Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Bilal^

Banned
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Bilal^

 • Rank
  [SA] Pocetnik

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. 5m
 2. Ime_Prezime :Bilal_Crnisanin Ime_Prezime igraca na koga se žalite :Djordje_Stevic Razlog žalbe :psovanje.. Slika (Obavezno) :https://imgur.com/a/ryvoX
 3. Ime_Prezime:Bilal_Crnisanin Ime_Prezime lidera na kog se zalite:Pera_Petrovic Vreme desavanja (priblizno):tokom 20h.. Razlog:Vrijedjanje clanova I psovanje vidi se na slikama. Dokazi (SLIKE):https://imgur.com/a/0LzuA
 4. Ime i Prezime:Bilal^(na forumu) Ime i Prezime admina koji vas je warnovao:Danijela Savic Razlog warna:pojma nemam,znam da nista nisam uradio a pise mi u warnove da je razlog Caps Lock??? Koliko je vremena proslo od dobitka warna:oko 12-13 dana...
 5. Samo iznosim svoje misljene,i bivsi sam RPer inace. PS:Vidi se da si balavac,i da ne znas sta pricas.
 6. Kao lider hitmena si se lose pokazao odd mene -
 7. Srecna nova svima
 8. Global je unwarn trenutno tako da ce ti bit skinuta obadva
 9. Pa jeste svi su me napali znas da ti tek tako udjes u crnacki kraj normalno da cete isprebijati svi...
 10. Na trecoj slici po redu se vidi kako me je taj lik napao I imao sam razlog da ga ubijem,a inace su prvi napali pravilo koje sam prekrsio je RPS.
 11. Aj cekam
 12. Ime_Prezime :Bilal_CrnisaninIme_Prezime admina na koga se zalite :ZipaRazlog zalbe :zatvara me za DM.ne razumem kakav DM? Jos 300minSlika (Obavezno) :