Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Deki Doktoree

Zahtev za unban

4 posts in this topic

Ime na ts3 (Tacno ime pod kojim ste banovani):$Dejo

Nick sa kojim ste poslednji put probali da udjete na ts3:$Dejo

Ime admina koji vas je banovao:Maki

Razlog bana:Vredjanje administracije

Vaša IP adresa:/

Datum dobitka bana i slika (DOKAZ):http://prntscr.com/dub98l

Obrazloženje:Ja imam 13godina,nemam nameru nikoga da vredjam nisam nikoga ni vredjao nego sam bio u zahtev za pomoc ili kako vec tu je bio Extreme,Colic,Dani,Ja e ja sam pitao nesto extreme i rekao mi je ali meni nesto nije jasno bilo oko foruma ja sam ga opet pitao,zatim je Dani rekao (smaras dete) ja sam rekao nisam tebe pitao on je ponovio i rekao sam mu da me ne dira i da je budala,on je nesto skroz slicno rekao Makiju,nisam imao nameru nikog da vredjam,on je prvi mene vredjao,a jos nesto Dani nije bio ni u administraciji,nemam sta da kazem.Transporter je rekao da cu dobiti unban na ts3,ali nisam unbanovan pa sam primoran da stavim ovde zahtev.Hvala na razumevanju

 

0

Share this post


Link to post

Koliko se ja sećam produžen ti je ban na permanent od strane Pandice, a ja sam te banovao 1 dan. Medjutim ja sam rekao da te Pandica banuje permanet jer su neki od admina to rekli a i sam Extreme je tu bio i rekao da te banujem tako da necu da se pravdam.

Po meni mozes da dobijes unBAN a za ostalo me ne interesuje.

0

Share this post


Link to post

Za 10 dana postavi ponovo zahtev za unban pa ce da vidimo. Uzivaj

0

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.