Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Leon_Srbic

[SA] V.I.P.
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  2h 51m 20s

Community Reputation

10 Neutral

4 Followers

About Leon_Srbic

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 • Birthday 05/11/2007

SAMP

 • Kako ste culi za nas?
  Sapnula mi pticica.
 • Organizacija
  Crips'

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Osnovno: Vaše Ime_Prezime :Leon_Srbic Godište : 2007. Da li ste bili u BDTu u ranijem periodu? :Ne. Slika statsa (prva strana) : https://imgur.com/TRbrUGG Da li imate permanent disarm? (SLIKA JE OBAVEZNA):Nemam, https://imgur.com/vGq9E3M Drugo: Da li ste sposobni da ostanete u organizaciji 30 dana? : Da,sposoban sam. Da li znate da rukovodite vatrenim oružijem (FS slika statsa) ? :Sposoban sam, https://imgur.com/PkxfL3Z Da li se slažete da pre postavljanja žalbe na lidera organizacije BDT, prvo konsultujete sa ostalim liderima : Da,slazem se. Da li ste pročitali pravila organizacije ? :Da. Da li ste se nalazili na Black Listi BDTA i zasto ? : Ne,nisam. Prethodni nick ( za one koji imaju unikat) :Nemam. Nick drugog acca ( ako ga imate ) : Nemam. Prethodna organizacija u kojoj ste bili? :Condor. Ukoliko budem odbijen slažem se da neću slati liderima/podliderima pm zašto sam odbijen : Slazem se.
 2. STATUS: KUCA:kod drugara VOZILO:BMX DROGA:Nema ORUZJE:Palica,colt 17 NOVAC: 534$
 3. @Jovan_Torquez @Gekyume
 4. Ime Prezime:Leon_Srbic Rank u organizaciji:R1 Razlog zašto niste u mogućnosti prisustvovati na sastanak:Imam trening U 5.
 5. -6$@Gekyume @Jovan_Torquez
 6. STATUS: KUCA:kod drugara VOZILO:BMX DROGA:Nema ORUZJE:Palica NOVAC: 84$(+50$)
 7. +50$ Preuzeo od: @Selvir_Elcappone
 8. Preuzeo od:@Selvir_Elcappone
 9. STATUS: KUCA:kod drugara VOZILO:BMX DROGA:Nema ORUZJE:Palica NOVAC: 34$
 10. 70kg 180cm Richard je rodjen u Gantonu.Zavrsio je skolu za zidara.Od uvek ima probleme sa porodicom,pogotvo sa majkom koja je bolesna i nepokretna,brat koji se okrenuo ka kriminalu zajedno sa njegovim ocem.Otac je poginuo na jednom turniru u kartanju u kafani.Otac se navukao u dugove i nakon pari noci otac biva izboden nozem.Brat je otisao u zatvor radi pokusaja ubojstva nad komsijom.Richard zove hitnu pomoc i transportuju majku u bolnicu.Richard se polako seli u novi kraj u Willowfield.Krece da se bavi ilegalnim poslovima sa ljudima iz kraja kako bi zaradio sitnu kolicinu novca za sebe.
 11. Momak daj pamet u glavu!Lik je trollovao RP set i ometao naš RP.Na 3.linku trcim ka HQ da idem AFK. Sto trolluje RP set nisi za njega nista napisao a lepo se vidi za njega na jednoj slici. Hvala lepo.