Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Sign in to follow this  
Followers 0
Deity

Google Adsense!

1 post in this topic

Da ne bih mnogo pricao, ide jednostavno objasnjenje. U sustini, Skill Arena radi na mnogim serverima, hostovima, VPS-ovima i provajderima. Sve to je veoma skupo da bi omogucilo maksimalno iskustvo kao sto mozete imati sada. Najbolju ddos zastitu, samp/ts3/forum, i mi se trudimo da sto vise unapredjujemo zastitu i skriptu i omogucimo igracima jos bolje igracko iskustvo! Samim tim, placanje svih ovih servera je VEOMA skupo, i mi mozemo pokriti veci deo troskova, ali opet nemamo mnogih ulaganja u odredjene stvari kao sto su ddos zastite, reklame, fb ads itd.

 

Zato sam uveo na forumu Google adsense: ( google reklame), ukratko:

Google AdSense je oglasna mreža koja dozvoljava vlasnicima web sajtova, blogerima i ostali da postavljanjem reklama na svom sajtu zarade novac. Jednostavno receno, Google AdSense oglasna mreže je u suštini mesto koje sadrži oglase poslovanja koja žele da se reklamiraju na web sajtovima.

Koncept je prilicno jednostavan, poslovanja pristupaju oglasnoj mreži želeci da se njihovi oglasi vide na sajtovima koji su pristupili oglasnoj mreži, tj. koji imaju AdSense nalog.

 

Vi svi imate adblock koji blokira reklame). Ja sada ne zelim da pravim skriptu koja hvata da ako VI imate adblock da dobijate ban na sajtu kao sto MNOGI RADE! Dakle, TO JE VASA SLOBODNA VOLJA! VI MOZETE UGASITI AD BLOCK AKO HOCETE DA POMOGNETE SA ALI I NE MORATE. NIKO VAS NE TERA I NISTE DUZNI DA GLEDATE REKLAME SKILL ARENE ILI KLIKATE. NIKO OD STAFFA NIKAD NA SA NECE FORSIRATI IGRACE DA UGASE ADBLOCK I TO OSTAJE TAKO! VASA SLOBODNA VOLJA!

 

Takodje, reklame su generisane na osnovu sadrzaja kojeg vi istrazujete, sto znaci da ako ste malo veci fanatik 18+ SAJTOVA, mogu vam izadji takve reklame.

AKO VIDITE REKLAME ODRASLOG SADRZAJA/ZABRANJENOG, DUZNI STE DA AUTOMATSKI PRIJAVITE VLASNIKU SAJTA, ISTE SEKUNDE SA SLIKOM OGLASA I LINKA.

 

33

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0