[SA] Obavestenja

Popust na donacije! (6000 zahteva..)

Pusteni su popusti, bice 2 nedelje verovatno. Imate u donacijama novu sekciju "Pitanja za donacije" pa tako od sad mozete tu pisati ako vas sta zanima.

Jevta

[SA] Lider
 • Content count

  2742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Jevta last won the day on June 18

Jevta had the most liked content!

Community Reputation

1361 Excellent

About Jevta

 • Rank
  [SA] Don
 • Birthday 06/13/98

Recent Profile Visitors

11108 profile views
 1. Plus. Evo mu jos jedna sansa od mene i neka je sa srecom. Dobar je Amel covek, bio je kod mene u PDu 8-10 meseci.
 2. Veliki covek, jos veci igrac. Pluscina da ne moze veca.
 3. Neverovatan momak. U organizaciji je kod mene od kada sam dobio lidera (mozda nedelju-dve nakon mene) i pokazao se odlicno. Trenutno je rank 3 i odlicno mu ide, nikad' bolji clan. Veliki plus za tebe, Amardo. Svaka cast i samo napred.
 4. Ime i Prezime: Nemanja Jevtic. [Jevta]Godiste: 1998.Roleplay Iskustvo: 7.Slika Stats-a: Nesto o sebi: Nemam sta da dodam jer sam sve napisao na proslom konkursu. Trenutno sam lider na server oko dva meseca. Dodatno: Nista za dodati, prijatno vece.
 5. 2016....

  Nema vise nikoga od ovih momaka, a i ako igraju, svi su drugi ljudi.

  1. Show previous comments  4 more
  2. Vasilije

   Vasilije

   [LSPD][R:2]Dom

   Veruj mi,tu smo svi.

  3. Bugzi_Ferguson

   Bugzi_Ferguson

   Eh mene nema na toj slici ja sam bio kada je Aca Cirkovic bio R4 i posle R5 ali i to su bila lepa vremena,ehhh.....

  4. Nenad_Mratinko

   Nenad_Mratinko

   Lepa ekipica :D

    

 6. @Caze Idrizovic Ukoliko imas timspik javi mi se preko PMa da se dogovorimo kada da se nadjemo tamo i da ti objasnim sve. Ne treba ti nikakav program, to je do BIOSa.
 7. Da li može neko da odgovori? Hvala još jednom.
 8. Ime i Prezime: Jevta. Ime i Prezime admina koji vas je warnovao: Mire. Razlog warna: Spamovanje i svadja na konkursu za lidera. Koliko je vremena proslo od dobitka warna: Par meseci. Jedan zahtev mi je vec odbijen pre nedelju dana, nadam se da je doslo do promene. Hvala u svakom slucaju.
 9. DMer. Minus.
 10. Dobar dečko i pošten, solidan RPer i pouzdan. Ali nisam iskreno siguran da li si spreman za lidera, ne znam. Neutralan.
 11. Cinkaroš običan, ne znam kako RPa niti me interesuje. Minus.
 12. Mihajilo, animacija svakqko postoji za ulazak u auto, ali ne sa dovoljno detalja. Znači, ti ne vidiš po animaciji šta on tačno radi kako bi otvorio vrata, već vidi samo da mu je ruka približena k vratima i kako ih on otvara tako... Ti po tome možeš da RPaš nekoliko opcija. /me povlači bravu k sebi i ulazi u vozilo dok glavu saginje. /me spušta bravu ka zemlji kako bi mehanizam otvorio vrata. /me pritiska dugme koje bi se nalazilo na bravi i povlači vrata. /me otvara vrata sa unutrašnje strane, preko otvorenog prozora, jer mu je brava zaglavljena sa spoljašnje. Šta sam hteo da kažem? Ne postoji animacija kako tvoj ICly karakter otvara vrata na vozilu, vidi se samo kako se vrata otvaraju. Nadam se da si me razumeo.
 13. Već sam napisao da zavisi od toga da li je njegov auto, čitaj do kraja pa onda prokomentariši i ispravi ukoliko je potrebno.
 14. /me se hvata za bravu vozila i vuče je k sebi s ciljem da otvori vrata. Enter i to je to. E sada, ako želiš detaljnije da RPaš kako to sve radiš (mada nema potrebe, nije to toliko bitna radnja) onda ću ti ja slikati moj RP pa ću ti ga poslati ovde, samo reci. Takođe, zavisi da li RPaš da ulaziš u svoj ili u tuđi auto, i tu ima razlika.
 15. Druze, svi trojica moraju da se sloze da bi mogao donirati za tu organizaciju.