Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

TRANSPORTER

[SA] Direktor
 • Content count

  1331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

888 Excellent

About TRANSPORTER

 • Rank
  [SA] Ancient Member
 • Birthday 03/31/78
 1. Ne postoji mogucnost da vratis acc. Samim tadasnjim tvojim odlaskom si rekao da prestajes skroz sa igrom jer su te iznervirali svi i sve ostalo sto ja znam. Nisi se sad vratio sa odsustva jer si do pre neki dan igrao u TUDJEM acc iako i dalje tvrdis da ti je to brat. Na black listi nisi ali ako nastavis da lazes bices. Kreni otpocetka.
 2. Mozete imati dva acc slobodno ali vasa. Samim tim strogo je zabranjeno imati bratov acc derugov acc sestrin acc i igrati i u tom delu nazvanim tudjim acc podlese se delu brisanja kao Share Acc.
 3. Objasnjeno na TS nema vracanja statsa.
 4. resio
 5. Ti imas Pass od acc i mozes uci u njega. Samim tim donacija za vracanje acc ne postoji jer ti imas acc. Ne mozes donirati za nesto sto vec imas i ulazis u svoj acc normalno. Novac koji vam je oduzet od strane coveka na cijem ste serveru blejali nije problem staffa vec vas. Taj se novac ne moze vratiti. Tema lock. Sledeci tvoj post o ovakvoj temi rezultirace banom sa foruma.
 6. Sledeci post Dobices ban sa foruma da mi ne spamujes. Tema lock
 7. Pusten jer je objasnio Nadam se da ne laze.
 8. opseg te ip adrese je 12 naloga od koja su dva aktivna i igraju trenutno. Mojom proverom proverio sam do sada 6 naloga i nedicev. To niej nedic niti bilo ko od ovih 6 sto sam proverio jer je upad bio samo po jednom u tih 12 naloga od 28.01 do 31.01. Ljudi najverovatnije ste se rogistrovali na neciji server gde vam je tada vlasnik pokupio pass jer ste stavljali isti kao na SA. Dalje proveravam. Update danasnji ulazak. http://prntscr.com/e2riq9
 9. Neaktivnost. Moras sacekati da bude bar neka plata znaci u roku od 340 sati moras imati bar 2 sata u jednom danu na igri vezano.
 10. Nerma ni govora o limitu. Lik je tu da zadnja dva dana trazi pare od svakog koga zna na igrici. Auto nije imao. Poslednji put infernusa je video samo kad neko prodje pored njega. Cista laz i samo gubljenje vremena da se uopste cita ova tema. Lik zbog lazi Banovan na 10 Dana. + Sto pominje mene u igri i sluzi se opet lazima (16/1/2017)[11:28:28] | Harii_Boss | CMD: /report reko trabnsprter jos jednom ti neko da para ili ti idete na bl...zbog cita (16/1/2017)[11:28:38] | Harii_Boss | CMD: /report 220 reko trabnsprter jos jednom ti neko da para ili ti idete na bl...zbog cita (16/1/2017)[11:30:3] | Harii_Boss | CMD: /w 220 reko trabnsprter jos jednom ti neko da para ili ti idete na bl...zbog cita A prisetio se mogucnosti da mozda moze izvuce 13M sa servera od staff tima ako napise da mmu je nestalo. Tema lock
 11. Vec odgovorio Nexus. Sledeci isti topic ides na ban sa foruma.
 12. Odbijeno
 13. http://prntscr.com/dtl72m Multi acc i to bas previse mnogo stvari se izdesavalo sa tim acc koji vise nisu u tvom posedu. Sifre i mail adrese identicne na svim acc. Od svih acc imas jedan na kom si a to je Almedin_Jagodic 13. level. I niko te ne dira. Sve ostalo je pobrisano. A ti razmisli sta si sve radio sa toliko acc.
 14. @Enrico Castello Resi ovo.
 15. Kad nekom date pass to vise niej vas ac. On je banovan i na nick i na IP. Vi napravite novi acc i nikom ne dajte vase podatke od acc. Acc koje date dobrovoljno ovde ne trazite da se vrate. Lik je banovan Tema lock