Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Maxim

[SA] V.I.P
 • Content count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

6 Followers

About Maxim

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju
 • Birthday April 22
 1. Ime_Prezime:Maxim_Blue Ime_Prezime lidera na kog se zalite:Boris_Sekulic Vreme desavanja (priblizno):Oko par minuta Razlog:E ovako,on ubacuje svoje prijatelje bez testa i daje im rank peticu tu sam ja poludeo zatosto ja se mucim tri nedelje da dodje lik i da mu da odma peticu.On je napiso u /f cat da je otet.Ja sam se goto bislio sam da su ga zavezali ali on je bio po rpu otet i ubili su me.Sad dolazi deo kad su me ubili ja uzeo sultan i jurio ih i on meni da rakn vise i konacno sam dobio rank peticu kad me admin jail i dade mi on rank manje da cetvorku sa cetvorke na dvojku.Ali ja mu pisem na /f da nije realno da daje drugima rank peticu cim udje.Pito me oces kik sa kaznom ili bez ja sam reko''Kik za kaznom i BL necu sigurno tebi davat 200k''To je to od mene.Hvala! Dokazi (SLIKE):Imam jednu na koju je dokaz da mi je dao r5 i smanjio na r2 evo vidi te A evo slike clan koji je sada r5 kako mga @Sekulic_Boris @Mire @Danijela_Savic
 2. 1.Koliko igrate na serveru:1433 TAKO NESTO 2.Da li imate "FullSkill"(Bar na jednom oruziju)/obavezno:Da imam 3.Rukovanje sa oruzijem 1/10:10 4.Koliko bi bili aktivni:5 do 6 sati 5.Imate li Ts3 i opremu:Da(Mikrofon cu nabaviti) Da dodam bio sam u Hitman i u Yakuzu sniper team
 3. Ime na serveru:Maxim_Blue Koliko dugo igras na serveru:Dnevno po 5 sati a inace imam oko 1334 sati igre Da li znas dobro da koristis oruzije:Da Koliko si Dugo u DNB(Datum Ulaska u Org):Nedelju. Zasto bas zelis da tebe primimo u WAR TEAM(50 Rijeci Minimalno):Full skil na digl i m4 dva najbolja oruzija.Rank cetvorka sam u DNB.Obozavam war.Rank trojku sam dobio na war.Umem odlicno rukovati sa oruzijem u igri.Dzoni me uvek ubacivo u war.Hvala voleo bi da budem war! Slike Statsa(Gde pise Full Skil):
 4. Ma nemoj prehodni admin mu dozvolio a ovaj ga ubio ja sam gledao i ovaj drugi ga je puco sto je na slici Zipa_Boss on je isto DMO sa adminom njega nije hteo da prijavi na zalbi ja sam gledo pored njega sam bio.A vi ne spamajte temu. @Mire
 5. Ime_Prezime :Maxim_Blue ali postavljam za brata posto mu nije radila slika Ime_Prezime admina na koga se zalite :Zipa_Boss i ''Direktor''Xunder Razlog zalbe :Zipa PVE a Xunder ga je ubio DM da nekupi auto u tajnom salonu! Slika (Obavezno) :
 6. Vazi neznas ni sta je MG! @Cigla Edgovori
 7. Ime_Prezime :Maxim_Blue Ime_Prezime igraca na koga se žalite :Clajne_Jakovljevic Razlog žalbe :DM+RPS Slika (Obavezno) :
 8. Ime_Prezime Maxim_Blue Ime_Prezime na koga se zalite:Said_Junuz Razlog zalbe:Necu da izgledam kao tuzibaba ali me nervira kako MGA Slika/Video (Dokaz. Obavezno!):
 9. ETO TI DOKAZ 3 WL I AUTO O KOME SAM PRICO E!!!
 10. Ime_Prezime Maxim_Blue Ime_Prezime na koga se zalite:Aldin_Salvetore Razlog zalbe:Vredjanje preko /f chata Slika/Video (Dokaz. Obavezno!):
 11. Kao prvo ja doso sam u ig da kupim drogu a doso je lik iz LCF-a kod infernusa i dmo je ja sam ga ubio a ti mene sa ledja!
 12. @Aleksa_Milosic-Uredu
 13. Ime Prezime:Maxim_Blue Na kog clana se zalite: Razlog zalbe:DM.A rp je? Slika (Dokaz zalbe) : @Cigla
 14. Ime_Prezime:Maxim_Blue Ime_Prezime na koga se zalite:Pavle_Smith Razlog zalbe:Napusavanje preko /f cata i TK Slika/Video (Dokaz. Obavezno!):