[SA] Obavestenja

Popust na donacije! (6000 zahteva..)

Pusteni su popusti, bice 2 nedelje verovatno. Imate u donacijama novu sekciju "Pitanja za donacije" pa tako od sad mozete tu pisati ako vas sta zanima.

Sign in to follow this  
Followers 0
Deity

Google Adsense!

1 post in this topic

Da ne bih mnogo pricao, ide jednostavno objasnjenje. U sustini, Skill Arena radi na mnogim serverima, hostovima, VPS-ovima i provajderima. Sve to je veoma skupo da bi omogucilo maksimalno iskustvo kao sto mozete imati sada. Najbolju ddos zastitu, samp/ts3/forum, i mi se trudimo da sto vise unapredjujemo zastitu i skriptu i omogucimo igracima jos bolje igracko iskustvo! Samim tim, placanje svih ovih servera je VEOMA skupo, i mi mozemo pokriti veci deo troskova, ali opet nemamo mnogih ulaganja u odredjene stvari kao sto su ddos zastite, reklame, fb ads itd.

 

Zato sam uveo na forumu Google adsense: ( google reklame), ukratko:

Google AdSense je oglasna mreža koja dozvoljava vlasnicima web sajtova, blogerima i ostali da postavljanjem reklama na svom sajtu zarade novac. Jednostavno receno, Google AdSense oglasna mreže je u suštini mesto koje sadrži oglase poslovanja koja žele da se reklamiraju na web sajtovima.

Koncept je prilicno jednostavan, poslovanja pristupaju oglasnoj mreži želeci da se njihovi oglasi vide na sajtovima koji su pristupili oglasnoj mreži, tj. koji imaju AdSense nalog.

 

Vi svi imate adblock koji blokira reklame). Ja sada ne zelim da pravim skriptu koja hvata da ako VI imate adblock da dobijate ban na sajtu kao sto MNOGI RADE! Dakle, TO JE VASA SLOBODNA VOLJA! VI MOZETE UGASITI AD BLOCK AKO HOCETE DA POMOGNETE SA ALI I NE MORATE. NIKO VAS NE TERA I NISTE DUZNI DA GLEDATE REKLAME SKILL ARENE ILI KLIKATE. NIKO OD STAFFA NIKAD NA SA NECE FORSIRATI IGRACE DA UGASE ADBLOCK I TO OSTAJE TAKO! VASA SLOBODNA VOLJA!

 

Takodje, reklame su generisane na osnovu sadrzaja kojeg vi istrazujete, sto znaci da ako ste malo veci fanatik 18+ SAJTOVA, mogu vam izadji takve reklame.

AKO VIDITE REKLAME ODRASLOG SADRZAJA/ZABRANJENOG, DUZNI STE DA AUTOMATSKI PRIJAVITE VLASNIKU SAJTA, ISTE SEKUNDE SA SLIKOM OGLASA I LINKA.

 

34

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0