Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Admir

[SA] GFX
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 Good

About Admir

 • Rank
  Tuzlak

Recent Profile Visitors

2,724 profile views
 1. Iako nemas postove , ali svakako se logo naplacuje tkd. https://imgur.com/a/fNhHd2I @Kalpa.
 2. Ako mu odgovara nema potrebe za placanje Tuzlacima ne naplacujem.
 3. Logo se naplacuje , ukoliko zelis izdvojiti 20-30m javi u PM.
 4. Dobro radis , napredujes. Samo nastavi tako.
 5. sve te slike imas na netu samo moras potraziti malo bolje.
 6. Uredu je fokusirati rad na ono glavo tipa render na signaturi ili na text i sl... ali to to toliko istaknes da ga pokvaris. Moras pripaziti na velici/dozo tog efekta jer pretjeras s tim u skroz pokvaris. A i koristim izgleda 1-2 efekta samo za to , PS ih je pun i par njih u kombinaciji naprave stvarno dobar rad. Samo uklopi to bolje , a nastavim tako raditi da fokusiras na ono bitno.
 7. Lose je ovo , treba se dosta popraviti. Na skoro svaki rad stavljas neko prejako svjetlo koje se ne uklapa ili previse zatamnis rad bez ikakvog uklapanja boja i kontrasta. Probaj nesto jednostavnije da uradis i da se to uklopi fino.
 8. Samo master kard godi :D

 9. Jedan simple logo.
 10. Pocetnicki , moras bkv. sve da popravis. Svima kazem da prvo nauce uradit tipa signature sa obicnom bojom u pozadini i dobrim textom da tako naucis text dobar uraditi , kada to savladas ubacis drugaciju pozadinu pa efekte i td redom... Ali samo polako i precizno.