[SA] Obavestenja

Popust na donacije! (6000 zahteva..)

Pusteni su popusti, bice 2 nedelje verovatno. Imate u donacijama novu sekciju "Pitanja za donacije" pa tako od sad mozete tu pisati ako vas sta zanima.

Pavle

[SA] Administrator
 • Content count

  9874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Pavle last won the day on January 24

Pavle had the most liked content!

Community Reputation

11316 Rampage

About Pavle

 • Rank
  [SA] Legendary Member
 • Birthday

Recent Profile Visitors

158007 profile views
 1. objašnjeno
 2. Za svaki minus imam DOKAZ i VALIDAN RAZLOG. Za to ne moraš da budeš mnogo pametan. Account ti uopšte nije obrisan zbog toga što si mene vređao već zbog blaćenja zajednice po FBu i pravljenja reklame u negativnom kontekstu, a mene (ne porodicu) si mogao da psuješ i na serveru i ne bih te banovao ni 1 dan već bi samo mute dobio za rečnik. Apsolutno me ne zanima ko me psuje, pogotovo na FB i zašto, ne bavim se time. Meni nije "dosadno u životu" da bih nekom obrisao account na Skill Areni. Imam svoj posao i vrlo retko ugrabim vreme da uđem na forum i rešim MNOGE stvari o kojima ti nemaš ni pojma, pa izbegni da govoriš kako sam zaludan, ako je moguće, jer nije istina. S obzirom da si postavio žalbu na mene, obrazložiću ti taj treći minus još ovaj put i više nikad pa te molim da kad već pišeš po FB svakakve budalaštine da skrinšotuješ i ovaj moj post, pa neka drugi prosude da li je nepravda: sam si rekao da si "zaboravio" da staviš evidenciju iako sam opomenuo i tebe i Bertu i OPROSTIO vam dva minusa: Dakle, jasno vidiš da si dobio 2 minusa za to što MESEC dana nisi postavljao aktivnost, a mesec koliko ja znam ima 4 nedelje. Čak je još čudnije kako od Sodija koji je lider sa vama nikad niste videli da postavlja aktivnost, ali dobro. Zamolio bih te da se vratiš svom tako dobrom životu van igre pošto tebi igra ništa ne znači i da me ostaviš na miru i prestaneš da šalješ poruke na instagramu i fbu jer sam na poslu i vikendom baš imam gužvu. I za skrinšot još nešto: to što si donirao dosta novca na SA meni apsolutno NIŠTA ne znači ako prekršiš neko od pravila, u tvom slučaju konstantno. @Deity objašnjeno ti je na FB onog dana kad sam ih stavio na BL. Ako ti iko od vlasnika pruži drugu šansu iz samo njima poznatog razloga, neka to uradi. Od mene nikada nećeš dobiti drugu šansu. A psovanje mene opraštam i ne kažnjavam, ali vrlo dobro pamtim.
 3. Odbijena žalba. S obzirom da brinem za opstanak vaše organizacije, a smatram da Kabir nije direktno učestovao u žalbi, odlučio sam da vas dvojica (Sodi i Tadzo) idete na suspenziju na 30 dana. Aktivnost ne morate da kačite uopšte dok suspenzija traje. Ulazak u drugu organizaciju vam je zabranjen. Ostavka u toku suspenzije nije moguća. Ukoliko uradite nešto od navedenih akcija, ostajete bez lidera i pridružujete se BL. Pravilo sekcije kaže, parafraziram: da je strogo zabranjeno da lider na lidera iz svoje organizacije postavlja žalbu i da će biti skinuti lideri bez prava na žalbu. Vaša suspenzija ističe 23.07.2017. Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 4. Odbijena žalba. Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 5. Javi se za 15 dana. Ne moze pre toga.
 6. Danas je opet leteo kolima po serveru i banovan je tako da mu je account obrisan i dodacu ga na BL servera.
 7. http://prntscr.com/fgbinz http://prntscr.com/fgbixu http://prntscr.com/fgbj7k http://prntscr.com/fgbjg6 Nakon ovoga (ne znam zašto nisam skrinšotovao) sam mu rekao da će se pokajati ako nastavi da se ponaša tako kako se ponaša na šta je on još par puta opsovao nekog člana porodice (sestru, majku, ne sećam se). Rečeno je da se igrači koji psuju mutiraju i ne banuju, ali ako se portam i pokušam da rešim problem ignorišući psovke koje mi je uputio, očekujem da se ne ponaša kao kreten nego da mi objasni u čemu je problem i da taj problem rešimo. Nakon brojnih upozorenja i moje maksimalne tolerancije na to što psuje, on nastavlja. Ne može unban što se mene tiče.
 8. Odbijeno. Lock
 9. Prihvaćena žalba. Igrač će biti kažnjen. Postavljanje žalbe od spec tima koji ima pravo da zatvori lidera kao i svakog drugog igrača je krajnje nebulozno. Sa druge strane, Emir ili ko je već slikao ove slike je morao sam da postavi žalbu jer pravila važe podjednako za sve, a kažu da je zabranjeno postavljanje žalbe u tuđe ime tako da je Jevtić postupio po pravilima i kako mu je rečeno. Spec tim, gamemasteri i admini imaju apsolutno pravo da specaju lidere, ali samo u slučaju da su primetili da dotični lider krši pravilo ili u slučaju da je lider reportan. Specanje u bilo kom drugom slučaju je: 1. Nameštanje minusa - što je očigledno zabranjeno 2. Praćenje rada lidera - zaduženje koje je već dodeljeno i nema potrebe mešati se Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 10. Odbijena žalba. Igrač je proveren preko teamviewera. Napomena: Ako misliš da žalba nije pravedno rešena i treba ponovo da se pregleda, javi mi se na /pitaj u igri.
 11. Od danas je moj SAMP profil na fejsbuku deaktiviran jer su se pojavili profili sa mojim imenom i mojim slikama sa servera očigledno se predstavljajući kao ja.
  Moj jedini profil na fejsbuku je https://www.facebook.com/marjanovic23 
  Moj jedini profil na instagramu je @marjanovicpavle

  Nisam odgovoran za bilo koje poruke koje razmenite sa nekim drugim profilima osim ova dva.
  Bilo kakav kontakt sa mnom možete obaviti putem ova dva profila.

  1. Show previous comments  6 more
  2. Snezni

   Snezni

   Neće te niko folow, previše si bradat

  3. Pavle

   Pavle

   Ovo je hejt na bradnoj osnovi !!!

  4. Snezni

   Snezni

   Bahatosti*

 12. Važno važno važno !!!

  Uopšte vam ne savetujem da skidate bilo šta sa interneta, a da nije proveren izvor. To uključuje čiteve, modove, torrente i bilo šta slično.
  Na kraju ćete završiti sa neupotrebljivim fajlovima na računaru. 
  REF: http://www.b92.net/tehnopolis/internet.php?yyyy=2017&mm=05&nav_id=1259938

  1. Show previous comments  13 more
  2. Snezni

   Snezni

   @Pavle ae fix mi da mogu reputacije da stavim, moderator sam a ne mogu reputaciju da dajem od kad mi mire dao suspend i skinuo rank admin sa foruma, ne mogu se zahvalim ljudima pa i tebi isto haha

  3. Aleksandar_Edwards

   Aleksandar_Edwards

   Često ne verujem u ovakve stvari, ali kako bi američki crnci rekli: Man, this is some serious shit!

  4. Cobra

   Cobra

   Hahhahahahha LOL 

 13. Pozdrav svima, Moram da napišem malo obaveštenje (čitaj: tutorial) u vezi aktora za koje od skoro možete donirati. Aktori su STATIČNI (stoje, ne pomeraju se) objekti kojima se dodeljuje skin koji god želite i mogu poslužiti za mnogo stvari. Na ovim slikama možete videti primer kako aktori izgledaju kao security: http://prntscr.com/f7epds http://prntscr.com/f7eprn Ako imate neku ideju i hteli biste da postavite aktora u nekoj drugoj ulozi, nije nikakav problem. Samo treba da mi javite gde želite da stavite aktora i ja ću vam reći da li je to u redu i onda možete da razmislite o donaciji. Zašto moram da se javim ? Zato što želimo da izbegnemo situaciju da donirate za nešto što nije prikladno za naš server ili nije u skladu sa RPom, jer aktori su ipak in-game karakteri. Kako može da se donira za aktora ? Prvi put u istoriji servera je omogućena donacija korišćenjem in-game novca. Cena po JEDNOM aktoru je $50 miliona. Ukoliko ne želite da donirate in-game novcem, regularna cena je 500din/5eur po JEDNOM aktoru. Šta ako kupim drugu kuću ? Ako aktor više nije tamo gde ste želeli da bude (prodali ste kuću, kupili drugu i slično), možete dobiti premeštanje jednom. Sledeći put kada budete želeli premeštanje, aktori se brišu i možete ih ponovo kupiti za $25 miliona po aktoru. Da li je dozvoljeno prodavati kuću po većoj vrednosti zbog aktora ? Ne. Prilikom prodaje kuće, aktori ne ostaju uz sledećeg vlasnika. To je vaše "obezbeđenje" i ne dolazi u paketu sa kućom. Kada prvi put budete tražili premeštanje aktora, proverićemo da li je budući vlasnik kuće platio više novca i da li očekuje da aktori ostanu kod njega. Da li mogu da se predomislim i tražim brisanje aktora i novac nazad ? Ne. Kao i svaka druga donacija, pravilo je da nije moguće menjati je za nešto drugo ili tražiti povraćaj novca. Pre nego što odlučite da donirate, razmislite da li stvarno želite aktora ili ne. Da li je broj aktora na serveru neograničen ? Nije. Broj aktora na serveru je ograničen i kada limit bude dostignut, više neće biti moguća donacija.
 14. Dva aktora koliko bi izasla i da li ce biti popusti na aktore ?

   

  1. Pavle

   Pavle

   Cena po aktoru je 500din/5e, što znači da bi ukupno izašlo 1000din/10e. Postoji i opcija da novcem na serveru kupiš dva aktora. Tada je cena 50 miliona po aktoru.

   Aktori spadaju u regularne donacije kao i sve ostalo, pa će samim tim i oni biti na popustu kada bude sve ostalo.
   Ukoliko se kupuju novcem na serveru, popust nije moguć i cena je fiksna, a moguć je i rast cene (ili pad, ali jako malo verovatno jer je mnogo igrača zainteresovano) u skladu sa potražnjom.