Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

bgdN.^

[SA] Head Admin
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

507 Excellent

About bgdN.^

 • Rank
  Never give up.That's the easiest way to do a favor for hater
 • Birthday 07/08/93

Recent Profile Visitors

4269 profile views
 1. Javi se za 5 dana.
 2. Javi se 20. januara do tada ne.
 3. Ti rece da ti je deda na kompu , kako si dobio ban ISTOG MOMENTA si uspeo da sklonis dedu sa kompa i da slikas sliku ? A ovamo ti nas troje trazimo sliku ti kazes "Ne mogu ne mogu deda mi na kompu" Sledeci put se javi onome ko ti je rekao ili potvrdio da ces dobiti vipa.
 4. Unbanovan si , ja sam te svojim ocima video da si bio u Ballas sobi tako da bolje manje lazi.
 5. @Nikolina_Ninaa
 6. Ulazio si u Ballas i poceo da pevas i da se deres , nema unbana.
 7. Prvo : Kukicu ne smes da ulazis u tudju privatnu sobu bez dozvole vlasnika te sobe. Drugo : Cody dobices warn za mesanje u zahtev gde ti nije mesto. Trece : Cody Teodori je vracen TS Helper , a nesto ne vidim da je pocelo raspadanje ts-a. Sto se tebe kukicu tice @Danijela_Savic ce odluciti da li da ti skine ban ili ne.
 8. Ne moze unban , ako postavis zahtev opet ocekuj flag za spam ... LOCK
 9. Ne moze da se smanji , i pre si pravio sranja po ts-u da ne pominjem koliko si u stanju da smaras nekoga na pm da te move u sobu. Kada se smiris malo mozes da udjes a smatram da ce ti 5 dana biti sasvim dosta. LOCK
 10. Produzen ban na 3 dana , a zbog toga sto spamujes dobices flag as spammer dok ti ban na ts-u ne istekne. Lock.
 11. AjnstaJN
 12. Ja koliko sam shvatio iz svega ovoga on nije napravio nikakvo sranje na TS-u @Mire , vec na serveru. Iskreno ja ne vidim razlog zasto bi lik bio udaljena sa ts-a ili zasto bi mu bio skinut helper. Za IG ne odlucujem tako da cu to preskociti ali za TS ne vidim problem zbog kog bi bio banovan ... Ti si ga banovao zato sto ti je upadao u rec ? Zar ne treba prvo da ga kikujes kao opomenu pa zatim banujes ? Ne znam po meni moze da dobije unban sa ts-a odmah a sto se servera tice tu ne odlucujem ja
 13. Unbanovan , sledeci put pazi kako se ponasas.
 14. Vec je jednom odbijen , ako sledeci put opet postavi pre isteka bana dobice flag as spammer. Lock.
 15. Odbijen , slobodno pokrivaj druge koliko hoces zato ces da trpis i njihove kazne Lock.