Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

[SA] Reborn Alpha test!

[SA] Reborn v2 show :  https://www.facebook.com/skillarenacommunity/posts/1335070273227085

Aleksandar

[SA] Head Admin
 • Content count

  8621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Community Reputation

736 Excellent

About Aleksandar

 • Rank
  [SA] God Member

Recent Profile Visitors

22641 profile views
 1. Mozes li se javiti PM Aleksandre?

 2. Dodji ig da mi setas promotera.

 3. Posto vidim da si mi skinuo promoter mogao bi da mi vratis membera posto kao ts helper nemam ni chatbox niti mogu da pisem igde sem dela za ts3

 4. Ne žurite da pričate o sebi u društvu. Priča tek počinje kad izađete.

  1. Sava.

   Sava.

   Oni ce da pricaju,a mi da sutimo.

 5. udji ig

   

  1. Darko_Markovic

   Darko_Markovic

   da mi das promotera

    

  2. Aleksandar

   Aleksandar

   Setovano.

 6. Verovatno je bio zabagovao tajmer.
 7. Zasto onda postoji penzija?
 8. Pise sve lepo samo ocigledno nisi procitao. VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE!!! Setovanje donacije traje vremenski 2-7 dana zbog provere uplate, dokumentacije i ostalih procesa. Svako spamovanje vlasniku tipa "moze donacija danas da se resi pls i ostalo" dovodi do suspenzije nalog sa foruma. Moguce je setovanje i u roku od 24h ako ste uplatili u nekoj banci koja ima brzi sistem procesa, ali opet NAGLASAVAM da donacija NIGDE NECE POBECI. Takodje, kada postavite temu za donacije, kada pritisnete start new topic pisace Vam "You don't have permission to view this content", TO JE ZASTITA PRIVATNOSTI da drugi clanovi ne mogu da vide sta ste okacili. Ali MI VIDIMO. Ne morate opet kaciti temu 150 puta, jednom je dovoljno. Ukolio budete opet spamovali start new topic 20 puta, dobijate brisanje naloga i blacklistu.
 9. Postavi zahtev za vracanje sifre i ako sve tacno popunis zaduzeni admin za tu sekciju ce ti poslati sifru tvoj accounta na email.
 10. Zasto postoji onda penzija?
 11. Control panel->system and security->windows update i nadjes tu windows 7 service pack 1 tako nekako bi trebalo da ti pise uglavnom jednostavno je i selektujes i onda install updates i sacekas dok ti ne zavrsi, brzina zavisi od tvog kompa. A ako te to mrzi javi mi se na pm da ti posaljem stariju verziju ts koja ne trazi windows 7 service pack 1 i ts radi normalno.
 12. Odradi update sistema, trazi ti windows service pack 1 ili ukoliko te mrzi jednostavno nadjes na netu stariju verziju ts koja ne trazi service pack 1 i radice ti sve okej. Barem sam ja tako resio problem.
 13. Setaj mi IG promotera posto su mi brisali acc ali nastavicu...

  1. Peja_Lopez

   Peja_Lopez

   Nick IG od sad:Pejca_Lopez

  2. Peja_Lopez

   Peja_Lopez

   Evo sad cu da udjem

 14. Posaljes sliku statsa gde se vidi da si vip nekom od moderatora i setace ti. A na ts3 se javi nekom u zahtevu da ti seta takodje posaljes im sliku statsa.
 15. Lock.