Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

UPOZORENJE ZA SIGNATURE!!

SMANJITE SIGNATURE DA NE SUSPENDUJEMO!! PREKINITE DA STAVLATE SIGNATURE SA 20 REDOVA!!

[SA] Reborn Alpha test!

[SA] Reborn v2 show :  https://www.facebook.com/skillarenacommunity/posts/1335070273227085

Jevta.

[SA] V.I.P
 • Content count

  2632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Community Reputation

1241 Excellent

About Jevta.

 • Rank
  [SA] Don
 • Birthday 06/13/98

Recent Profile Visitors

9767 profile views
 1. Druze, ja sam normalno postavio konkurs kao i svi ostali. Neki igrači su 10 puta bili lideri, a ja preletač nisam. Ne znam čemu takvo drsko ponašanje, miszlim da nema potrebe za tim. Možeš normalwda mi odgovoriš na konkurs, kao i svima. 

  1. Mire

   Mire

   Normalno sam ti i odgovorio .... ne kao i svima,ali normalno ...Ti znas da si dobar igrac i RPer i sve to stoji ,i znas da si bio dobar lider ali pokusavas sta ... ne razumem ...cas si lider,pa ostavka pa opet lider pa opet ostavka i tako dokle  ? Nema potrebe za tim,lepo sam ti rekao evo i ovde ,odluci se u svojoj glavi da li zelis ili ne zelis odgovorost neke organizacije i clanova da preuzmes na sebe .... Toliko od mene .

  2. Maid Doreen

   Maid Doreen

   Mire dragi pa struhno sam cekajuci te...

  3. Mire

   Mire

   Edited odgovor na tvoj konkurs . Lock

 2. Pozdrav za Markanovo doba GSFa! <3 

 3. Da li bih mogao da koristim dva akaunta? Ja sam u organizaciji,a sa drugim akauntom bih se fokusirao na neke druge stvari. Ne bih zloupotrebljavao,povremeno (retko) bih ulazio na taj drugi akaunt? Hvala unapred.Prijatno vece.
 4. Brate nesto si pogresio nisam radio konk za pd pre 7 dana nisam uopste radio 3 meseca

 5. jevta e a kada mi prode ovaj ugovor org jel mogu biti primljen

   

  1. Jevta.

   Jevta.

   Kada ti prodje kazna,postavi konkurs opet,ali tek tamo u petak sledeci postavi.

  2. Mirso_King
 6. E Jevta vidim da ti se svi uvlace pa ajde i ja malo xD 

  Salim se brt i nikada necu zaboraviti ono tvoje pravilo da je PG mesanje MG-a xD

   

  1. Jevta.

   Jevta.

   Ahahhaa,ocito me nisi dobro razumeo ali nema veze :D

 7. GL! Ovog puta nemoj davati ostavku!

  1. Nedic

   Nedic

   I od mene dovek da bude lider PD najbolji je PD bio kad ga on vodio!!

  2. Jevta.

   Jevta.

   Hvala vam dugovi,zivi bili :)

 8. GL JEVTO!Cestitam za lidera!sad ce pd biti opet najjaci!

  1. Jevta.

   Jevta.

   Hvala druže, trudićemo se da vratimo.. :)

 9. Pozdrav,samo da te pitam posto sam cuo da se za Novu Godinu neki skidaju sa BL lidera.

  Kada ce se skidati igraci sa black liste?

  Prijatno vece.

 10. @Nikolina Petrovic @Pavle Izvinite za tag ali vi ste mi dopustili drugi akaunt i takodje znate da ću se vratiti na gejmmaster poziciju kada kupim miš. Samo da potvrdite ako nije problem, pošto ste mi vi kao dokaz.Veliko hvala.
 11. Ali ja ni ne koristim drugi akaunt, samo hocu da mi se vrati droga, kucu ne morate da mi vracate.. Ionako mi se vraca danas ili sutra gejmmaster.. U redu, sacekacu da mi vodje odluce.
 12. @Monchy Mozes li da odlucis?Izvini na smetnji ali stvarno mi je potrebno to.Ajde da mi je to setano,ali sam sve to posteno zaradio...Hvala vam na razumevanju.
 13. Mare Djordjevic mi je skinuo gejmmastera zbog mog odsustva [veliko odsustvo].Nina Petrovic treba da mi vrati poziciju kada kupim mis posto trenutno igram na ovaj kursor na laptopu.Znaci,vraca mi se gejmmaster kada dobijem mis,to moze biti sutra ili prekosutra.Samo zelim da dobijem svoje nazad ako je ikako moguce.Imam sliku kao dokaz da mi je ostao id kuce na statsu. Ja sam prakticno jos uvek gejmmaster.Ne koristim drugi akaunt dok mi ne postave poziciju gejmmastera zato sto sve mogu da radim na ovome jos uvek.Kada mi setaju gejmmastera onda cu ulaziti na taj akaunt.Ali nije sada to problem,ta droga je sa mog pravog akaunta [Jevta] samo sto sam je ja prebacio na taj akaunt da bih cuvao na tom.Ne morate da mi vratite kucu,samo zelim ono sto sam zaradio da mi vratite ako je ikako moguce..
 14. Ime i Prezime na serveru: Magelando Feruzzi Sta vam je nestalo: Kuca i droga Slika statsa: http://imgur.com/a/90JUb Slika kao dokaz da ste to imali: Nemam to,objasnicu dole. Objasnite kako vam je nestalo: NAPOMENA : Dozvoljen mi je drugi acc,to se desilo kada sam bio gejmmaster na svom akauntu [Jevta] , Magelando Feruzzi mi je dozvoljen za RP od strane vodja gejmmastera i Pavla. Objasnjenje : Imao sam probleme i postavio sam odsustvo na svom akauntu [Jevta].Na odsustvu sam bio oko 2-3 nedelje i potpuno sam zaboravio da imam drugi akaunt na kome trebam da postavim akaunt.Imao sam slika kao dokaz ali mi se u medjuvremenu kompjuter pokvario i kuciste sam danas bacio i sada nemam nacina kako da prebacim sa racunara na laptop na kojim sam sada [ne mogu postaviti dokaz da sam imao narkotike u kuci].Imao sam oko dve tone droge u kuci,dosta njih zna za to,Transporter zna da ne bih nikada lagao u vezi toga zato sto nisam takav covek.Miretu sam danas objasnio problem i on mi je rekao da ovde postavim zahtev ako je ikako moguce da se vrati to. Znam,obrisalo mi se kuca na buy zbog neaktivnosti,ostala mi je u statsu samo sto je ona u drugom vlasnistvu.Ako je ikako moguce razumevanje da mi vratite to,drogu sam imao pre nego sto sam dobio lidera PD-a [znaci oko godinu dana] i nisam prodavao,samo Acketu po 20-30kilograma.Nije mi do novca stalo vec do droge.Hvala vam unapred. Link odsustva: Mogu samo okaciti link odsustva sa mog glavnog acca "Jevta"...
 15. Ode RPE Jevtaa...Ja sam bio tu kada si ga dobio i izgubio.....

  1. Show previous comments  1 more
  2. Hamdo

   Hamdo

   Dobro brate moj razumijem za lidera,ali si mogao ostati RPE...
   Ziv bio Brate

  3. PavleM.

   PavleM.

   Jevto brate zao mi je i zbog lidera TVF kai i LSPD bio ziv pa nekad da se nadjemo IG

  4. Nebojsa_Brnatovic