Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Diego_Rodriguez

Members
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Diego_Rodriguez

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju

Recent Profile Visitors

84 profile views
 1. Ime i prezime na serveru:Diego_Rodriguez Vase godiste:2003 Slike statsa: http://imgur.com/a/opTHN Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru:Ne 60 SS-ova. (35 fb, 25 yt): FB: http://imgur.com/a/xqT4P,yt:ovdje mi nije moglo ovdje ima 14 reklama http://imgur.com/a/qU8iT,YT drugi link :http://imgur.com/a/pt8Yp Sve je ukupno to, Ako negdje pogresim samo recite da sam pogrijesio upolad cu slike ako nedostaje
 2. Ime_Prezime :Diego_Rodriguez Ime_Prezime igraca na koga se žalite :Mensud_Basic,Muamer_Sahic Razlog žalbe :PG,NonRP Vezivanje,Vredjanje,Ja idem spawnom do renta kad kazu oni "Prevoz besplatan" ajd ja tako glup ulazim u auto i jos krenu nonrp vezivanje+ me vredaju i govore picko,i ajde da ga silujemo Slika (Obavezno) : http://imgur.com/a/yJaps,evo za PG http://imgur.com/a/fols2
 3. Znam sve ti je objasnjeno gore dodadnto objasnjenje tu imas sve Isto je ali drugacije. evo ti slika:
 4. @Bojan Lekic Da ali ima i objasnjenje extra je ovako ako mozes kao kod Radovica bio bih zahvalan :D.
 5. Au ovog treba kaznit otkad se r4 testa...
 6. Odlican si brate samo tako nastavi velika podrska od mene!
 7. @Grabus Hvala odlicno je, cekam jos nekoga da uradi,Ako ne stane Rodriguez slobodno Diego
 8. Vrsta rada [avatar, signature, logo...]:Avatar Dimenzije:Ne znam za forum Text:Rodriguez ako ne moze Diego Program izrade: PS/C4D Boja/Boje:crvena,crna,srz Slika/Render: Dodatno objasnjenje:Pa ovako,ako moze Rodriguez crveno iza kao neka krila crvene boje ali samo krila unutar crna, pozadina je srz a na slovu z je kapica crvene boje,a i da pozadini pada snijeg.. Ovo je moj zadnji zahtjev ako mozete da ovo napravite bilo ko hvala.
 9. 800k
 10. Ime i Prezime:Diego_Rodriguez Ime i Prezime admina/gma koji vas je zatvorio:Extreme Razlog jail:DM spawn? Da li je area ili obican zatvor:Area Koliko je vremena proslo od jail:5 min Na koliko ste vremena zatvoreni(minuta):1000 minuta Slika statsa:http://imgur.com/a/2V9vJ Koji ste level na serveru:12 Ja sam navodno zatvoren za DM spawn... ubijo sam onog na spawnu sto mi je psovo mater,u RL i u igrici kao za neki rp prevaru sto sam"uradio".Majka mi je bolesna zato nedam da mi niko psuje mater.A ti Extreme sto mislis da je DM eto slobodno...Ziv bio
 11. @Kemi @Hofman i @Joca_TrtaMolim vas moze neko uraditi trebam ovo hitno!
 12. Ime_Prezime :Diego_Rodriguez Ime_Prezime igraca na koga se žalite :Jovan_Kenov Razlog žalbe :Mi na plasi i plesemo sad i on dodje i pocinje me DM-at Slika (Obavezno) : http://imgur.com/a/976cX
 13. Ime_Prezime:Diego_RodriguezSlika statsa (Svih 6 strana):http://imgur.com/a/vdvtu Zasto ste bas izabrali ovu organizaciju:Zato sto mislim da je ovo prava firma za mene,i da cemo se ja i kolege lijepo slagati Nesto o sebi(Minimalno 30 reci):Ja sam Diego Rodriguez,rodjen u Los Santosu sa dva i pol kilograma 1998.godine.Kao mali isao sam pecati sa stricem posto nisam imao puno prijatelja,odrastao sam u malom dijelu zvano Montgamery,prijatelja nisam imao dok se nisam selio iz grada zbog nasilnika,i narkomana,kad sam se iselio dosao sam u BlueBerry gdje sam i upoznao prijatelje i takodjer odrastao,mama mi je umrla u pozaru nakon 1 mijesec mog rodenja,nakon sto sam odrastao i postao pravi covjek mi i prijatelji zaradujemo za svoje glave,zelim da udjem u ovo firmu posto nemam para a i ovo je posao za mene.