Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

Jevta

[SA] Lider
 • Content count

  2887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Community Reputation

1521 Excellent

About Jevta

 • Rank
  [SA] Don
 • Birthday 06/13/98

Recent Profile Visitors

12603 profile views
 1. Nisi u organizaciji, ne znaš sistem. Da si baš tražio moje mišljenje, mogao si mi poslati PM i preko toga me pitati, a ne ovako. Minus.
 2. Okej si lik, ali si se izistinski pokazao kada si iskorišćavao RPE komande (konkretno /rpezatvori) nada mnom. Situacija: Zatvorio sam te za DM i ti si, nakon što si završio u arei, bukvalno 10 puta mene zatvorio uz pomoć RPE komandi. Takođe, trolovao si tada kao lud, al' sam mislio da ćeš se opametiti.. Sada se ponašaš kao da se ništa nije desilo. Čudi me samo kako vođe RPE tima, koji su inače vrsni RPEri, nisu tebi skinuli rank nakon toga, misterija... Minus.
 3. Covek je spreman da vodi organizaciju kao sto su novinari. Plus.
 4. Zahvajujem.
 5. Kako sa bratom da se ne slažem? Plus.
 6. Skidajte ga, covek dobar kao hleb. Moglo je da se abjuza sa permisijama po TSu to vece tako da je covek samo iskoristio ono sto je mogao. Sva sreca dalje, kriv si ali jebiga, svi gresimo...
 7. Zahvaljujem.
 8. @Majerko , moze li odgovor?
 9. Ime i Prezime: Jevta. Ime i Prezime admina koji vas je warnovao: @Majerko Razlog warna: Spam ja mislim. Koliko je vremena proslo od dobitka warna: Skoro mesec dana.
 10. Znam te kada si RPao na SkillAreni i nakon toga si navodno otišao sa zajednice... Ne RPaš loše, ali daleko od desetke.. Takođe, nisi u organizaciji. Minus.
 11. Zahvaljujem.
 12. Zahvaljujem.
 13. Minus ogroman.
 14. @Daki Capone Ja mislim da te nisam pitao za mišljenje, gledaj svoja posla. Nisi zaslužio lidera Newsa i to je to. Minus.
 15. U organizaciji si, ali si daleko još od lidera. Minus.