Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Dzenxios

[SA] V.I.P
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

4 Followers

About Dzenxios

 • Rank
  [SA] Spammer u pokusaju

Recent Profile Visitors

639 profile views
 1. Nick: Dzenan_Semic
 2. Koju kucu kupujete/prodajete: (Mozete sa [P] i [K]) Prodajem srednju kucu blizu BCC ima parking za 2 auta i motor Slike kucu: http://imgur.com/a/AWkQu Cena kuce: pocnite od 1.000.000$ Ako kuca ne dostigne odgovarajucu cijenu ostaje u mom vlasnistvu :)
 3. Nick: Dzenan_Semic
 4. [OOC DEO] Pravo ime (Nije obavezno):Dzenan Vase godiste:2001 Odakle dolazite:Bosna Da li imate TS i MIC(Obavezno):Naravno Koliko planirate da se zadrzite u ORG:Dovoljno Vase poznavanje RP-a 1-10 :9 Da li ste ikada bili banovani sa servera:Nisam Da li odobravate lideru da se do vas goto u bilo kom trenutku dok ste na serveru [DA/NE]:Da [IC DEO] Ime i prezime:Dzenan Semic Mesto stanovanja:Las Venturas Mesto rodjenja:Los,Santos Bracno stanje:Neozenjen Vase Godiste:1980.4.12 Broj telefona:567/891 Koju ste srednju skolu (gimnaziju) zavrsili:zavrsio sam u Gimnaziji Da li ste zavrsili fakultet ili visu skolu? Ako jeste koju:Veterinarsku S kojim oruzijem najbolje rukujete:M4 Da li ste ikada bili clan Lovackog udruzenja:Nisam Biografija(200 Reči min.):Rodjen sam u Los Santosu zivio sam neko vreme tu kad mi se kuca zapalila odselio sam sa roditeljima u Las Venturas nakon kraceg vremena roditelji su me ostavili u dom za napustenu dijecu i kad sam napunio 5 godina neki ljudi su me usvojili i sa njima sam zivio dok nisu umrli bolovali su od leukemije nazalost sad sam zivim u Las Venturasu trazim sebi posao oduvijek sam zelio da budem clan lovackog drustva jer znam da imam iskustva s tim i to mi je zivotna zelja. Da li prihvatate ugovor koji nalaze da se morate zadrzati najmanje dva nedelje u agenciji i raditi u istoj [DA/NE]:Da
 5. Nick: Dzenna_Semic cekam i za prethodna 4 klipa zlato i sad ovaj to je 25g
 6. Nick: Dzenna_Semic cekam i za prethodna 4 klipa zlato i sad ovaj to je 25g
 7. Ime i Prezime: Dzenan Semic Ime i Prezime admina/gma koji vas je zatvorio: Nmg se sad sjetit Lui ness tako Razlog jail: DM Da li je area ili obican zatvora: pa area valjda Koliko je vremena proslo od jail: 3k sekundi Na koliko ste vremena zatvoreni(minuta): 120 minuta tj 7k sekundi ja msm Slika statsa: http://imgur.com/a/LnltN Koji ste level na serveru: 40 Ubio sam dvojcu likova ne znam zasto 120 min al et ne bi ja trazio unjail nego je sat zabago pa vas molim ako moze unjail ne bi cijelu noc da provedem u jail
 8. Nick: Dzenan_Semic video klip:
 9. Decko, puno moriš
 10. Jesi mogo stavit svoje ime kad se vec zalis ?
 11. Momci objavite zalbu i nemojte se palit ovdje,pozz nadlezni ce odlucit
 12. Zasto bi on govorio : rekli su mi clanovi da imas FS i da znas pravila ? i nemoj da se mijesas popit ces warn beze
 13. Ime_Prezime: Dzenan Semic Ime_Prezime lidera na kog se zalite: Boris Sekulic Vreme desavanja (priblizno): sinoc Razlog: Ubacivanje bez testa znaci kao sto vidite na prvoj slici pitao me je imas li fs rekao sam yeah i samo me je pozvao a na drugoj slici se izvlaci kako su mu clanovi rekli da imam fs i znam pravila ja mislim da je njegovo il r5-ice da testa a ne da mu ostali govore jer sta ja sad kazem adminu eno lik budji skill i jaila ga ovaj... Dokazi (SLIKE): http://imgur.com/a/mRBGC
 14. Izvinjavam se sto se mjesam mislim da nisi procito pravila ? klip mora biti duzi od 5 minuta