Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

[SA] Reborn Alpha test!

[SA] Reborn v2 show :  https://www.facebook.com/skillarenacommunity/posts/1335070273227085

Cobra

Banned
 • Content count

  1417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Community Reputation

233 Good

About Cobra

 • Rank
  [SA] Legend.

Recent Profile Visitors

6134 profile views
 1. Njegov je acc poznajem ga
 2. Pruzite mu sansu, Acc je njegov
 3. Ime na forumu:Rusko (i pre je ovako bilo ali obrisan mi acc nmp zasto))Ime na serveru:Rusko_HoolDatum kada je kreiran acc:Nezz ali je davno kreiran moza dve do tri godineDatum kada ste zadnji put bili na serveru:28.10.2016 bilo je odsustvo Grad/Drzava odakle je kreiran account:BiHIP adresa sa koje ste zadnji put ulazili na server:192.168.1.5Igraci koji su imali pristup acc-u:samo jaISP provajder:E-mail koji je registrovan na vasem nalogu;nezz zaboravio sma to je bilo davno mislim da je ovaj [email protected] dokazujete da je account vas? ( SLIKA DONACIJE / VLASNIK TALK )Imma slike sa servera razgovor mene i nenada u vezi donacija slike:https://imgur.com/a/GlXpC
 4. @Deity ? zns me pisali smo na fb.....
 5. Ime i Prezime na nasem serveru:Seval Basic Ime i Prezime sa servera sa kojeg dolazite:Seval Basic Sa kog servera dolazite:Skill Arena Slika statsa:http://imgur.com/a/xOCrz Slika servera gde pise koliko ima dnevno igraca:oko 700+ Ovako pitao sam nenada na fb da mi da drugu sansu rekao je moze i da post forum evo @Deity , znaci imao sam full skill na Deagle a na m4. 485.skill, vikendica 106. id mozete provjeriti ako ne vjerujete. vip 4. i ovo sto se vidi na slici.
 6. Trebate mu vratit pare znam kad su i mn prije poslije restarta nestale pare ....
 7. Ime i Prezime na nasem serveru: Seval_Basic Ime i Prezime sa servera sa kojeg dolazite: Seval_Basic Sa kog servera dolazite: Skill Arena Slike statsa: http://imgur.com/a/8yWHU , ostalo mozete da proverite u topicu lider aktivnost, samo sam ovaj screenshot uspeo da nadjem. Slika servera gde pise koliko ima dnevno igraca : http://imgur.com/a/n3dQK PS. Pricao sam sa Deity-jem na fb, rekao je da @Goldfinger odluci da li ce da mi da drugu sansu kad postavim topic za vracanje accounta.
 8. Ime i Prezime na nasem serveru: Seval Basic Ime i Prezime sa servera sa kojeg dolazite: Seval Basic Sa kog servera dolazite: SA Slika statsa:http://imgur.com/a/PMD14 Slika servera gde pise koliko ima dnevno igraca: 650+ Ovako ja sam post odsustvo da imam problema u rl i necu biti na srw i udjem dns kad nemam sultana, slike sultana: http://imgur.com/a/Hjf0h A ionak sutra mi je Rođendan.
 9. Pa ako je taj nije promijenio sad ce ti.vidjeg neko sifru idi edit topic sakri sifru bolan. Pozz
 10. Nick na serveru: Seval Basic Sa kog servera dolazite: Skill Arena Slika statsa: nemam slike stats-a ali imam slike svog turisma i pare e ovako sinoc sam bio na acc imao sam 5,4m i oke, ali dns udjem nemam nista na acc samo firmu i biciklo. sve od imovine koje je nestalo : Turismo i Novac. slike od sinoc sto sam bio na acc evo i nek provere logove ja sam bio oko 22:39h :http://imgur.com/a/iCOCa Evo dns kada sam usao na acc. http://imgur.com/a/mYDiy DA VAS NAPOMENEM IMAO SAM ISTI NICK I PW NA ZARA GAMING AKO MOZE BITI DO TOGA. @TRANSP0RTER
 11. @Enrico Castello ako budem lagao slobodno mi brisite acc, znaci sinoc bio novac danas nema ni novca auta i droge...
 12. @Speedy imam i klipove na yt gdje sam imao turisma ako treba da ti dam link
 13. Evo neki mogu potvrditi da sam imao. @Medic @fica celar @Asmir Dubravac @Uki_Minaj uki neki da smo se sreli vidio si turisma @[email protected] znas da se uvek vozam sa njime pjevac, a novac pise koliko sam imao.