnom accu) da li bi mogao stavljati za drugi acc pošto sam ušao u org na main acc ? :) 

  1. Sava

   Sava

   da mogu, fixacemo kasnije, sad je 1k od 1k, a meni ne moze fc, pa ces morati me pricekati

  2. Simple^

   Simple^

   Okej, stavio sam ja zahtev pa kad budeš imao vremena pogledaj. Hvala ti buraz :x 

 5. @Milos_Kacar, trenutačno. Prijasni, Biggie dok je igrao.
 6. Ne mogu da ti se obratim na cbu, jer sam banovan.Mozes li mi uciniti uslugu i setati mi nick "Lhabe", prestao sam sa igrom ovdje, a taj nick mi je komforan.

  1. Show previous comments  2 more
  2. Sava

   Sava

   Link topica od odsustva, tj. prestanka sampa, ss da nemas acc ig. Nesto povezano s tim. 

  3. Lhabe
  4. Sava
 7. Nisam ti ja skinuo admina! Mozes se javiti ts3, da popricamo i vidim da l' ti je Danijela skinula, ako nije, vraticemo! Nikakav problem!
 8. Objasnio. P:S na account je nemoguce uci na skill arenu, jer su svi passovi enkriptovani, tako da je to fakticki nemoguce( nikako ).
 9. Aham, skontao sam sta je problem, i ako sam morao procitat dva puta sta si napisao, da bi skapirao poentu. Prvobitno, promjeni verzije na samp i GTA, desni klik -> properties. Zaboravio sam tacno koja ide verzija na gta, a koja na samp. Nadjes SAMP - desni klik - properties -> compatibility -> Windows 98 /Windows Me U koliko ovo ne bude tvoj problem riješilo, onda ces promjeniti verziju i na GTA obicnom, isto tako procedura, samo sto mislim da ces morati staviti na Win xp serv. pack3 -> verziju GTA. @Nemanja_Cobra
 10. Bas tako, moras pokretati program kao adminstrator, usput iskljuci antivirus koji imas, pogotovo Avast, jer je trašina velika. Warn ti ne predstavlja problem oko wardena. Usput, neces moci uci, ako imas xp windows a warden. Only win7+.
 11. @Buster_Connelly Igrač koji je prvi komentarisao dobro ti je rekao, ali nije sve u potpunosti tacno sto kaze. Moze vise accova biti na serveru u isto vreme, sto znaci nije do servera globalno, jer on drzi hladno i lagano 1000 igraca, bez laga. I ako su mape kod nas jake, i samp je jako zastarela igra. Nego je problem do tvog neta, ne podrzava ti net više korisnika na netu, pa trenutačno nekom od vas ''na par sekundi'' pukne konekcija / dropa konekcija pa se vrati, to se ne primjeti na ts3 ili yt, ali na serveru automatski bilo kakva smetnja na internetu rezultirat ce da te diskonektuje
 12. Kada budes opet u jailu, /gpsoff. Pa /gpson, ako to ne bude moglo, gpson, pa onda gpsoff. Trebalo bi ti to riješiti situaciju s tim.
 13. Prvobitno, promjeni verzije na samp i GTA, desni klik -> properties. Zaboravio sam tacno koja ide verzija na gta, a koja na samp. Nadjes SAMP - desni klik - properties -> compatibility -> Windows 98 /Windows Me Druga mogucnost, iskljuci antivirus, vidi da l' je do toga. Mada, mislim kada promjenis ovo prvo sto sam ti rekao, da ce ti raditi sve. @Mardeljanoo