[SA] Obavestenja

Popust na donacije! (6000 zahteva..)

Pusteni su popusti, bice 2 nedelje verovatno. Imate u donacijama novu sekciju "Pitanja za donacije" pa tako od sad mozete tu pisati ako vas sta zanima.

Dejan_Portic

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dejan_Portic

 • Rank
  [SA] Pocetnik
 • Birthday
 1. @Monchy
 2. Nisam igrao, napravio sam pauzu..sad sam se vratio opet
 3. Ime i Prezime: Dejan Portic Ime i Prezime admina koji vas je warnovao: Ne znam, bilo je odavno Razlog warna: DM Koliko je vremena proslo od dobitka warna: 3 meseca Slika statsa (Kada postavljate za unwarn.. I slika kad ponovo postavite za 14 dana): Slika kada ste dobili warn: Evo ga topic kad sam objavio Koji ste level na serveru: 23. Koliko warnova imate na serveru: 1 Ukoliko dobijete jos jedan warn, dok cekate da se skine warn za koji ste postavili na forumu racunajte da ste odbijeni. Morate biti cisti sto se tice dobijanja warnova. U vremenu cekanja za skidanje warnova ne smete dobiti ni jedan warn.
 4. Ime i Prezime: Dejan_Portic Ime i Prezime admina koji vas je warnovao: Ne znam, desilo se pre vise od dve nedelje..a ja tad nisam mogao da SS Razlog warna: DM Koliko je vremena proslo od dobitka warna: Vise od 2 nedelje(ima jedno 20tak dana)..nmg bas tacno dana da kazem Slika statsa: http://imgur.com/a/24I53 Slika kada ste dobili warn: Nemam jer tada nisam mogao da SS, kada sam isao na F8 pisalo mi: Unable to SS, i od tada sam brisao GTA, brisao SAMP nista nije pomagalo..i dalje nisam mogao pa sam otisao na yt i tamo je jedan lik reko samo treba se poveca rezolucija na GTA, ja sam to urado i uspelo mi da SS evo i link tog klipa: Koji ste level na serveru: 21 Koliko warnova imate na serveru: 1
 5. Ma nek se obrise posao i nek se ubaci neki novi sa tim lvl, inace +
 6. - Sta Los Santos da nema svoju Zlataru? Opstinu?...ogroman -
 7. Takodje srecna nova, puno zdravlja, para i srece!