Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Goldfinger

[SA] Owner
 • Content count

  774
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3898 Excellent

About Goldfinger

 • Rank
  Upisao pravo, zavrsio krivo
 • Birthday 06/04/96

Recent Profile Visitors

47323 profile views
 1. Jesi debil, pogledaj lik otvoreno laze u temi a zna da smo mu usli u komp i nasli cleo i ti bi ga pustio jer izkmeci da smo tamo nekoga pustili, nece vise biti pustanja. Za takva goveda nema mesta na SA, ako neki ljudi koji su posteno priznali da su citovali a bio im je prvi put sada mogu da came na blacklisti i cekaju global unban nemas nikakvo pravo da zahtevas povlascen tretman. Negde mora da se presece i evo presecicemo na tebi. Od sad okrecemo novi list. Ako se nekome ne svidja sto ne moze da cituje na miru na SA pa jos treba da mu se izvinjavamo sto smo ga banovali onda smo mi ponajvise krivi sto svaki drugi igrac cituje.
 2. Cekamo dokaze onda od @Ray, nema problema.
 3. Nisi upao nego si usao namerno, bilo zbog laga ili citom to je zabranjeno. Kaznjen si s razlogom.
 4. Nek bude zahvalan sto nije banovan. Odbijeno.
 5. Najbolje ces skratiti vreme provedeno u zatvoru tako sto neces krsiti pravila. Lock.
 6. Okacio sam dokaze jos pre nekoliko dana samo niko ne gleda, on kaci pet tema na dan po fazonu ako prodje prodje. Ne moze unban i dobice ban sa foruma posto je nedokazan umesto da saceka lepo 3-4 nedelje pa da ga unbanujemo on glumi ludilo i pravi se naivan kao ne zna zasto je dobio ban a vec mu je odgovoreno sto puta. Evo dokazi opet: http://prntscr.com/du0upy a imam i za njegovog ortaka sa istim prezimenom ( http://prntscr.com/du0vul ) Igraju sa razlicith racunara posto je prakticno slikano u isto vreme.
 7. Pay2win postalo, ne igram vise ovu glupost
 8. brr 

   

  1. Show previous comments  13 more
  2. Djole Legacy

   Djole Legacy

   E smaras odoh da spavam...

   Nemoj do kasno uciti nove reci,znaju da se pomesaju nekad :D

  3. Jozo

   Jozo

   Druga klima kod tebe u selu..

  4. Crni Milic

   Crni Milic

    👍👍👍👍👍

 9. http://prntscr.com/dst3xi Banip je bio, moj.
 10. Unban
 11. Moye Head Admin,imam boju samo ikonicu daj

  1. Goldfinger

   Goldfinger

   Nemoj da si takav nije bas ista. Jbg ponestaje nam boja ima milijardu grupa :D

  2. Rio Gangster

   Rio Gangster

   Aloo,ja sam buducnost ovog servera brt.LP

  3. Jozo

   Jozo

   Imaš ti milijardu rupa u glavi seljo jedan.

 12. @Radovic^ Deity je malo nervozan, moze unban slobodno.
 13. Posto si igrao u momentu kada sam te ja banovao, znao si vrlo dobro da imas cit u kompu i nema potrebe da se pravis lud. Deljenje naloga je takodje zabranjeno. Nema unbana. U skladu sa ovim pravilom nalog ti je obrisan imas pravo na jedno vracanje ako doniras. http://prntscr.com/doutvc