Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

Obavestenje

Posto dolazi do velikog iskoriscavanja moje dobre volje gde sam mnogima vratio acc free jer navodno "ne ide im se" sa servera od danas svaki obrisani account vise NE MOZE biti vracen bez DONACIJE. Bilo da je trajno odsustvo, bilo da je share ili cheat, odmah brisemo i donacijom mozete vratiti account. Ko ne zeli, slobodno moze od 0. Sekcija za vracanje accounta je ugasena, sve u donacije mozete pisati.

Jerry Correlli

Verified Member
 • Content count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Neutral

About Jerry Correlli

 • Rank
  [SA] Jerry
 • Birthday 11/06/03

Recent Profile Visitors

1044 profile views
 1. zBJRItyRRXS6iBB6o2-9vQ.pngRAGE HAHAHA

  1. Jerry Correlli

   Jerry Correlli

   Nije rage, jednostavno, lik hoce da skripta a svaki error mu je objasnjen sta je. I lik umjesto fino da procita on trazi pomoc. Nije meni problem pomoci, ali oko nekih banalnih stvari se ne treba muciti. Glupo je kada lik hoce da pravi zone, koje su za napravit isto kao zeni pita...... Nista tesko tu nema, ali liku je dosao error zato sto je iskoristio jednu definiciju za 3 stvari..... Pa daj brate, ni u jednom programskom jeziku ne mozes koristiti jednu definiciju za vise stvari (da bi radile drugaciju funkciju, ili bi se desilo da ono sto je zadnje, da se samo to koristi...)

 2. Drago mi je da je Warner dobio vodju, sad ces moci dati po 2 warna xD:) GL

 3. GL, definitivno najjaci lider ikad, nisi trebao, ali jbg, skola te muci (i mene :( )

  1. Dzonka

   Dzonka

   Nije samo skola, nego nemam ni vremena za napolje, a ni za sebe.

   Hvala ti, srecno i tebi sa adminom! ;)

  2. Đurić

   Đurić

   nolafjer,laze

 4. Mislio sam da je SA ozbiljan server, gdje nema pozicionera, sram te bilo, /unistigovedo Dejan Pozicioner, xD zezam se, GL i da me nagradis kad fixam laptop :)

 5. Something special :D (LOWARA SI TESKA)

   

   

  1. Sava.

   Sava.

   Ma sporo

 6. GL MOJA MAWA BEBO, I NAUCI VISE VOZIT TAJ HELIKOPTER!!!!!!!

 7. GL Bato, samo guraj

 8. Ode ode super spijunka xD

 9. Mire, posto ti ne mogu pisati na PM, ovdje cu. Da li sam ja jos uvijek na odsustvu, jer sam bio usao kako bih ti slikao moj stats za aktivnost (30.07 sam slikao, a odsustvo sam postavio isti taj dan, samo malo ranije, ali sam stavio da sam od 29.07)?

 10. Skill arena je jedini server na kojem igram i sa kojeg sam otisao i vratio se :D. #SA_ONE_LOVE #<3 #<3
 11. Happy Birthday to you, stavi prst u struju. Da jos sto ovakvih bude na SA!!!

  1. Skill Arena

   Skill Arena

   Hvala, ostani sa nama! :D

 12. Trenutno pisem deseto kilometarski roman koji ce vjerovatno procitati 0% ljudi ali ja ovo moram reci. Igram na SA od 2015 i sada, server je extra, sve mi se svidja. Igrao sam neko vrijeme, i onda sam odjednom stao. Tada sam se konsultovao sa drugom i pitao ga za neko dobro ime koje bih mogao staviti na SAMPu. On mi je rekao Jerry_Correll, ja sam tada odlucio staviti Jerry_Correlli, i tako sam poceo ispocetka. Igram vec godinu i dva mjeseca, (ovaj acc imam 4 mjeseca :D) i sada, sve mi je bilo super do juce, kada mi je ponestalo malo para, pa pitam DEITY MOZE PARA

  xD Ovo je jedan od onih romana na koje Deity odgovara sa "Ne . Lock!" xD:D

 13. Nina, vidim svi ti nesto cestitaju pa evo i ja, ali nemam pojma na cemu ti cestitaju, tako da molim te objasni (vrv al5 ali eto :D)

  1. Nina

   Nina

   ostavka

  2. Jerry Correlli

   Jerry Correlli

   Hajd sad i Majerko da da ostavku, pa da ja postanem vodja xD