[SA] Obavestenja

Status updates.

Status updates ugaseni dok se ne procisti cela zajednica i forum, vreme je da se polako cisti ova zajednica. I kad se uozbiljite, bice vracen status update(vrv nikad jer vama je ozbiljnost apstraktna imenica).

Edin

[SA] Direktor
 • Content count

  7957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Edin last won the day on June 3 2016

Edin had the most liked content!

Community Reputation

9792 Godlike

About Edin

 • Rank
  [SA]Direktor!
 • Birthday 05/29/97

Recent Profile Visitors

361853 profile views
 1. - rep sto nisam spomenut u topicu @Deity + blok na fb Sto se tice servera,ne bih da ponavljam svake godine isto.Uvijek smo tu jedni za druge i na serveru i u rl.Hvala svima na prelijepom druzenju da nastavimo ovako jos dugo vremena
 2. Prelijep je osjecaj stvarno kad vidis da je po drugi put 1000/1000.Do juce smo se bukvalno borili sa DDoS napadima i mnogobrojnim citerimaa (mada ih ima i sad) te na taj nacin "lomili" nase igrace ali uprkos svemu oni su tu ostali a njihov broj je sve veci i veci a Skill Arena kao zajednica sve vise raste.Nemam rijeci stvarno svi smo zajednicki pokazali hejterima i konkurenciji (ako je uopste imamo trrenutno )sta znaci rijec dominacija (18+) te da smo trenutno broj 1 na Balkanu zahvaljujuci nasim promoterima,vipovima,staffu i svima ostalim igracima.Nadam se da ce ovaj broj igraca da bude svaki dan jer sam u to siguran nakon svega ovoga.Hvala prije svega Deityu ,seljaku iz Cacka,na ovolikom zalaganju za server i radu na skripti,mada tu su i ostali skripteri koji su radili ali Deity je od pocetka pa sve do ovog uspjehu.Jos jednom hvala svim PROMOTERIMA na veoma velikom broju reklama u vidu snimanja klipova po server,objavljivanja reklama po raznim forumima ,po fb i svemu ostalom mada ne sumnjam da su samo oni reklamirali. #SA#ONE#LOVE IDEMO JAKO ,SKILL ARENA OZNAKA ZA DOMINACIJU!