Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Sign in to follow this  
Followers 0
Dzenxios

Vracanje pw daj molim te vise vrati :/

6 posts in this topic

Ime na forumu: Dzenxios
Ime na serveru: Dzenan_Semic
Datum kada je kreiran acc: oj ne znam sad tacan datum al ima godina i vise
Datum kada ste zadnji put bili na serveru:Sinoc tj danas u 03:30
Grad/Drzava odakle je kreiran account:Bosna, Sarajevo

IP adresa sa koje ste zadnji put ulazili na server: Ne znam sad :/
Igraci koji su imali pristup acc-u: JA
ISP provajder: HS
E-mail koji je registrovan na vasem nalogu; Napravljen je na [email protected] al sam zaboravio pw od njeg ako mi odlucite vratit pw posaljite na [email protected]
Cime dokazujete da je account vas? ( SLIKA DONACIJE / VLASNIK TALK ) Evo slika donacije http://imgur.com/a/m1kq9

Evo jos dokaza: 

https://www.youtube.com/watch?v=NHBdMfu6Nfc

http://imgur.com/a/NJFq6

ETO MOLIM TE VISE VRATI ACC

 

0

Share this post


Link to post

Ljudi nije jedini i mn i hasanagicu i jos 2-3 isto su upali ti na accove i svu imovinu i sve uzeli..i passworde promjenili

0

Share this post


Link to post

Pa da pogledajte vracanje statsa u zadnjih 10h ima preko 10 topica za sifru ...

0

Share this post


Link to post

Nexus moj acc si vratio drugom liku ime na forumu Sema97 -_-

 

0

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0