Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Pavle

[SA] Administrator
 • Content count

  9542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10946 Rampage

About Pavle

 • Rank
  [SA] Legendary Member

Recent Profile Visitors

148186 profile views
 1. skinut
 2. ne mogu da mu skinem warn, nema ga
 3. Evo kako je isao tvoj RP intervju: 1. http://prntscr.com/dwhv94 (Uredu, prvo pitanje, koliko godina imate?) 2. http://prntscr.com/dwhvng (Odgovor od ova dva igraca) 3. http://prntscr.com/dwhw1s (Uredu) 4. http://prntscr.com/dwhw9k (U kojoj sluzbi radite?) 5. http://prntscr.com/dwhwjn (Odgovor) 6. http://prntscr.com/dwhwtn (Okej, sta mislite da predjemo na pitanja slusaoc?) Kraj intervjua. Da li tebi ovo izgleda kao RP intervju ? U 6 koraka sam uspeo da svedem tvoj CEO intervju ? I ti nakon tako opsirnog, dobro odradjenog, intervjua prelazis na pitanja "slusaoca" (kaze se 'slusalaca') ? Druga stvar: Da li ti stvarno mislis da sluzbenike vatrogasaca treba intervjuisati osim u slucaju ekstremnih situacija kada spase nekom zivot i slicno, sto u ovom slucaju svakako nije bila situacija ? Ja koliko znam, intervjuisu se javne licnosti, poznati ljudi, zvezde, pevaci, fudbaleri, starlete, ali vatrogasce jos uvek nisam video. Kada naucis da RPas intervju, imaces pravo da postavis zalbu na mene, ali s obzirom da treba da budes za primer ostalima, posalji im ovaj topic da nauce kako se interjvu NE DRZI jer mi je muka da vas vise zatvaram kad god drzite kvazi intervjue samo da biste uzeli pare od ovih jadnika sto hoce 3 minuta da ih vidi ceo server. P.S ako te lider vrati u organizaciju, licno cu mu skinuti istog, a tebe staviti na blacklistu jer si bezobrazan.
 4. Nemoj da spamas jer ces dobiti jos jedan warn. Niko drugi ne moze skinuti osim @Speedy
 5. Hvala @Acko. za najjaču profilnu i cover na forumu!

  1. Show previous comments  5 more
  2. Jeff.

   Jeff.

   @Sava. ma mi smo trend :D

   Al stvarno extra izgleda :)

  3. #Aleksandar

   #Aleksandar

   Moja lepsa smrcc

  4. Jozo

   Jozo

   I dalje na forumu nema boljeg covera od mojeg.

 6. Razlika izmedju "e pavle unban me hitnoooo BANOVALI SU ME BEZ RAZLOGA JBT!!!!!!!!!!!!111111"  i  "Cao Pavle. Mislim da sam banovan greskom. Da li mozes da proveris o cemu se radi? Moj nick na serveru je Pera_Peric." JE OGROMNA !!! Poenta je u pristupu i nacinu na koji se obracate nekome. Ne budite bezobrazni, ne vrti se svet oko vas (a ni oko mene).

 7. Odbijena žalba. Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 8. Mozda da probas da tagujes Nellyja ili Nexusa umesto mene ? Mislis da je to pametnije ? Ja mislim da jeste.
 9. A sto spamas i tagujes ceo staff ? Jel si normalan ? Odbijena zalba.
 10. Prihvaćena žalba. Igrač će biti kažnjen. A ti sto radis SK, sta cemo sa tim ? Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 11. Decko se stvarno preziva Gemer. Unbanovan ti je nick, mozes ponovo da udjes i izvini zbog neprijatnosti.
 12. Molim igrače da ne zloupotrebljavaju moju dobru volju i da mi ne spamaju PM glupostima jer ću biti prinuđen da ga opet ugasim. Uvek sam dostupan za pomoć, ali pravu pomoć, a ne setovanje donacije, ispunjavanje zahteva i slično. Ono što postavite na forum, to će biti rešeno i bez da mi pošaljete poruku, tako da to izbegnite. Hvala :)

  1. Show previous comments  3 more
  2. Scarface

   Scarface

   ma znam da nisi al' ta mi je titula u trenutku naumpala pa sam nju dao kao primjer,uglavnom shvacas poentu,a ta je da dokle god imas otvoren PM likovi ce te nastaviti smarati

  3. Snezni

   Snezni

   Bahati ali dobar čovek

  4. Marko Teodosic

   Marko Teodosic

   kupio sam firmu polse 2 dana pise da je nemam u stats a na nju pise moj nick sta je to

    

 13. Unban ga ako ti nije problem, nisam na serveru. Ubuduce nemoj da pises nikakve IP adrese na serveru.