Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Nikola_Rapic

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nikola_Rapic

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 1. Brate ali niko nece da mi pomogne pito sam admine na serveru samo me ubiju nece nista da mi kazu aj mi pomozi ako nekako mos ne znam sta da radim trazio sam RPE majstora da dodje do mene nece niko
 2. E vako zelio bi da mi objasnite kao da uradim RP ubistvo i kako da koristim komande /me i /do koja za sta sluzi ? Hvala .
 3. PROVJERITE SLOBODNO SVE OBJAVE: NA Youtube se zovem: DakiHD, na facebook : Nikola Rosic , Server nick name : Nikola_Rapic , zasto mi je svugdje razlicito ime iskreno ne znam ni ja .
 4. ime i prezime na serveru: Nikola_Rapic Dostignuca na serveru: moje ukupno bogatstvo iznosi oko 5 miliona , level sam 20, i nemam nikakav donatorski rank niti radim u nekoj Firmi,znam dobro RP pravila. O serveru: ovaj server je "strava" , orginalna mapa i ne kopirate nikog vec vas kopiraju , ima par bagova koje znam da treba popravit al nmg naci stranicu na forumu da prijavim lol , ne mislim ici sa servera , reklamiram server neko vreme ali nepostavljam nikakve topice za promotera, i jos imam da pohvalim sav staff team koji u zadnje vreme samo po danu radi ne znam zasto , HVALA I VELIKI POZDRAV.