Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Vuk13

[SA] V.I.P
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Vuk13

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Ime Prezime: Vuk Apostolovski ( John )S kim ste rpali:SamSta se rpali (Radnja) : Igranje bilijara te placanje za isti... Slike/Video RP: http://imgur.com/a/TqpvyDodatno: RoadToR3,mozda slike nisu po redu!
 2. Ime i Prezime na serveru: Vuk Apostolovski Da li ste clan Ballasa: Da/Ne.Da Sta predlazete - ( Detaljno objasnjenje ) : / Pitanje - ( Ako imate nesto da pitate ):Da li su sastanci svakog petka u 8,zato sto ako je u 6, onda necu danas moci da stignem, pa ako mi mozete reci u koliko sati su sastanci... Evo da vas obavestim... 😊 Sta vam se ne svidja i zasto: Dodatno:/
 3. Imas Skill Arena klan,gore imas topic vezan za to...
 4. Mislim da je problem kod toga sto nemam 4.0 .net framework koji je barem ja mislim obavezan... Memorije nemam za njegovu instalaciju te kad uzmem novi hard disk to cu prvo da uradim... Hvala svima u svakom slucaju, @Dakii,lock.
 5. Ovako,posto sam clan ballasa,vidim dosta likova koji dolaze da RPaju za ulazak i sad ima onih koji su dobri RPeri... E sad ima nekih koji dolaze i prilaze vecim rankovima (r2,r3,)posto su oni u setu uglavnom (ima i drugih ali ovi i r1 najvise) i rade RPS i sad kada tu pocne "RP" tuca oni izrpaju ovo npr: /me steze pesnicu te zamahuje u pravcu glave i udara ga nekoliko puta... Da li je to RP2WIN zato sto taj "klinac" nije dao sansu drugom da uzvrati ?
 6. Ime Prezime:Vuk_Apostolovski S kim ste rpali:Aleksa_Petrovicc Sta se rpali (Radnja) : Pijenje piva u klubu... Slike/Video RP:http://imgur.com/a/qOTOg Dodatno:RoadToR3,neke slike mozda nisu po redu,ono sto nisam slikao ili se ne vidi imate kod Alekse!
 7. Nisam ga obrisao na kraju,ni ne moze... Nasao sam neko drugo resenje,lock...
 8. Ime Prezime:Vuk Apostolovski (John) S kim ste rpali:Sam Sta se rpali (Radnja) : Uocavanje kvara,te sipanje goriva. Slike/Video RP:http://imgur.com/a/pq5qd Dodatno: RoadToR3,mozda neke slike niso po redu!
 9. @Avatar @Milos_Nikolic Evo sad slika nisam do sada stavio! http://imgur.com/a/ih1AD
 10. @Avatar @Vichenzo_Montana Nije nije,sve sam ubacio u GTA folder,samo mi je rar ostao upaljen nesto sam pokusavao... Isto je kada ga pokrenem iz GTA foldera...
 11. Ko moze neka pomogne ovo mi se pojavi kada upalim Map Editor... Hvala unapred! P.S. Nemojte pisati da ubacim u GTA folder,to sam prvo uradio! http://imgur.com/a/oJC5X
 12. Da li se ovo treba obrisati posto mi zauzima 21GB,da li je to onaj windows.old ? Imam jedva 1GB,pa pitam da li ovo trebam da obrisem... Evo sad slika: http://imgur.com/a/ih1AD
 13. Ime Prezime: Vuk Apostolovski IC Nick: JohnDatum kad ste usli: 30.12.2016.Koji ste rank: R2 (Thug) Dodatno: Da li trebam da pravim novi post,ili samo da editujem stari kada dobijem rup ?
 14. To mi svi kazu,vec odavno,to sam prvo uradio...
 15. Ko moze neka pomogne ovo mi se pojavi kada upalim Map Editor... Hvala unapred! http://imgur.com/a/oJC5X