Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Sign in to follow this  
Followers 0
Lamborghini

[SA] Nagradna Igra #93

18 posts in this topic

Pozdrav svima, ovo je #92 nagradna igra sto se organizuje!

~Sta treba da uradite?

~Kako da reklamirate?

-Ovako, nagradna igra krece danas 10.01.2017 zavrsava se 11.01.2017

-Reklamirate isto, po FB, YT, ostalim forumima, znaci reklama ostaje ista.

-Dakle, izvlaci se samo PRVO mesto. Ko postavi najvise reklama, dobija 2 miliona (50g zlata) na serveru.

-OBAVEZNO! NE OTVARAJTE NOVI TOPIC!! Ovde postavljate reklame, da ne bi doslo do spama, editujte svoj post i tu postavljajte reklame.

-Svaka reklama ce biti proverena od strane nadleznog. Ukoliko je reklama lazna, kopirana, korisnik ce biti diskfalifikovan i kaznjen warnom u temi.

-Zamolicemo ucesnike da ne spamuju Vodji na serveru/pm na forumu i slicno, strpljivo cekate da se zavrsi nagradnu igru.

-Obavezno slikati celi ekran!

Vazno: Ko bude postavljao slike preko telefona, bice automatski diskvalifikovan, takodje mora da se vidi datum na slikama, ako se ne vidi datum bicete takodje automatski odbijeni.

- Ukoliko ste Promoter, i kopirate slike iz Promoter Rooma gde su vase slike, takodje cete biti diskvalifikovani. 

- Ukoliko otvorite Topic i postavite slike za nagradnu igru koja je trenutno u toku, bice takodje odbijeno.

- Jos jednom, nemojte spamovati Vodji Nagradnih Igara na Pm/Ig kada ce se zavrsiti ili slicno. Niko nece izgubiti nista, svi cete dobiti sta zasluzujete.

- Nije dozvoljeno snimanje reklama.

 

Danas na "SA" je sve stabilno, ddos napadi su prestali, server je stabilan i veoma skriptovan, zajednica je jaka i potrebna je vasa pomoc, kako bi presli u "7 level" ili ti u 7. godinu Skill Arene.

Ono sto sada cini ovu zajednicu jednom od jacih na balkanu je nas SAMP server koji ima tradiciju vise od dve godine! Sa rekordom od 1000 igraca i svakim danom 500+ online igraca omogucava sigurnu i pouzdanu igru!

Mnogo unikatnih mapa,sistema,bolji RP,server bez laga, sve su to neki razlozi za dolazak na ovaj server. Zelite zabavu, a i da RPate?

Mi smo tu, dodjite i uverite se! Pruzili smo global unban i unwarn svim vernim igracima!

Forum : http://www.sa-rpg.com/forum

Server : server.sa-rpg.com:7777

Teamspeak 3 : ts3.sa-rpg.com

HostName: SA:RP [Dupli respekti, 3x za igrace <20 level]
Address: server.sa-rpg.com:7777
Players: 500 / 1000
Ping: 60
Mode: SA:RP v3.6

0

Share this post


Link to post

Nick IG:Diego_Rodriguez

YT: [http://imgur.com/a/4SFID] Ovdje ima 54 Reklama
Nemam fb do sutra posto mi nesto report spam nece pa eto

 
  Sve ukupno 54 Reklame


 
 


  

0

Share this post


Link to post

Nick IG:Diego_Rodriguez

YT: [http://imgur.com/a/OOyqZ] Ovdje ima 54 Reklama 
aNemam jos fb jos mi traje report spam jos 2 dana

  Sve ukupno 108 Reklama

abc
Edited by Diego_Rodriguez
P.S izvinite za edit
0

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0