[SA] Obavestenja

Status updates.

Status updates ugaseni dok se ne procisti cela zajednica i forum, vreme je da se polako cisti ova zajednica. I kad se uozbiljite, bice vracen status update(vrv nikad jer vama je ozbiljnost apstraktna imenica).

Pavle

[SA] Administrator
 • Content count

  10366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pavle last won the day on December 26 2017

Pavle had the most liked content!

Community Reputation

11831 RAMPAGE

About Pavle

 • Rank
  [SA] God Member
 • Birthday

Recent Profile Visitors

172169 profile views
 1. Pozdrav svima, Moram da napišem malo obaveštenje (čitaj: tutorial) u vezi aktora za koje od skoro možete donirati. Aktori su STATIČNI (stoje, ne pomeraju se) objekti kojima se dodeljuje skin koji god želite i mogu poslužiti za mnogo stvari. Na ovim slikama možete videti primer kako aktori izgledaju kao security: http://prntscr.com/f7epds http://prntscr.com/f7eprn Ako imate neku ideju i hteli biste da postavite aktora u nekoj drugoj ulozi, nije nikakav problem. Samo treba da mi javite gde želite da stavite aktora i ja ću vam reći da li je to u redu i onda možete da razmislite o donaciji. Zašto moram da se javim ? Zato što želimo da izbegnemo situaciju da donirate za nešto što nije prikladno za naš server ili nije u skladu sa RPom, jer aktori su ipak in-game karakteri. Kako može da se donira za aktora ? Prvi put u istoriji servera je omogućena donacija korišćenjem in-game novca. Cena po JEDNOM aktoru je $50 miliona. Ukoliko ne želite da donirate in-game novcem, regularna cena je 500din/5eur po JEDNOM aktoru. Šta ako kupim drugu kuću ? Ako aktor više nije tamo gde ste želeli da bude (prodali ste kuću, kupili drugu i slično), možete dobiti premeštanje jednom. Sledeći put kada budete želeli premeštanje, aktori se brišu i možete ih ponovo kupiti za $25 miliona po aktoru. Da li je dozvoljeno prodavati kuću po većoj vrednosti zbog aktora ? Ne. Prilikom prodaje kuće, aktori ne ostaju uz sledećeg vlasnika. To je vaše "obezbeđenje" i ne dolazi u paketu sa kućom. Kada prvi put budete tražili premeštanje aktora, proverićemo da li je budući vlasnik kuće platio više novca i da li očekuje da aktori ostanu kod njega. Da li mogu da se predomislim i tražim brisanje aktora i novac nazad ? Ne. Kao i svaka druga donacija, pravilo je da nije moguće menjati je za nešto drugo ili tražiti povraćaj novca. Pre nego što odlučite da donirate, razmislite da li stvarno želite aktora ili ne. Da li je broj aktora na serveru neograničen ? Nije. Broj aktora na serveru je ograničen i kada limit bude dostignut, više neće biti moguća donacija.
 2. 1. Zvanično se ukida pogodnost dodeljivanja organizacije igračima koji u grupi dođu sa drugih servera (familije). Sve familije ćemo dočekati širom otvorenih ruku. Dobiće level, novac i sve potrebno da započnu igru na našem serveru. 2. Takođe se ukida pravilo gde lider uvek mora da se pita ukoliko želite da konkurišete/donirate za zauzetu organizaciju. Saglanost lidera više nije potrebna! Jedino kada je potrebno da tražite saglasnost je ako organizacija ima 2 lidera. U tom slučaju je potrebna saglasnost oba lidera i moraćete da priložite dokaz uz donaciju/konkurs da su se oba lidera složila. 3. Ukoliko postoje nesuglasice između lidera, postoje dve opcije kojima se možete poslužiti: a) Ostavka ili b) Pokušaj dogovora sa drugim liderom bez posredstva vođa lidera ili admina. Treća opcija ne postoji, a premeštanje lidera u drugu organizaciju je strogo zabranjeno. Pravilnik je stupio na snagu 26.06.2016. [SA] Staff tim
 3. Od danas, 02.05.2016. nije moguce doniranje za skidanje sa bilo koje blackliste, ukljucujuci lidere, gamemastere, admine, spec tim, promotere ili za nepozeljne igrace pa povodom toga molim igrace da ne doniraju jer im donacije nece biti prihvacene u te svrhe.