Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Darko_Stanojevic

Members
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Darko_Stanojevic

 • Rank
  Mrvica

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Ovako upalio sam komp i sve lepo i reko da banem na samp i kad sam ukljucio ono mi je samo trepnulo i tolko nije hteo da se upali,onda sam pokusao na SinglePlayer i isto,reinstal sam par puta ali isto cak sam i preko utorenta probao ali preko njega mi ukljuci i trazi mi neki CD/DVD,i to sam obrisao i pokusao opet da instaliram ali nece,ako neko zna u cemu je problem neka kaze.Hvala. EDITT:Zaboravio sam da napisem,kada instaliram ne pojavljuej mi se nigde u MyComputer,samo mi ostane onako da treba da se skine u winraru..
 2. Hvala svima koji su pomogli sad odlicno radi! Ljubi brat <3 :* Moye katanac..
 3. Ovako,pre skoro godinu dana sam reinstalirao windows jer mi se mnogo virusa nakacilo. Dok nisam reinstalirao teamspeak mi je radio odlicno upalim i sve je okej.. Sada kada sam opet instalirao pokusao sam da ukljucim isti i ovo mi je izbacilo Ako neko zna problem neka kaze posto mi je potreban TS,imam na fonu i odlicno radi ali mi i na kompu treba...Hvala!
 4. Sve je lepo oznaceno,ali mi nije jasno nesto. Posto si oznacio da glavna Ballasova teritorija bude PigPen. Da li je to jedina teritorija ili ne,ja bih pre stavio Jefferson posto je blizu njihovog FH-a,ako oni zele npr da naprave neku akciju oni cak iz PigPena moraju da idu do FH kako bi uzeli automobile.?
 5. Ime i Prezime:Darko Stanojevic Godiste:2002 Roleplay Iskustvo:Ahh ne volim da se ocenjujem ali neka bude neka 7ica Slika Stats-a:Edit cu kad udjem ig.. Nesto o sebi:Pa ovako ja sam Darko Stanojevic,na Skill Areni igram pa ima godinu dana.Od samog pocetka igranja nisam znao nista o RPu sve dok posle jedno dve nedelje nisam prosao IG kroz Glen Park i video RPE iznad Orfeusovog nicka,zapitao sam se sta je to pa sam nekoliko dana dolazio i vidjao grupice kako "bleje".Posto nisam znao pravila uglavnom sam MGao sve dok se nije pojavio jedan kralj nick mu je bio Roman Atwood tako nesto.Pojasnio mi je sve i onda sam poceo da RPam,objasnio mi je taj dan za /me komandu i sve o njoj cim mi je objasnio meni je crashalo i nisam usao posle..Posle nekoliko dana je bila racija na Glen i svi smo stali uza zid..Svi su rpali kao i ja.Video sam da vecina njih kotisti /do,ali ja za tu komandu nisam znao,pa dam uzeo i stavljao zagrade u /me komandi i rpao..Posle dosta vremena sam usao u Ballas i u istoj bio nesto malo vremena.Odlucio sam da odem u GSF i pokusam da poboljsam rp sto mi je i uspelo,naravno za to su bili zaduzni Shorty i Zion,znaci momci su kraljevi da njih nisam upoznao ne verujem da bi se moj rp poboljsao.Mogu recu da sam neko vreme lako odustajao od onog sto sam nsmeravao,video sam da mi se to nece isplatiti i okrenuo sam drugi list,vratio sam se u Ballas i nameravam da tu ostanem do kraja.Ima mnogo njih koji zasluzuju RPE vise od mene,ali eto pokusacu pa da vidimo.Vecina njih me zna po RPu i po druzeljubivosti,uvek sam tu da rpam sa nekim i pomognem istom ako mu nesto nije jasno.Naravno bilo je trenutaka kada sam i ja gresio,ali niko se nije rodio naucen.Voleo bi da cujem misljenje RPE tima. Dodatno:Nothin.
 6. Brate ne mislim samo na Ballas i GSF ima dosta banda,mafija rp organizacija...Ovo sam dao primer posto se napadi najvise desavaju izmedju te dve bande
 7. Ovako posto se u zadnje vreme Ballas i GSF medjusobno napadaju oko teritorija,palo mi je na pamet da organizator akcije kada napada teritoriju uslika momenat kada ulazi u tudju teritoriju i napada istu.Eh sad cim uslika taj momenat on mora da ceka 5-10 min. kako bi osvojio teritoriju.Ako se desi da banda cija je teritorija napadnuta ne odbrani istu posle 5-10 min. vise nema prava da ulazi na tu teritoriju,ako se kojim slucajem desi da odbrani banda koja je napadala uslika taj momenat i momenat ako je osvojila.Mnogo bi bilo dobro da se to usvoji,ovako vidim da samo udju pobiju sve i njihova je teritorija sto je mnogo glupo,po meni je ovako bolje.Isto bi mogao da se napravi Topic za to i da se tu developa svaki napad.Po meni bi to povecalo RP i ne bi bilo Ooc rasprava cija je cija teritorija.Zeleo bih da cujem vase misljenje o ovome.
 8. Pa kad meraklija pravi svaka cast mng dobri radovi pm cu te ako mi zatreba neki logo!!!