Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

#Aleksandar

Banned
 • Content count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Neutral

3 Followers

About #Aleksandar

 • Rank
  [SA] Legendary Member
 • Birthday 01/01/98

Recent Profile Visitors

699 profile views
 1. @Jevtic @Daco Warnuj pajsere za skupljanje postova @Danijela_Savic @Bojana @TRANSPORTER
 2. 5 :\
 3. Nema tu zezanja,ninakvog da ga vezes 15minuta ja sam te speco 15minuta da vidim oces ga odvezti,odvezao si ga na kraju tek kad ti si skonto da te neko speca, dajem slike minut. @Radovic^ http://imgur.com/a/RaFKt Slika
 4. Momci nije vas niko pomeno te NE mate prava za mesanje, sacekaj te dok nadlezni ne odluce!.
 5. Moj jail kacim slike da uploadam,Derac je jailan za NonRP Vezivanje ako ocete party praviti pravite ga na plazi,cvrst dokaz za RPS http://imgur.com/a/Ir8Wg @Radovic^ warnuj ove Doticnu gospodu koja se mesa.
 6. Molio bih @Aleksandar da ga permament banujes sa foruma,jer momak pravi nove akaunte a suspendan je 1 mesec i 3x warna je dobio za TROOLANJE,rpe konkurse Hvala unapred ;)!.
 7. Dobrodosao,ostani jos dugo na zajednici!.
 8. Cekamo te brzo nam se vrati !.
 9. Da li se ti pitas za misljenje?,ako ocemo ovako ima dozvolu za vozilu logicno da ne treba mu dozvola za BROD I AVION!. Izvinjavam se na mesanju.
 10. rPostavi lepo folmular evo ti i link
 11. Cemu mesanje,Ja sam te jailo za CK,evo i slike http://imgur.com/a/FLGEj pitao sam kolko se jaila za CK Oni su rekli 500 minuta tako da pozdrav. @Radovic^
 12. Dao ti para i odmah pohvala.mito i korupcija
 13. Ja tebe nisam prijavio,http://imgur.com/a/nJkqN ovog sam prijavio prijatelju ne znam u cemu he problem te me tagujes?.
 14. Da da meni si rekao jer sam rekao da nevredi tolko @Radovic^