Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

bgdN.^

[SA] Direktor
 • Content count

  616
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3846 Excellent

About bgdN.^

 • Rank
  ☯☯☯☯☯☯☯☯☯
 • Birthday 07/08/93

Recent Profile Visitors

8534 profile views
 1. Ja sam ti skinuo jednom, u nadi da neces opet staviti isti. Medjutim opet si stavio i dobio zabranu. Javi se za dve nedelje do tada nista.
 2. Javi se za nedelju dana. Slanje strasilica je zabranjeno.
 3. Narednih mesec dana napravis li neku gresku vracam te na BL. Pripazi na ponasanje. Skinut sa BL. Pruzena druga sansa
 4. Nema unbana jos uvek , javi se za 3 dana
 5. Skinucu ti sutra ban posto Ray ne odgovara
 6. Pored mali milion opomena nisi popravio ponasanje ne znam zasto se uopste nadas da ces da budes skinut sa BL
 7. Unbanovan , bude li ti se ponovilo nesto onakvo kao ona privatna poruka , veruj mi da si zavrsio sa SA. LOCK
 8. Sad se izvinjavas , a na zahtevu za unban kazes da nisi iskoriscavao FJ , i u zalbi isto to kazes... Posle mi na pm saljes sve i svasta , izvini ti ali ni ja nisam lud da te pustim ponovo nazad. Mozda kasnije ali sada trenutno DEFINITIVNO NE.
 9. Dok se ne vratim sa mora neka ostane ban
 10. Nmg sad jer sam na moru , neka srede to gold ili extreme svejedno je ko ce od njih
 11. Unbanovan. Lock.
 12. @Goldfinger ja sam ga banovao zbog tebe , posto si mu ti skinuo ban sa foruma i odakle si ga jos banovao skinucu mu ja sa ts.
 13. 1. Rekao sam ti da ce @Goldfinger da te unbanuje ako hoce , Nena nema.nikakve veze sa ovim banom. 2. @Danijela_Savic mi je rekla da ides od sobe do sobe da pitas da li je Gold pogresio sto te je banovao na forumu. 3. Nena ti je rekla da je isto tako dobila prijavu na tebe da trolas u zahtevu , takodje poceo si da se svadjas. Toliko od mene Gold ce odluciti , ti nisi na BL ali pazi se
 14. Ukoliko si u svojoj sobi i.neko ti konstantno ulazi u sobu iako mu ti kazes da izadje ili mu nisi dozvolio (ne vazi za helpere , direktore , administratore i query) to se smatra iskoriscavanjem permisija pogotovo za ljude koji imaju FreeJoin. Prijavi helperima a oni ce uraditi sta treba. Ukoliko neko udje i izadje kada mu kazes nema potrebe da ih prijavljujes jer nisu radili nista lose vec su te poslusali i izasli.