Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

Goldfinger

[SA] Owner
 • Content count

  1161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Community Reputation

4324 Excellent

About Goldfinger

 • Rank
  This time next year we'll be millionaires!
 • Birthday 06/04/96

Recent Profile Visitors

76669 profile views
 1. Unbanovan. On i Xunder(skripter) su testirali odredjene bagove za update. Obicno se takve stvari rade na test serveru ali ga Deity ne drzi stalno upaljenim pa su morali ovde. U glavnom cit je, ali opravdan tako da ovde ide lock.
 2. @XunderPawn
 3. Na odsustvu sam narednih nekoliko nedelja tako da necu moci da odgovaram na postove na kojima ste me tagovali kao i na poruke na fb. Deity je takodje ugasio fb ali uvek su tu sestice da odgovore sta treba. Drz' te se.

 4. Golde,kad ce biti pregledane donacije?Cisto pitam. :P

  1. Show previous comments  2 more
  2. Hamdo

   Hamdo

   Ti si pitao Golda,da li ce biti pregledane donacije.E sada ja te pitam jel tvoja donacija u pitanju ili ne sa nekim razlogom ne pregledavaju trenutno donacije ?

  3. Hulk

   Hulk

   Ne ne,mislio sam na moju donaciiu

  4. Hamdo

   Hamdo

   Aha u redu i ja isto cekam svoju donaciju ima evo 3-4 dan...

 5. I ti takodje

  Skini taj kez da ti napravim rez da ti napravim rez.

  1. Tihi_Sa

   Tihi_Sa

   to im je rak rana kad ih pitate

 6. Ne treba mi admin koji ne poznaje pravila ovog servera. Ne mozes sedeti na dve stolice, a ti si ocigledno odabrao svoju.
 7. Ubacio sam channel grupu: Channel ban. Ona sprecava svakoga ko je nepozeljna osoba da ulazi na kanal, pise osobama u tom kanalu i da ih pokuje. Fakticki to je kao neka blacklista za taj kanal koji moze channel admin da postavi nepozeljnoj osobi. Ovim planiramo da smanjimo posao za helpere na teamspeaku, tako da ako ste channel admin i neko smara, trola, vredja itd. samo mu stavite ovu channel grupu i nece moci to da radi. Nemojte dzabe pokusavati ovo na helperima, direktorima i administratorima jer su oni imuni.
 8. Treba zabraniti reklamiranje na takav nacin, pogotovo ako prevrsava svaku meru.
 9. Ako je ovo vracanje onog mog bana od juce nisi morao, ali ajde. Ako je to u pitanju unbanuj ga, ako nije to u pitanju ne znam kakve veze imam sa banom.
 10. Zalba odbijena. Obrazlozenje: Na slici se vidi ubijanje osobe koja te nije ni na koji nacin napala i zapravo razgovara sa trecom osobom oko prodaje vozila. Imao si pravo da ga uhapis ali ne i da radis KOS. Na drugim slikama sve ostalo ide u tvoj prilog jer te je jedan pucao a drugi koji je bezao je imao wl i oruzije u ruci. Pomenuo bih i tvoj recnik na /f cetu koji je svakako doprineo da se odbije ova zalba.
 11. Mene samo zanima da li je bilo KOS-a ili ne. Ako se neko pucao na spawnu imas pravo da se umesas i obojicu eliminises, nisi duzan da rpas nista ako neko potegne oruzije na tebe ali si duzan da barem neki minimum rpanja izvedes kada neko stoji normalno i setka se po gradu a ima wl. Znaci kazes mu stoj, uperis oruzije u njega i ako on krene da bezi ili da radi GFA pa nasrne na tebe onda pucaj i ubij ga.
 12. Ako je ovako bilo onda je Mire pogresio. Pogledacu slike podrobnije kad budem na kompu.
 13. Imam pitanje za vas dvojicu. Da li je Veljko pokusao da uhapsi osumnjicene? Pod tim mislim da kaze stoj, ili izvuce tazer itd. Da li su osumnjiceni koje je on ubio napali njega prvo ili poceli da beze? I da li je pucao ikoga drugog osim trazene? PS Uvek se pise "u pravu" bez ikakvih izuzetaka i razlicitih konteksta
 14. Dakle posto si video da si, da izvines, pojeo govno sa svojom zalbom (pitanjem, sta vec), i svojom strategijom sada si presao u odbranu da si samo hteo da saznas istinu. Nisi ti druze hteo da vidis 'samo kakva je razlika izmedju moje zalbe i zalbe drugog lidera' jer da jesi ne bi pisao romane o protekciji admina, lidera i zeljama istih da te isteraju sa pozicije. Svesno si konstruisao pricu gde si zrtva, gde je sve zavera protiv tebe i gde si ti unapred nevin osudjen na propast, to da zelis da znas razliku je samo usput receno, a ovo je prava sustina jer to sto si ti pitao si mogao pitati u jednoj recenci i dobio bi potpuno normalan odgovor kao i bilo ko. Za pateticare i demagoge koji okrecu igrace protiv staffa ide specijalan tretman i ja takvu sortu najvise volim. Tvrdis da si samo hteo da izrazis svoje misljenje posle toliko dugog igranja, u redu, izneo si ga, i koliko god da je ono pogresno, sa skrivenim namerama izneseno, ti imas pravo na to. Zasto ti smeta kada drugi istaknu svoje misljenje koje je suprotno tvom kada si vec sam priznao da si pogresio? Zasto napadas decka da se uvlaci, je li to poruka da bilo kome ko stane na stranu staffa da je nekakav izdajnik, ulizica i dupeuvlakac? To je poenta mog teksta tebi, stvaras jaz izmedju igraca i administracije a jaz ne postoji, mi nismo neprijatelji, mi saradjujemo zajedno i jednako volimo ovaj server kao i vi. Jedini neprijatelj postenih igraca i staffa su likovi poput tebe, koji krse pravila i koji nakon toga od muke pisu ovakve topice bilo po forumu,fb-u i drugim mestima. Nisam ja tebe poimenice imenovao da to radis ali se uklapas u klise takvih ljudi i potpuno su irelevantne pojedinosti da li si opanjkavao bilo koga na fb-u, forumu ili privatnoj poruci. Poenta je da prozivas bez ikakvih argumenata i sa jedinim ciljem da se prikazes kao nevina zrtva a u stvari si itekako kriv. Inace da si iole procitao topic i koji je zalba na tebe i koji je navodno poenta cele ove price video bi sliku koju je okacio Extreme gde radis SK: Mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu.
 15. update poslednji post gde mi se zbog baga sa quote sistemom obrisalo 60% posta.